Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona

Zostać czy odejść???

Polecane posty

Gość zmęczona
ja mam 19 a on21

Gość zmęczona
ja mam 19 a on21

Gość odejdz
jestescie bardzo mlodzi wiesz co masz jeszcze wiele przed soba, ja jestem starsza i nie warto zawracac sobie glowy facetem, ktory nie szanuje. Trafisz na lepszego!!!!!

Gość zmęczona
najgorsze jest to,że obawiam sie a nawet jestem pewna,że mi nie przejdzie bo wtedy też tak było.Gdyby on wykazał choc odrobinę chęci można by było to jakoś pozbierać...

Gość odejdz
ja rozumiem, ze bardzo Ci na nim zalezy...to normalny objaw. Ale....to wlasnie Ty musisz dokonac wyboru,a bedzie Ci bardzo ciezko jesliod razu zakladasz, ze nie dasz sobie z czyms rady. Dasz mysle,ze jestes silna

Gość zmęczona
pewna starsza i mądrzejsza ode mnie osoba poradziła mi,że powinnam to naprawiać bo odejść można zawsze to ostateczne wyjście..

Gość arotka
A co zrobisz jak zajdziesz z nim w ciąże wtedy odejść.......Uwierz to już jest problem.

Gość arotka
Jak tak jest teraz to co będzie w takiej sytuacji. Będziecie mieszkać razem i ty będziesz siedzieć w domu z dzieckiem a on będzie chodził z kolegą na piwko bo stwierdzi że mu się nudzi. Daj sobie spokój

Gość odejdz
no i ok tylko Ty juz raz probowalas cos naprawiac.... sluchaj dla mnie to wyglada tak.... facet nie chce Cie przytulic...w zasadzie czemu?? nie rozmawia z Toba....dlaczego? nie spedza czasu tylko z Toba....dlaczego? odbebnia spotkania z Toba i przyjacielem...myslisz ze mu zalezy na Tobie? macie dobry seks.....fajnie on ma latwy dostep do Ciebie i zaspokaja swoje potrzeby... jaki jest w tym seksie? dostrzegasz czulosc? czy jestes tylko materacykiem dla niego? odpowiedz sobie na te pytania i zastanow sie co dalej... a moze kogos poznal? odbiera telefony? odpisuje na smsy?

Gość zmęczona
na esy i telefony odpowiada nigdy nie było z tym problemów...on wlasnie nie dzieli spiotkań z przyjacielem i ze mna...jego przyjaciel jest zawsze z nami o djakiegos czasu///

Pewna starsza i mądrzejsza osoba źle Ci doradziła. Nie można nikogo zmusić, aby Cię kochał i szanował. Szanuj się dziewczyno, bo jeśli Ty tego nie zrobisz to NIKT (!) Cię nie poszanuje. Jesteś jeszcze za młoda, żeby wiedzieć co jest w życiu najważniejsze. Jak na razie tylko sex was łączy. Zostaw go i bądź rozważniejsza w szukaniu miłości.

Gość idi
mialam dokladnie tak samo , tym samym wieku mniej wiecej.. odejscia -powroty i tak w kolko.. w koncu on odszedl -"poszalec", tego mu brakowalo, szaleje zreszta do dzisiaj. ja ci radze jak najlepiej -nie daj sie porzucic...............

Gość odejdz
dokladnie nie daj sie porzucic! jak to sie rozpadnie bedziesz miala zal do siebie, ze to nie Ty go zostawilas... a jak zacznie byc z inna to bedzie bolala jeszcze bardziej... szanuj sie!!

Gość lilka79
nikt tu za Ciebie nie rozstrzygniesz, musisz to zrobic sama. Zrob sobie liste (moze to smieszne) ale uswiadamia wiele rzeczy. Liste punktow; dlaczego nie chce z nim byc? oraz lite dlaczego chce z nim byc? Jesli wyjdzie wiecej na nie - rozstaniesz sie z nim i wtedy w kazdej chwili zwatpienia zagladaj do niej. Ja tak zrobilam, odeszlam, jak mi sie cklilo, czas zaczal zacierac zle momenty wyjmowalam z szuflady liste - i czytajac to wlos mi sie na glowie jezyl. Udalo mi sie nie wrocic, zapomniec, znalezc kogos z kim jestem szczesliwsza mimo, ze idealnie tez nie jest

Gość ten on
nie mozecie pomoc innym, bo sami w ej samej kwestii macie problemy siedzac na tych wszytkich forum'ach.

Gość Kochasz go ...
mimo wszystko i tutaj jest problem. Pewnie on jest twoją 1-sza miłością i myslisz, ze nikogo innego juz nie pokochasz ... to błąd. Ręcze tobie pokochasz i ktoś tez ciebie bedzie kochał i dopiero zobaczysz co to jest miłość, co to znaczy kochac i byc kochaną. Wierz mi. Wyjdź z domu, spotkaj się z kolezankami, znajomymi, nie wysyłaj sms-ów do niego (w kazdym razie ogranicz do minimum), żyj swoim życiem, nie czekaj na niego i nie bądź na każde jego zawołanie ... Zobaczysz jeżeli mu na tobie zalezy on na pewno się wtedy zmieni, a jeżeli nie ... to ty go zmień na lepszy model, pozdrawiam i zyczę szczęścia Miła