Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iha ha

wypchany biustonosz

Polecane posty

Gość iha ha

czym wypachca sobie biustonosz zeby wygladalo to miare normalnie bo chusteczki i papier toaletowy odpadaja!!

Gość są specjalne
poduszki w sklepach z bielizną

Gość galinka
można kupić stanik z wkładkami już gotowy i nic nie musisz wkładać,są też wkładki,które można kupić osobno.Jednak polecam stanik z wkadkami,wygląda bardzo naturalnie,jest wygodny,nic nie trzeba poprawiać,o nic martwić,żecoś wypadnie,wyjdzie itp.

Gość jesteś płastuga - hahaha
arbuzy tam wsadź płastugo - a fee !!!

Gość dobermanirottweiler
nic nie wkladamy do biustonosza, balony nie sa w dobrym stylu dziecko a jeśliś naprawde plastuga, to tez olej, bo jak będzie to wyglądalo, jak się rozbierzesz przed delikwentem i okaze się, że duże b to AA?

Gość EDZIO-FREDZIO
jak ją chłopak porozbiera, to bedzie korzyść - naraz się znajdą dwa smakowite arbuzki albo 2 pamarańczki a tak nic by nie było :-)

Gość dobermanirottweiler
no dobra edzio, to jet jakiś argument ;)

Gość ale tak powaznie
Mam maly biust ale nie jestem płaska troszke ten biust powiekszam. Musisz pomyslec o tym zeby wlasnie tak jak wyzej opisuja chlopak sie nie zdziwil kiedy zobaczy ze w rzeczywistosci masz o polowe mniejsze piersi. Jaki wstyd...Przede wszystkim stanik push-up - taki stanik ma juz wkładki, przynajmniej powinien miec. Ja dodatkowo wkladam jeszcze wkladki z innego stanika, nie wyglada to sztucznie a moj biust jest podniesiony i ladnie to wyglada.

Gość iha ha
ja mam B ale nie pelne wiec moze nie bedzie tak zlej ak sie rozbiore

Gość dobermanirottweiler
to zalezy ile tam napchasz ;) A male b to jeszcze nie tragedia chyba co? wyluzuj dziewczyno, sa faceci, którzy lubią niewielkie piersi (podobno)

Gość łojojoj
Ja też mam nieduży biust, ale sąspecjalne staniczki - push-upy, biust wygląda ładnie i naturalnie. Czym ty jeszcze chcesz sobie wypychać???????????

Gość miniaturka
a może bardotki ? one mają z przodu zapięcie co zbliża piersi do siebie jest dużo takich staniczków

Polecam biustonosze z wkładkami silikonowymi- wspaniale powiększają, podnoszą i zbierają piersi. Poza tym nie sterczą sztywno tylko lekko, naturalnie falują. Nawet niewielki biuścik wygląda w nich bardzo apetycznie. Warunek - wkładki muszą być dobrej jakości, nie jakieś tanie podróby.

Gość mlimlumla
nie jest sztuką wypchać stanik ale jest sztuką go dobrać żeby zrobiły sie piersi optycznie większe więc nie wiem może ta bardotka albo stanik z przodu zapinany ?????????