Krzysio Kupa 6 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Kocopoł napisał: Zaraz zmory i stalkerzy wyjdą walac konia i strasząc na halloween jak Klaudia weszła na chwilę Do tego jest raczej przyzwyczajona, że jakieś świnie albo inne cyniki zaraz przylezą 1 minutę temu, Nadija* napisał: Udziela mi się cmentarny nastrój i chyba rozstałam się z kolegą na dobre. Tak bywa, ale przynajmniej nie zostaniesz trafiona jednym z 700 dronów które poleciały w stronę moskwy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 295 Napisano 2 godziny temu Ja tylko Moonowi czasami odpiszę. Już mi się nie chce na wykopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 108 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Krzysio Kupa napisał: Do tego jest raczej przyzwyczajona, że jakieś świnie albo inne cyniki zaraz przylezą Tak bywa, ale przynajmniej nie zostaniesz trafiona jednym z 700 dronów które poleciały w stronę moskwy xD Ja się nie mogę przyzwyczaić zaraz czuje się brudna jakby mnie coś chciało zainfekować bleh ale Klaudiusz chyba pije i ma wywalone 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to the moon and back 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Ja tylko Moonowi czasami odpiszę. Już mi się nie chce na wykopie. od 6 października nie byłaś aktywna na koncie ostatnia_piosenka Filip się obwinia teraz że to przez niego nie piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 295 Napisano 2 godziny temu Nie, po prostu muszę się więcej uczyć i pracować. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysio Kupa 6 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, to the moon and back napisał: od 6 października nie byłaś aktywna na koncie ostatnia_piosenka Filip się obwinia teraz że to przez niego nie piszesz To jest, jak sam wiesz, tani manipulant, który zrobi wszystko dla odrobiny atencji. Vikernes nie pamiętasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to the moon and back 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Krzysio Kupa napisał: To jest, jak sam wiesz, tani manipulant, który zrobi wszystko dla odrobiny atencji. Vikernes nie pamiętasz? Pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysio Kupa 6 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Nadija* napisał: Nie, po prostu muszę się więcej uczyć i pracować. Możesz pracować u mnie w firmie zdalnie, bo u ojca to się nie napracujesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Nadija* napisał: Nie, po prostu muszę się więcej uczyć i pracować. Czego się uczysz to tak jak ja ogólnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach