Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stawika

kuracje MICHAŁA TOMBAKA

Polecane posty

Gość stawika

mam pytanie-czy jest ktoś,kto stosował kuracje Tombaka? Chodzi mi w szczególności o leczenie zwyrodnienia stawów,ale będę wdzięczna za każdą informację.Książki posiadam,przymierzam się do kuracji,medycyna akademicka raczej jest bezradna-"leczy" skutki a nie przyczynę.Warto spróbować?

Gość pewnie że warto
ja robiłam kuracje cytrynową (200 cytryn w ciagu 12 dni) i 14 dniową wzmacniającą serce (mleko z cytryną) i czuję sie bardzo dobrze :)

Gość stawika
i to jest do wytrzymania? Słyszałam nawet o wrzodach na błonie śluzowej żołądka....trochę wierzyć mi się nie chce...ćhcę w ten sposób oczyścić stawy,bo tu podobno tkwi przyczyna mojego chrupania w kolanach.Dzięki za słowa na TAK.

Gość pewnie że warto
cytryny da sie wypić :) 5 cytryn to duży kubek soku przeprowadzałam te kuracje już dwa razy, pod jej koniec rozróżniałam już smak cytryn są słodsze i kwaśne :) Na pewno sobie nie zaszkodzisz a możesz pomóc.

Gość stawika
takie słowa są mi potrzebne-skoro Ty przeżyłaś,ja z pewnością też nie umrę....Te cytryny to takie zwyczajne,z najbliższego warzywniaka? I nie miałaś uczucia zimna? Cytrusy podobno wyziębiają.....

Gość pewnie że warto
jak masz możliwość to kup sobie takie cytryny w siatkach z napisem na metce "na sok", sa do kupienia w Auchan. Te cytryny sa bardzo soczyste, z pięciu sztuk uzyskasz pełną dużą szklankę soku ok.250 ml no i zakładam, że masz wyciskarke elektryczna do cytrusów, bo to bardzo ułatwia wyciskanie soku :) Co do uczucia zimna, to nie zauważyłam tego u siebie, ale jak wypijam duszkiem kolejną szklanke soku, to gesia skórka się zrobi i otrzęsie człowieka :D:D:D

Gość stawika
baaaaaaaaaaardzo dziękuję za cenne rady,z pewnością skorzystam. Dobrze,że jest takie forum.Wierzę,że moja kuracja będzie na plus.Gorąco pozdrawiam. :) :) :)))

Gość doktorka
nie wierzę w nic,co nie jest medycyną akademicką - doktorka :(

Gość choraaaa
STAWIKA czy masz moze moznosc przeslac mi kilka stron na temat oczyszczania jelit???i calego organizmu wedlug TOMBAKA? bylabym wdzieczna....komukolwiek dam maila gosiek@fastwebnet.it

Gość stawika
witam.mam jego książki,sporo tego jest a ja potwornie wolno stukam na komputerze....:( Zajrzyj na www.gazeta.pl i wpisz w wyszukiwarce TOMBAK.na pewno coś znajdziesz.Zaczęłam ten topik,bo po prostu bardziej przemawia,gdy ktoś pisze bezpośrednio do ciebie....Pozdrawiam. :)

Gość choraaaa
nie ma tam nic szkoda ale dzieki i za to ja mam powazne problemy polecono mi jego ksiazke ...uleczyc nieuleczalne ale nie mam mozliwosci(zA granica jestem)

Gość są księgarnie internetowe

Gość choraaaa
wiem ze sa taka durna nie jestem ale nie posylaja pytalam nie mozna bo koszty duze.

Gość jak mieszkasz w Europie
to ci wyślę w ramach prezentu gwiazdkowego, napisz maila maryniam@o2.pl

Gość stawika
choraaa wystukam coś tym moim palcem i prześlę,obiecuję.Postaram się dzisiaj,najpóżniej jutro.Pozdrowionka.

Gość są księgarnie internetowe
jak zapłacisz, to poślą a nie możesz poprosić kogoś w Polsce, żeby ci kupił i wysłał?

Gość stawika
chyba się spóżniłam,ale chciałam dobrze.....:(

Gość choraaaa
FANTASTYCZNIEEEEE juz napisalam do ciebie, az mi sie nie chce wierzyc hmm moze i kiedys ja ci sie przydam ....gora z gora.....

Miło mi, że mogę pomóc. Odpisałam Ci Pozdrawiam

Gość stawika
fajnie kobietki,że się dogadałyście,cieszę się ogromnie :):):)

Gość choraaaa
dzieki otrzymalam dzieki !! stawika tobie tez dzieki nie odmowilas choc nie masz na necie!!! cenie to naprawde ....mam zatruty caly organizm sama nie wiem czy cos mi pomoze teraz to leci nawet dosc duzo krwi ze mnie jak rano ide do ubikacji...... robilam kolonoskopie niedawno nic nie wyszlo napislaam do dr. JANUSA (znacie go?)i on mi polecil odtrucie calego organizmu w kolejnosci jelita, watroba, i na koncu caly organizm nie wolno inaczej bo nie da rezultatu i napisal mi ze wszystko jest w tej ksiazce....wiem dlatego mi chodzi o nia moze sie myle nie wiem , ale od czegos musze zaczac....ale sie ciesze.....

Gość stawika
jaka to radość,gdy bliżni się raduje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam za Ciebie mocno kciuki i tak bardzo bym chciała,żeby zwyczajnie pomogło.........Podobno w naturze można znależć lekarstwo-staram się w to wierzyć,czego i Tobie życzę z całego serca.Trzymaj się ciepło,CHORAAA.

Gość malgosiaaaa
to ja chora , mam na imie goska.........bede was informowac o tym co i jak

Gość stawika
miło Cię poznać, Małgosiu.Mam na imię Ania.:):):)

to ja też się przedstawię, mam na imię Basia. Będę do Was zaglądać :) Zdrówka życzę kobietki :)

Gość stawika
Basiu,witam.Jaki miły wieczór:) Nie sądziłam,że tak to się rozwinie,ale cieszę się bardzo.Myślę kobietki,że od czasu do czasu się zgadamy.....A ja od nowego roku zdecydowanie biorę się za siebie,bo moje odżywianie przypomina śmietnik.Przykre,ale prawdziwe:( Nie jestem sama,to dodaje sił.Liczę też na to,że je zcze ktoś TOMBAKOWY się odezwie i powie,że mu się udało... ......Pozdrawiam,kobietki.

Gość malgosiaaaa
oj to super, wiecie co jestem teraz na topiku GRZTBICA PRZEWODU POKARMOWEGO jeju co tam pisza wlos sie jezy ,a dopiero czytam 6 str.mam jeszcze 42!!1 madrze tam pisza tylko nie wiem czy to mam bo jezyk nie jest bialy zreszta calosc musze poczytac nara Basiu, Aniu...

Gość stawika
odświerzam:) jest jeszcze ktoś,kto z powodzeniem stosował kuracje Tombaka?

Gość melanisa
a co to takiego?