Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzagaa

czysty penis

Polecane posty

Gość zolos
A tak normalnie to nie mozna tego powiedziec ? W momencie jak sie zabierasz za malego , skrzywic sie i powiedziec ze po prostu smierdzi. Jak dla mnie to to jest najbardziej normalny sposob na poruszenie tej sprawy. W koncu jeszcze nie zdarzylo Ci sie powiedziec ze nie lubisz "zapaszkow" , wiec on ma pelne prawo sadzic ze jestes troszke tego - zboczona :) Z nami to jak z dziecmi , trzeba karac w pierwszych pieciu minutach , bo pozniej zapominamy o co chodzilo .

Gość NIKA_MYKA
Ja tam bym zasugerowala,ale nie na swoim przykladzie;) Np Wiesz Kochanie nie wiem co poradzic "kasi' mojej kumpeli bo ona bardzo by chciala pieszczoty oralne ze swoim facetem,ale niestety jej facet nie kapie sie przed i wiesz ten zapach ja odrzuca.. KURCZE JAK FACECI TAK MOGA...Jak ona mu to powinna zasugerowac... KOLES NAPEWNO SIE SKAPNIE CHYBA ZE JEST IDIOTA;) powodzenia

Gość ciekawska///
a moze on jest zboczony i traktuje cie jak tirowke.a moze skoro sie myje to ma jakies inne problemy z praciem i nie moze pozbyc sie takiego zapachu.

Gość ty albo to jest jego sposob
na czystego penisa,on nie chce,zeby mu stal,on chce tylko,zeby byl czysty.obrzydliwe nie?

no kurde napewno to nie to bo on chce sie kochac tak normalnie namietnie a ja nie moge zrobic mu przyjemnosci bo mi smierdzi..dodam ze on jest taki ze potrafi strzelac mi minetke nawet gdy mam okres..tak wiec jemu nie przeszkadza o i lubi zapach mojej cipki...i moze dlatego jemu sie wydaje ze ja tez lubie zapah jego penisa !!!!!!!!!!!

Gość jhfjkhfghf
Powiedz mu, żeby umył fiuta, po prostu.

Gość ty albo to jest jego sposob
no wlasnie wiec to jego problem skoro lubi nie myte.ty nie musisz i niech mu sie przestanie wydawac ze ty to lubisz.po prostu mu powiedz,ze kazdy jest inny jednym to nie przeszkadza a TOBIE TAK.i niech to zaakceptuje i zacznie go myc,i to naprawde nie jest oznaka milosci tylko upodoban.

Gość Kurde Babki
mówcie wprost. jak się obrazi, to znaczy, że jest bucem. i tyle.

Gość przezorna
zawsze mozesz miec pod reka paczke chusteczek odswiezajacych - w razie potrzeby latwo zrobisz z nich pozytek :) i pozniej jak ladnie pachnie....

Gość zabierz się do niego
z klamerką do bielizny na nosie. może zrozumie tę subtelną aluzję?

Gość boze no to posluchajcie
ja tez mialam taki problem. i jakos z trudem ale powiedzialam o tym mojemu chlopakowi. i bylo super. tak myslalam. bo okazalo sie, ze chyba... nie zawsze czysci go wystarczajaco :( i czasem i tak czuje mocniej ten nieprzyjemny dla mnie zapach :( zmuszam sie wtedy do zrobienia tego, bo przeciez on sie umyl tuz przed tym, specjalnie dla mnie. teraz to dopiero glupio mi powiedziec, zeby myl sie dokladniej :( a prysznic, wanna, wspolna kapiel - faktycznie wszystko czysto pachnaco i super, ale nie mozna tak za kazdym razem przeciez :(

Gość Książka dla chłopców
Jaczewskiego. Tam jest instrukcja obsługi i mycia aparatury. Kup mu na 3 Króli.

Gość elka co ma felka
umcie penisa zwyklym mydlem nie zabija specyficznego zapachu i smaku do mycia narzadow plciowych zarowno kobieta jak i mezczyzna musi używać ZELU DO HIGIENY INTYMNEJ!!!!!!!!!!

Gość lukasss84
............to fakt..........................o tym się mówi

Gość DarKusia
To wszystko przez te wlosy to one tak smierdza.. Ja to wiem:/ bleeah

Gość buahahaha
ja tego nie rozumiem, nie wstydzicie sie wystawic przed facetem tylka, a glupio wam powiedziec co wam w seksie nie odpowiada??? przeciez to idiotyzm!!! gdzie wzajemny szacunek i zrozumienie???

Gość tommywayomi
no teAZ to mnie troche dziewczyny zmartwiłyście... ja sie przed kazdym zbliżeniem z dziewczyną dokładnie myję mydełkiem, ale tak naprawde dokładnie bo chce być zawsze świezutki, ale czy samo mydło naprawde nie wystarcza???!!! Ona uwielbia mnie mieć w buzi kiedy baraszkujemy w łóżku, ale te wasze posty mnie przeraziły...

no cóż, tatusiowie nie wytłumaczyli, że najważniejsze to, żeby penis był czysty i świeży, a nie - największy... wielu chłopcom to jedno zdanie w życiu pomogło i nie mają kompleksów i zaskakuja wtedy takie laski co przed nimi trafiały na nielubiących mydełka i wody... albo takich, co nie umieją umyć swojej kiełbaski pod napletkiem... mam! powiedz, że chciałabyś umyć kiedyś mu ptaszka, bo nigdy tego nie robiłaś, a jesteś ciekawa... przy okacji dowiesz się jak to robi, czy wszystko co trzeba i takie tam... :)

Gość Najgorsze jak laska
wstydzi się powiedzieć, żeby facet się umył, ale robi mu loda, BŁEEEE. kurwa czujecie bluesa???????????????

Gość lukasss84
......................jasne dokładne mycie heh plus balsamikDolce & Gabbana do twarzy plus perfumki Dolce & Gabbana i można śmiało pędzić do dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!

Gość jakie dolce
baksy?

Gość lukasss84
..................heheheheh odrazu wam dolary w głowie !!!!!!!

Gość faccecik
Co do tego mycia, to rzeczywiście żele do higieny intymnej są dobre, poza tym polecam, żeby faceci myli penisy w lekkim wzwodzie, to umożliwia lepsza umycie, a na końcu radzę porządnie opłukać zimną (lodowatą wodą). To ostatnie nie jest przyjemne, ale po tym penis naprawdę jest dłużej świeży i poza tym wygląda wyjątkowo kiedy się go pieści... Spoób wypróbowany, więc polecam...

Gość JJS
Jakaś ty głupia nie umyj sobie cipucvhny i niech sobie liże a wtwedy zrozumie co to niedomyty kutas.

Gość ove
daj e-meila wysle ci fotke mojego czystego , pachnace go peniskA1

Gość ljedsljlds
Lecz się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!