Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona bardzo

jak to jest z ta zgagą?czy u tych mam co mialy zgage urodzilo sie dziecko z wlos

Polecane posty

Gość zaciekawiona bardzo

slyszalyscie cos o tym???

No nie wierzę po prostu :D Ddyby to była prawda to moje dzieci powinny się były urodzić całe porośnięte futrem ;) a były łyse jak kule bilardowe.

Gość na zgagę
to ja miałam sposób wiem że zabójczy ale nic innego nie skutkowało:jadłam sodę na sucho i popijałam wodą. A zgaga to był u mnie pierwszy objaw ciąży:DDzieci miały tyle włosków co kot napłakał.

Gość moja siostra
nie miała wogóle zgagi a dziecko urodziło się z długimi włosami:)

Gość a ja mialam zgage i dziecko
urodzilo sie z gesta, czarna czuprynka ale nie wiem czy to ma jakis wplyw

Jak mi ktoś wyjaśni w jaki sposób miałaby istnieć jakakolwiek zależność, bo mnie ciekawośc zżera ;)

Ja miałam potworna zgagę, kilogrammai pochłaniam migdały i litrami piłam mleko. Syn urodził się z buja czupryną, którą ma do tej pory :)

Gość świeżo upieczona mama
Ja miałam okropną zgagę przez cały 8 i połowę 9 miesiąca. Aż nie mogłam spać. Mój synek urodził się z gęstymi, czarnymi włoskami :) Ma je do tej pory - jeszcze gęstsze, wcale się nie wytarły:) Jednak nie wiem, czy zgaga ma coś z tym wspólnego, bądź na odwrót ;)

Gość zaciekawiona bardzooo
no wlasnie,ciekawe czy to ma jakis wplyw czy tez nie. zobaczymy:) jakie moje sie urodzi (nie mam zgagi)

Ja tez nie mialam zgagi, a mój syn urodził sie z włosami. Nie rozumiem związku, bo przeciez dziecko nie rozwija sie w żołądku :) . To chyba przesąd typu, że jak mam wygląda dobrze w ciązy, to będzie chłopiec, a jak źle - to dziewczynka.

Gość ffioleeeeeeeeek
moja mama mowila ze miala zgage za kazdym razem- wszystkie mialysmy czuprynki

Gość ojej...
miałam wiele razy zgagę i moje wyglądało jak szympans, ale to może po ojcu-orangutanie ...

Gość awe
u mniesie potwierdza, miałam zgagę a dzidziulek włoski:) wsyscy na nie w pierwszym rzedzie zwracali uwagę i się zachwycali:)

Gość witam WAS
boże, XXI wiek i takie zabobony

ja mialam zgage nawetpo wypiciu wody.To byla porazka czego ja nie robilam zeby sie jej pozbyc.Moja corcia urodzila sie z dlugimi czarnymi wlosami ale czy to ma cos w spolnego ze zgadza nie wiem.

Gość no i co z tegooooo
ze 21 wiek?

Gość ano to
że medycyna jest już na nieco wyższym poziomie niż np w XV....

Ja przy obu ciazach miałam zgage i moje urodziły sie z włoskami ale t tak po pewnym czasie sie wycierają:) (bynajmniej u moich córeczek)- ale też szybko odrosły:) Pozdrawiam

Gość no jak
moja kolezanka nie miała zgagi a urodziła córcie z włoskami

Gość czyli wychodzi na to
ze u tych co mialy zgagi w wiekszosci yly czuprynki

Gość Eleni0001
Ja w czasie ciazy mialam okrrrrrrrrrrrrroooooooooooooopna zgage. cala ciaze wymiotowalam. nawet juz w szpitalu, gdzie trafilam 2 tyg. przed porodem. Tam dawali mi na to nawet tabletki, ale niewiele pomagaly. budzilam wszystkie laski w nocy w szpitalu moim wymiotowaniem. teraz wspominam to ze smiechem, ale wtedy... moje blizniaki urodzily sie pol roku temu z fajnymi, dlugimi wloskami.;) pozdr.

Ja miałam potworną zgagę pod koniec ciązy tj w 8 i 9 miesiącu i moja córcia urodziła się z pięknymi długimi włoskami.Wątpię żeby zgaga miała na to wpływ (a może?? ) ale koleżanka jak zobaczyła mała na zdjęciu odrazu zapytała czy miałam zgagę :) Tak naprawdę nie wiem jak to jest :) Pozdrawiam

Gość nadal nic nie wiem

Gość amelkaem
Ja miałam potworna ZGAGUCHE!!!!,przebrzydłą-całą ciążę po wszytskim,nawet po wodzie mineralnej.Wymeczyła mnie okrutnie,a synek urodził się z włoskami ciemnymi,ma ich sporo,ale bardzo błogie i cieniutkie.Narazie się nie wycierają,ale ma dopiero 6 tyg. Ja myślę że to nie ma wpływu.

A ja myślę, że jedyna zależność polega na tym, że po prostu większość kobiet w ciąży ma zgagę.

Gość nadal nic nie wiem
no tak jak sie czyta, to wychodzi na to ze jakas zaleznosc jest

Gość nadal nic nie wiem
tj, ze u tych co wystepuje zgaga, dzieciaki rodza sie z ciemnymi wloskami

Gdzie ta zależność? Pisałam przecież że miałam non-stop MEGA zgagę, a synowie łysi się urodzili :)

Gość Mira30
ja mialam zgage i dzidzia urodzila sie z czarną gesta czuprynka ,ale piersze slysze od takiej zaleznosci

Mnie tak ostatnio zgaga palila.. i smiala sie mama z siostra ze jak piecze zgaga to wloski rosna.. Moze to i prawda.. Bo w poradniku ktory mam o rozwoju malca w lonie matki pisali ze ten wlasnie okres ciazy to tez jest porost wloskow :) A moja mam sie smiala.. Ze ja ze mna cala ciaze zgaga piekla.. Ja jak sie urodzilam mialam dlugie czarne krecone wloski :) Ale czy to prawda...?? A moze jakies \"zabobony\" jakich u nas sporo :D