Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa na forum

Botox i kosmetyki w tym stylu

Polecane posty

Gość Nowa na forum

Ma moze ktoras z was jakies doswiadczenia z botoxem? Ja mam 25 lat ale juz musialam zastosowac na zmarszczki mimiczne miedzy brwiami w wieku 21 lat, teraz juz na mnie to nie dziala, macie jakies rady? Jakie sa dobre kremy na zmarszczki mimiczne? takie zeby dzialaly, loreal boswelox nic nie pomaga :( Moze sa jakies inne metody na te zmarszczki. Boje sie co bedzie za pare lat.Pomozcie!

Gość Marti77
Witam :-) Z doświadczenia mojej przyjaciółki wiem że botox jest rewelacyjny w wygładzaniu zmarszczek na czole i między brwiami ale tylko przez kilka miesięcy :-( Lekarz który zapodał Ci botox powinien powiedzieć że jego działanie nie trwa wiecznie.... Kosmetyki wygładzają i nawilżają górną część naskórka, a botox wygładza mięśnie pod skórą dzięki czemu nie marszczysz się wcale. Może lepiej więc wybrać się na kolejny zabieg botoxu niż smarować się kremem?

Gość maaa
ja mam 24 nie mam zmarszczek, ale profilaktycznie wczoraj zrobiłam sobie pierwszy botox wokół oczu i pod oczami, na dolonej powiece. Zapłaciłam 750. Na efekty trzeba czekac do 2 tyg