Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 szatynka niefarbowana

Jak zrobic samemu pasemka blond ?

Polecane posty

Go艣膰 kotka222
w czepku moznesz zrobic male dziurki wyjac przez nie pasemka wlosow i pedzelkiem nalozyc na nie farbe

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 antyFryzjera...
Jestem kosmetyczka i podnajmowa艂am kiedys stanowisko od fryzjerek takze wiem ile to kosztuje... i powiem wam, 偶e materia艂 kosztuje kilka z艂 ok. 10 a biora za odrost nawet 120. Ja szukam, 偶eby jaka艣 fryzjera mi w domu zrobi艂a bo wexmie 40 z艂 i jest zadowolona a tamtym 120 ma艂o...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OaLnIe..; ]
Bo wiecei , najlepiej sobie samej zrobic xd .... ja rok temu pomalowa艂a sobie w艂osy sama na czerowny , wyszed艂 rudyy. .. ; / bylam zla , ale pod koniec wakacji przyjeli mnie jako modelke . ; ]] . I juz prawie rok jest jedna z najlepszych modelek. ;p ... dzieki w艂osom , bardzo czesto fotografuja ,mi w艂osuy ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niuunia21
ja jak posz艂am do fryzjerki na zrobienie baleja偶u blond i do renomowanego zak艂adu do wysz艂am prawie z p艂aczem poniewa偶 mia艂am zaledwie kilka pasemek blond i do tego prawie bia艂ych a zap艂aci艂am 140z艂... gdyby mama mi robi艂a to ju偶 teraz wiem 偶e 艂adniej by jej wysz艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiarcia
A wiecie mo偶e jak zrobi膰 pi贸rko na w艂osach?? Chodzi mi o jedno pasemko przeplatane blond, ciemny, blond, ciemny... marzy mi sie to ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karcia429
wescie se bibule , folie i wode oraz pedzelek i rekawiczki naluzcie rekawiczki na rece wescie kawalek bibuly (wszystko jedno jaki kolor)wez folie przytrzymaj przy wlosach namocz bibule i poluz na foli zacisnij mokra bibule z wlosami w foli potrzymaj 3min i gotowe piszccie do mnie na adres karcia429@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nunaaaaa ;)
zrobienie na pazlotko te tez banalnie proste raz popatrzy艂am jak robi to fryzjerka i od akies 2 lat robie kolezankom ;)) a fryzjer wezmie 100zl i sie cieszy ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klassi
A robi艂y艣cie mo偶e kiedy艣 same pasemka z wykorzystaniem takiego czepka -> http://www.veba.pl/product-pol-2754-Czepek-do-pasemek.html ? Ja nie potrafi臋 sama si臋 bawi膰 w nak艂adanie na sreberka by wszystko wysz艂o r贸wno. zastanawiam si臋 czy takie co艣 to dobry pomys艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W艂osofilka
Czepki s膮 moim zdaniem do dupy, bo: - nigdy nie wiesz z ktorego miejsca w艂os wyci膮gniesz - jak wyci膮gniesz niechc膮cy za du偶o w艂os贸w to nic nie zrobisz, musia艂aby艣 zdj膮膰 czepek i od nowa robi膰 grrr -przez nie farba nie chwyta w艂os贸w przy sk贸rze g艂owy i masz od razu gwarantowane odrosty Jutro b臋d臋 farbowa膰 farb膮 i na foli臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Groshki_pl
spos贸b stary jak 艣wiat kupi膰 farb臋 do pasemek i czepek z dziurkami. Najlepiej taki gumowy i samemu zrobi膰 dziurki. Szyde艂kiem powyci膮ga膰 cieniutkie pasemka i na艂o偶y膰 farb臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolinka1234
Kiedy艣 robi艂am sobie pasemka w domu, mia艂am taki specjalny czepek, ale wtedy mia艂am kr贸tkie w艂osy. Teraz si臋gaj膮 mi za 艂opatki wi臋c czepek si臋 nie sprawdza. My艣l臋 偶e najlepiej uda膰 si臋 do salonu fryzjerskiego. Ja chodz臋 do Pure Diamond i jestem zadowolona, pasemka s膮 艂adne i r贸wne:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi pasemka robi siostra ze zwyk艂ej farby na foli臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak r贸bcie sobie same w domu a potem p艂aczecie 偶e idziecie do fryzjera po jakim艣 czasie a ona nie mo偶e nic wam poprawi膰..w艂osy farbowane juz na zawsze trac膮 sw贸j pigment i ci臋偶ko potem jest osiagn膮膰 oczekiwany kolor no chyba ze zapu艣cicie odrosty i bedziecie je skracac. Jestem fryzjerk膮 od kilkunastu lat i zawsze t艂umacze dziewczyn膮 偶eby nie robi艂y same takich rzeczy, a ju偶 napewno nie za 1 razem. nie wiem gdzie wy macie takie ceny U mnie w salonie za taka cene macie mycie pasemka,obciecie i do tego regeneracja na ca艂o艣膰 w艂os贸w by te pasemka nie odr贸偶nia艂y sie od naturalnych( same potem tak wygl膮daja) w dodatku modelowanie ( nie samo wysuszenie w艂os贸w) wiec nie mowcie ze wszedzie sa tak kosmiczne ceny.same robicie pasemka potem dziwicie sie ze fryzjerka nie potrafi sobie z nimi poradzic.Pamietajcie fryzjer to nie magik !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak juz jestescie tak odwazne to nie trzymajcie pasemek po godzine s膮dz膮c ze lepszy efekt bedzie...trzymajcie kr贸cej bynajmniej nie spalicie sobie w艂os贸w a efekt bedzie napewno lepszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie prowokuj takim tematem. ;)

Udost臋pnij ten post