Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała Mi_

Szukam wartościowego faceta ...

Polecane posty

może pomogę---> 🌼 Ja znowu woalłabym być wyższa, bo czasem mężczyźni szukają wyższych od siebie kobiet. Idealny wzrost dla kobiety to ponoć 172 cm :( Trochę mi brakuje:(

hopeless < -- mi nie tak bardzo.. tylko trochę dziwnie. Doszliśmy do tego razem.. superaśny z niego przyjaciel.. ale niestety jako \'\'Mój men\'\' jest zbyt.. mało męski.. W każdym razie dziękuję za zainteresowanie.. :)

Fioletowo-Liliowa---> Podoba mi się Twoja stopka:) Jak już dziś pisałam gdzie indziej, warto wierzyć, że kiedyś znajdzie się wlasciwą osobę... Warto poczekac... Ty też na pewno już wkrótce sptkasz tego właściwego. W każdym razie gorąco Ci tego życzę🌼

Apropo wzrostu - ja mam 168 i czasem, biorąc pod wzgląd facetów wydaje mi się, że jestem za wysoka! :) Bo jak chłopak ma 170, to jest między nami dość mała różnica.. ja tam wolę takich.. 185.. achh :)

Gość No i bardzo dobrze myślisz
Fioletowo Lipowa! Jakbyś miała mieć faceta 170 cm i byś założyła obcasy to byś była od niego wyższa a facet mógłby tego nie przeżyć! Czułby się jak największe dno na świecie! Ale wszyscy dobrze wiemy że kurduple poniżej 175 cn to dno!!! Oczywiście faceci!

Też niestety lubię wysokich... Niestety, bo więcej jest knypasków:( Ale dla mnie istotne jest to, by był wyższy o co najmniej 6 cm, bo ja lubię obcasy:(

Hm.. miałam dwóch takich, którzy byli ode mnie nieznacznie wyżsi, ale.. tak bardzo mi to nie przeszkadzało. Tylko.. nie wiem, może wydać wam się to głupie, ale .. z facetem DUŻO wyższym ode mnie jakoś.. lepiej mi się całuje ;) Hopeless < -- stópka oznacza solidarność z -Jackiem- 🌻

Gość No i bardzo dobrze myślisz
stara się dosięgnąć do stołu, żeby móc zjeść obiad.

Gość Czyli powinien mieć min 171 cm
Rozumiem że koleś co by miał 170 cm ma spierdalać! bo 165 + 6 = 171. A skoro chcesz min o 6 cm wyższsego to wynosi on 171 cm. Ale jestem mądra :D

Gość Hopeless no co ty
Takiego kurdupla byś chciała? Jak możesz pzrez chwilę pomyśleć że takie dno 170 cm będzie z Tobą! A ile ma ważyć? Jak sądzę jesteś rozsądną osobą (chodź ostatnia wypowiedź mnie trochę zaniepokoiła) i nie weźmiesz se chuderlaka co waży 60 kg! To już klasyczne dno wtedy by było !!!

--> hopeless: Niski bardziej się stara? Nie wiem. Ja jestem wysoki, lecz nie uważam, bym się mało starał, gdyby była szansa na szczęście :)

Jacek---> takie jest moje własne spostrzeżenie,niski musi dowiesć swojej wartości Kolorowych snów

Gość Mariano
a kto by się chciał umawiać z jakas pustawa blondynką z nickiem beznadziejna??

Gość ja jestem wolny
ale niestety jestem chudym kurduplem :( Nie mam szans na laskę !!!

Widzę, że wątek się rozwinął i nie tylko ja szukam kogoś takiego... Do faceta z południa - moje miasto to Katowice. Do dzidźca pruskiego - niestety, te autobusy do mnie nie jadą, zresztą mam ten luksus, że poruszam się samochodem. Hopeless - życzę powodzenia w szukaniu. Pozdrawiam wszystkich! Aha, wzrostu jestem raczej normalnego - 164 cm.

Mała_Mi---> W ramach sprostowania- ja nie szukam nikogo na forum, a nicka sama sobie wymyśliłam, a jeśli jest nietypowym, to tym lepiej:) Miłego dnia

Gość tylko nie gzić się mi tu
mentalnie - troszki kultury proszę.

hopeless Powiedzmy ze zastąpię Małą Mi bo szukam dokladnie tego samego Tylko ze z mazowieckiego Przypomniałam tylko Twoje słowa. Wydawało mi sie, że jednak szukasz. Ale to nie istotne. Ja po raz pierwszy \"szukam\" w necie. Ale po przeczytaniu kilku podobych wątków - tracę nadzieję na poznanie tą drogą kogoś normalnego. To ponoć jak szukanie igły w stogu siana. Ale cuda się zdarzają. Zobaczymy. Miłego dnia!

Gość wchodzi dziedzic pruski
witam Mala Mi no ja niestety nie mam "tego luksusu" ;) i z racji tego jestem wyjatkowo dobrze zorientowany w komunikacji miejskiej ... Autobus linii 120 jezdzi wprawdzie jako jedyny i wlecze sie dobra godzine ... ale jezdzi :)

Gość nomeron
a jakie przyrodzenia was najbardziej interesują bo ja mam nietypowe