Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna_kawa

PILNIE PROSZĘ - kryjący podkład - doradźcie jaki ???

Polecane posty

Gość hooop hooooooooop

Gość aniastyle
jedyny,najlepszy UNIFIANCE-CORRECTEUR DE TEINT FILM FIN

Gość agattaś
a gdzie można go kupic i za ile?

Gość Cheers
Ja uzywam pudru Lumi iLLusion firmy nivea i musze przyznac ze jestem z niego bardzo zadowolona utrzymuje sie przez caly dzien bez potzreby nakladania po kilka razy kosztuje ok 30 pln (w niemczech z tego co wiem 8 euro)wiec nie ejst az taki drogi lub tez polecam puder Vipera SatinLook tez bardzo dobrze kryje i dosc dlugo sie utrzymuje jego koszt wacha sie w granicach 8-10pln

Gość wichy dermablend trzyma sie
dlugo , swietnie kryje i na dlugo wystarcza

Gość vichy znaczy

Gość unifiance posay

Gość ktos napisał że clinique
w USA są po ok.40 zł, a ja widzę, ze droższe

Gość grack
Słuchajcie - wy pomagacie mi to ja pomogę wam ;) Colorstay REVLON nic nie kryje !! podobnie lasting performance :( Jedynie vichy dermablend kryje najlepiej cienie pod oczami i pryszcze i przebarwienie ....tyle ze tez nie tak jak bym tego chcial czyli nie idealnie po prostu srednio ...nie wiem czy ja zle nakladam ?? w kazdym badz razie probowalem vichy dermablend w tubce i kryje srednio z tym ze ten w kompakcie ma wiecej pigmentow bodajze 40 % i podobno lepeij kryje takze chyba bylbym zadowolony.Skrotowo polecam tylko vichy dermablend w kompakcie ...

Gość tyśka
Mam kilka czerwonych przebarwien po tradziku REvlon mi niestety nie pomaga, a daje najpierw korektor antybakteryjny i na to na cala twarz Revlon. NIC! ogolnie revlon jest spoko,twarz wyglada rewelacyjnie, gdyby ten efekt trwal dluzej bylby naprawde rewelacja, ALE niestety nie kryje, tzn dziala to przez okolo 1h, i miejsca gdzie sa przebarwienia znow na widoku:// , takze jezeli ma sie jakiekolwiek przebarwienia to dziala BARDZO krotko. własciwie dla cery problematycznej nie polecam,.

Gość *********Nina*****************
Dla mnie super jest Vichy Dermablend ;)

Gość Grack Ty uzywasz pudru
facet wymalowany???? o matko porazka :D

Ja sobie bardzo chwalę polską markę Pierre Rene i ich podkład Medic Laboratorium Care. Kupuję za 25zł tutaj https://makeup.pl/product/203113/, bo stacjonarnie czasem mam problem upolować konkretny odcień. A przesyłka w tym sklepie jest za darmo, więc się opłaca :)

Gość milaOpoza
Art Scenic Eveline to bardzo dobry podkład, bez problemu można kupić go w drogerii, nie jest drogi. To baza, korektor i fluid w jednym, u mnie się sprawdził i to bardzo dobrze.

Gość pulinkoska33
Może podkład z Annabelle Minerals?? Ma bardzo dobre krycie i ładnie stapia się z cerą. Dodatkowo mają szeroką gamę kolorystyczną nawet dla bladziochów. Borykam się z trądzikiem różowatym i zawsze bardzo ładnie kryje wszystkie nowe zaczerwienienia. https://www.eshopannabelle.com/pl/11-podklady-kryjace