Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smierc

smierc

Polecane posty

ps. rodzice nie po to dali ci zycie, wychowywali byś teraz to zmarnowal!! a jak masz problemy ze soba to idz do psychologa!

Gość smierc
nie mam pieniedzy na lekarza

Gość dfssd
Według moich obserwacji dobrą metodą może być pociąg towarowy .

Gość dfssd
kiedys własnie myslałem o pociągu.

sa poradnie psychologiczne za darmo!! zastanów sie nad sobą co chcesz zrobić!! śmierć dziecka dla rodziców to straszna tragedia a smierć na własne życzenie jeszcze gorsza!!

Gość dfssd
jak miałem doła

Gość samotna223
a przyjaciele , rodzina, z nimi porozmawiaj o swoim problemie, uwierz, ze nie warto pozbawiac sie zycia bo jakie by ono nie było jest darem i szansa i dokad zyjesz dotad mozesz cos zmienic

Gość smierc
ale ja juz nie chce walczyc-nie chce myslec

Gość dfssd
ale nie warto żyć.Ja jestem przeciw temu co sie dzieje na tym swiecie i nie chce w tym uczestniczyc/

Gość samotna223
dlazcego???zawsze jest jakies wyjscie!!!! dobrze Ci z tym, ze nie chcesz tego zmieniac???

Gość dfssd
ale swiat jest zły.Po co sie meczyć i zyć w tym syfie dalej?Ja nie moge patrzec na to co sie tu dzieje.

A może zamiast użalać się nad sobą pomoglibyście innym. Jakoś tematu mojej propozycji nikt nie podjął. Czyżby sami egoiści? Do Krzyśka - jesli nie chcesz rozmawiać to trudno - nic na siłę. Ty poprostu lubisz wypisywać swoje żale na forum publicznym. A moje intencje były szczere, bez żadnych podtekstów

Gość samotna223
do dfssd- to co sie dzieje na tym świecie to jedna rzecz, a to jak zyjesz Ty to juz inna sprawa, nie musisz przecież uczestniczyć w tym co sie dzieje na swiecie jezeli Ci to nie odpowiada, zyj po swojemu , według własnych zasad, zgodnie z własnym sumieniem!!

Gość dfssd
gdybym miał możliwosc wyboru to nie chciałbym sie urodzic.

Gość dfssd
no ,ale coz warzywko jestem

Gość samotna223
nie zman Twojego problemu, jeżeli chcesz pogadać podajjakis kontakt (mail, nr gg)

Gość smierc
nie chce z nikim o tym rozmawiac! nie da sie zapomniec ani wymazac z pamieci niektorych rzeczy - wiec jaki jest na to inny sposob?

Gość samotna223
nie da sie wymazac, ale czas leczy rany jakie one by nie były!czy wierzysz??? w Boga, albo w cokolwiek, w przeznaczenie, w jakiegos opiekuna, wierzysz w cokolwiek??

Gość smierc
wierze

Do Krzyśka - nie wiem co Ci mogę odpisać. Mam 38 lat i nie należę do kobiet lian , które oplatają się na danej osobie. Myślałam że chciałbyś porozmawiać dlatego mówiłam o mailu. Nie czytałam dokładnie wszystkich Twoich wypowiedzi na forum. Wiem że masz problemy, ja też nie jestem rozchichotaną kobietą gadającą głupoty.

Gość samotna223
no to juz cos:) ja nie wierzyłam i do tej pory miewam dni kiedy chce to wszystko zakończyć ale wierze ze kiedys cos sie zmieni , ze to nie moze być takie proste, ze trzeba zycie przezyc tak ''głeboko" bo jaki to ma inny sens!!i właśnie wiara mni ejeszcze trzyma, wiara w to ze Ten na górze stawia mi na drodze takich a nie innych ludzi, ze problemy jakie mam są po to zebym je pokonała, i sa one "dobrane" na moje mozliwosci

Gość smierc
bardzo ladnie napisalas o problemach - ze sa dobrane na Twoje mozliwosci. ale ja chyba balansuje z nimi na krawedzi

Do Krzyśka - jasne ja to potrafię zrozumieć, tylko dla Ciebie to chyba żadna pomoc. Jeśli rozmawiasz ze wszystkimi to tak jak byś nie rozmawiał z nikim. Co jakiś czas rzucasz jakąś wypowiedź to tu to tam i nic z tego najprawdopodobniej nie wynika. Chciałabym się mylić. Pocieszające jest to że chodzisz do psychologa i tak trzymaj. Pozdrawiam Cię cieplutko.

Gość Sekk
pomódl sie do swojego Anoiła stróża.

Gość tanasza
Kobiety rozchichotane, gadające głupoty, takze mają swoje życie, niekoniecznie usłane różami.... Śmierć jest dla tchórzy.

Gość samotna223
nie wiemjakie masz problemy, ale tak jak napisałam sa one do pokonania przez Ciebie, inaczej nie miałoby to żadnego sensu. Czasem są w zyciu chwile, kiedy wydaje Ci się, ze to juz kniec, ze nie ma wyjscia ale wyjscie zawsze jest:)

Gość ćwierć mrówki
Zawsze takie tematy wzbudzają falę pocieszania i współczucia dla niedoszłego samobójcy. Przeważnie rzeczony potencjalny samobójca pisze to tylko po to by taką falę wzbudzić i choć przez chwilę być popularnym. To najprostszy sposób na to by wymusić zainteresowanie. Powiem szczerze gardzę takimi ludźmi. Przypominają mi oni tych idiotów którzy by się zabawić lub dać upust swym chorym ciągotom wydzwaniają dla kawału na pogotowie, do pożaru albo na policję blokując dostęp do tych służb ludziom naprawdę potrzebującym. Dla autora tematu mam brutalne przesłanie - idź powieś się, rzuć z mostu albo pod pociag i zdychaj na zdrowie !

Gość smierc
owszem sa rozne wyjscia, tylko nie chce z nich korzystac- bo i tak bede musial to przeczekac przetrwac az czas zagoi rany-a ja nie chce juz o tym myslec

Gość tanasza
Po jaką cholerę pytać o rodzaj śmierci? Najlepszego w Nowym Roku!

Gość a ile ty masz lat
że tak stanowczo chcesz śmierci?