Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wiem jak mam sobie

Dlaczego sie tak boje..........????

Polecane posty

poradzić:( szukam pracy, najwiecej ofert jest z obslugą klienta:( znalazlam oferte ktora mi pasuje(chociaż nie do konca) praca by byla blisko mnie, godziny tez fajne, jest to praca w oknach:) klienci przychodzą a ja mam im wycenic okna... no ale co z tego jak sie boje tych ludzi:(:(:(:( jak przyjdą to pewnie sparalizuje mnie strach:(:( bede tylko caly dzien myslala o tym aby nikt nie przyszedl!!! i gdzie tu jest sens:O

Gość bój się dalej
:D radosnego bezrobocia !🖐️

no ale jaki obciach jak klient zobaczy ze jestem zdenerwowana:O ze mam mokre ręce i w ogole oznaki zdrnerwowania, matko jeszcze tam padne :O

Gość bój się dalej
klient ma [za przeproszeniem...w dupie!] twoje zdenerwowanie, mokre ręce i inne bzdety. on chce kupić okna, a nie oglądać znerwicowaną kretynkę, ktora boi się pracy :O

do boj sie dalej>> niezla jesteś, taki kop w dupe by mi sie przydal:) jak ja ci zazdroszcze ze taka odważna jesteś:) przyjedz do mnie i mi pomoz. moze faktycznie mysle, ze ludzie nie mają co robić tylko sie gapić na mnie :O

Przecież będziesz wiedziała ja wycenić te okna, to czego Ty się boisz? Niektórzy klienci są na prawdę bardzo sympatyczni, sama się o tym przekonasz, a tymi pozostałymi nie ma się co przejmować. A początki w nowej pracy zawsze nie są łatwe, niektórzy tylko dobrze nadrabiają miną. Głowa do góry i do boju!

a nie wiem czego sie boje, na poczatku to pewnie, ze sobie nie dam rady, a potem jak dojde do wprawy to wymysle coś innego aby sie bać :o

to nie jest prowokacja!! co dziwi cie ze tacy ludzie są!!! jak tak to nie wchodz tu!!! kretynko!!

Gość gdkijnbusomnb5sijlisbnuab
ty dziewucho nadajesz się nie do pracy tylko do wariatkowa, lecz się!

no dzieki wielkie, ide spać, pa