Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabubiona Marta

sama nie wiem.. proszę o rade

Polecane posty

Gość zabubiona Marta

jestem z moim mężczyzną od 3 lat, pierwsze 2 lata były boskie, wszystko zaczęło się psuć ok rok temu gdy zmienił prace stał się pracocholikiem całe dnie spędza w pracy, nie ma wogóle dla mnie czasu tz, najczęściej cała sobota jest nasza, ale on ciągle myśli o pracy, nigdy nie zaczyna innego tematu niż praca, gdyby nie ja byśmy ciągle milczeli, mówi ze mnie kocha, ja tez go kocham ale meczę się w tym związku, nie ma czasu do mnie zadzwonić, wysłać sms-a, kupić kwiatka, nawet nie ma czasu ściągnąć mi piosenki (prosiłam 2 miesiące) czuje się zaniedbana, nie kobieca, nie kochana. Rozmawiałam z nim o tym wiele razy mówi iż się zmieni .. tylko ciągle nie ma czasu już nie wiem co mam robić, myślę o rozstaniu, może ktoś mi cos podpowie bo ja już się zagubiłam.. :(

Gość zabubiona Marta
prosze bardzo niech ktos mi doradzi :(( będe wdzięczna

Gość zagubiona Marta
doszlo nawet do tego że nie chce mnie posuwac analnie i zlewac sie obficie w moje gardło musze znów podglądać sojego brata pod prysznicem i pieścić przy tym dłonią swoją łechtaczkę :(

Gość zabubiona Marta
haha ktos kto sie podszywa po nic bardzo zabawne, myslalam ze ktos mi tutaj pomoże .. a spotkałam jakiegos idiote ;/ale moze jeszcze ktos normalny odpowie.

Gość Monolog
Masz za duże stopy i stąd te problemy !!!

Gość zabubiona Marta
hmm ciekawe czy ktos inteligentny odpowie na mój temat

Gość NEVER
Ja Ci sciągne piosenke ;-) jaką chcesz ? i po sprawie...

Gość zagubiona Marta
widze ze nikt wiec ide pod prysznic puścić obfity strumień na swoje krocze i wymyć dobrze tyłek bo nie pomywalałam sie juz równo tydzień będę za kwadrans

Gość to się już stało
tylko nie potrafiłaś tego zauważyć

Gość NEVER
No chcesz ta piosenke czy nie ? Jak nie, to nie zatruwaj facetowi zycia.. raz chce.. raz nie... jak to baba... ;-)

Gość Masz za dużą stopę
i tyle !!!!!!!

Gość pretensje do faceta
że nie chce kraść

Gość NEVER
Pewnie pracuje z jakimis fajnymi laskami i ma troche mniej czasu teraz, to normalne u faceta ;-) i nic dziwnego. To chcesz ta piosenke czy nie , wiecej pytał nie bede.... ;-)

Gość zagubiona Marta
mam gdzies Twoje piosenki mozesz mi co najwyżej wsadzic palec w odbyt

Gość Gdyby był czysty to może
i bym wsadził. Ale się nie myjesz przez tydzień i nie mam najmniejszech ochoty. Jebie od Ciebie na odległość. Nie wiem czy to możliwe ale nawet stąd czuć !!!!!!

Gość NEVER
Teraz juz wiesz czemu nie sciągnął ???? Moze nie lubi placa w odbyt... ale ja chetnie... ;-) jesli moge oczywiście... i bedziesz juz cała szczesliwa - palec w odbycie ! ... a tam...i ta piosenke Ci ściagne jak bedzie cool ;-)

skoro z nim rozmawiałaś już i nie ma zmian i myslisz o rozstaniu... siadz z nim na spokojnie powiedz mu jeszcze raz co Cie boli i postaw mu warunek, albo sie zmieni albo to koniec, jeśłi mu naprawdę zależy to weźmie to sobie do serca a jak nie to nie ma sensu byś się męczyła:( tego kwiatu to pół światu:) pozdrawiam

Gość NEVER
Co Ty gadasz ... tego kwiatu to pół światu ?? Wszyscy jesteśmy tacy sami !! Jeszcze tego nie wiesz ??

nie wszyscy:) nie każdy facet to świnia z chlewu, niektórzy byli normalnie wychowani:P

Gość NEVER
oj tam... swinia... nie mów tak, ja nie mówie ze kazda kobieto to... ale jak ktos takie bzdury pisze to trzeba sobie pozartowac...

Gość zabubiona Marta
moze jeszcze ktos sie udzieli i mi pomoze?

Gość zabubiona Marta
prosze o rady :( bardzo az każde " na poziomie" wypowiedzi będe bardzo wdzięczna

Marta! wczoraj już CFi napisałam- wystaw mu kawę na ławę, albo Cie kocha i mu zależy i chce twego szcześcia to się zmieni a jak nie..:(

Gość zabubiona Marta
ja mu od roku mowie że jest mi zle.. i zmienia sie na pare dni a pózniej znów jest to samo.. ;(

Gość zabubiona Marta
ja go nie rozumiem ma 24 lata i żadnego zycia osobistego, tylko praca i praca na balety wogole nie chodzi nie bawi sie nic! tylko praca

Witam wszystkich :) Hmm.. brakuje mi jeszcze jednego w opisie problemu, a mianowicie informacji w jakim zawodzie pracuje Twój mężczyzna?

Gość zabubiona Marta
jest Informatykiem

Hmm... informatycy sa z natury bardzo zaangazowani w pracę i to aby dobrze ja wykonywali wymaga ciągłego doskonalenia. Piszesz, że rozmawiałaś z Nim (dokładnie powiedziałaś mu o co chodzi? Bo faceci sa strasznie niedomyslni i trzeba mówić wszytsko wprost) i mówisz tez o tym, że była kilkudniowa poprawa ale czy dałas mu odczuć , że to widzisz i, że Cię bardzo to cieszy?