Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arotka

Żony mężów SW

Polecane posty

Gość ja tez witam

Gość arotka
Mam męża co pracuje w więzieniu i śledziłam forum o mundurowych i jestem przerażona czy myślicie że nasi też tacy są??

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
sorki, ale co to SW???

Gość witam...
myślę że tak...napewno taka praca dobrze na człowieka nie wpływa...tez sie tego boję!

Gość y8ol
Słuzba Więzienna

Gość witam...
powiedzcie jacy sa Wasi faceci w domu?sa nerwowi?chetnie Wam we wszystkim pomagają?

Gość witam...
no i gdzie Wy się podziałyście????????

Gość arotka
Już jestem

Gość witam...
no więc odpowiedz mi na pytanka które wcześniej zadałam

Gość arotka
Mój jest trochę nerwowy. A z pomaganiem to jak się pokłócę to przez parę dni mi pomaga a później znowu nic nierobi. I ciągle chce mu się spać. A jak wraca z pracy to koniecznie musi pić piwo

Gość witam...
kurde to identycznie jak moj...tyle ze moj nie musi codziennie piwa pic, ale wciaz by spał i spał...mam juz tego dosyć!! całe życie przespi...

Gość arotka
A jak wychodzenie na imprezy?? Ja mojego nie puszczam bo on też nie chce żebym sama wychodziła. Ale wiem że chce, bo mówi że go za to w pracy nie lubią. Bo oni preferują imprezy we własnym towarzystwie. Ja tego nie rozumiem, u mnie w pracy jak się wychodzi to normalnie z partnerem, mówię o imprezach organizowanych

Gość witam...
moj bardzo sporadycznie chodzi na piwo z kolegami..ale jak sa organizowane jakies imprezy przez SW to oczywiscie chodzi...i tego mu nie zabronie, zreszta z kolegami tez mi nie zabraniam wychodzic choc nie podoba mi sie to...

Gość arotka
Wiesz co nie wiem jak jest u was ale u niego w pracy to te imprezy kończą się różnie. Słyszałam, że koleżanki z pracy są bardzo chętne i jest normalna zabawa w balowych sukniach nie rozumiem tego. Ciekawe jak ja bym poszła na dyskotekę w skąpej sukience......

Gość witam...
no wiesz na imprezy sluzbowe nie zabronisz mu chodzi...nie martw sie wiem jak sie one koncza, no ale coz nam pozostaje jak tylko grzecznie czekac az wroca z takiej imprezki...hehe..ja sie tymi imprezami nie przejmuje...a Ty boisz sie czegos?boisz sie ze jakas kolezanka z pracy moglaby sie dobierac do twojego meza czy co?

Gość arotka
Wiesz nigdy nic nie wiadomo jak się za dużo wypije i film się komuś urwie. Ja się nie boje tylko nie pozwolę na to że będę siedzieć w domu z dzieckiem a on będzie balować. M poszedł tam do pracy bo gdzie indziej nie mógł znaleźć a musiał bo zaszłam w ciąże a nie że już tam pracował i dopiero go poznałam.

Gość witam...
no ja rowniez poznalam mojego wczesniej niz zaczal tam pracowac..i powiem Ci ze byl calkiem innym czlowiekiem, zmienil sie bardzo...

Gość arotka
Zmienił się na lepsze czy na gorsze?

Gość witam...
na gorsze!!jeste bardziej nerwowy, coraz wiecej rzeczy mu sie nie podoba, coraz bardziej krytykuje...taka praca zle wpływa na człowieka..a Twoj?zmienil sie?

Gość arotka
muszę na chwilę przerwać naszą rozmowę bo jestem w pracy i muszę coś zrobić będę za dwie godzinki papa

Gość witam...
arotka czekam na Ciebie:)mam nadzieje ze jeszcze tu wrocisz

Gość arotka
No to napisałam umowę, odebrałam parę pism, zrobiłam sobie kawke i jestem spowrotem

Gość witam...
no to się cieszę:)

Gość wypowiem sie
ja jestem kobieta, ale pracuje w SW. jestem wychowawca w zakladzie dla mezczyzn, i pracuja praiwe sami mezczyzni. ktorzy traktuja nas kobiety jako kumpli z pracy, wiec niemusicie sie bac :) a co do piwka to tez tak musze po pracy zeby odreagowac i troche sie odprężyc oile to jest mozliwe w tej pracy

Gość arotka
Wiesz zależy gdzie pracujesz bo u nas w mieście to w tym środowisku jest głośno o tych "balach"

Gość wypowiem sie
etam w naszym środowisku z takich bali słynie tylko Kalisz

Gość arotka
M sam nie chce na to chodzić bo wtedy musiałby mnie też zacząć wypuszczać a zresztą my wolimy razem wychodzić tylko mnie dziwi to dlaczego u was jest taki zwyczaj

Gość witam...
Kalisz..tak jezdza na jakies kursy...;/