Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g_wiazdka

TRWAŁY cień do powiek

Polecane posty

Gość g_wiazdka

Czy znacie jakiś naprawdę trwały/nie zbierający się w zagięciach powiek nawet po wielu godzinach cień? Co polecacie? Pytanie kieruje szczególnie do pań, które mają tendencję do zbierania się cienia w zagięciach powiek. Czy znalazłyście jakiś naprawdę trwały cień?

Gość ta k
cienie lumene - super - drogie bo 2 cienie to ok 38? zł

Gość ja bardzo lubię cienie
Inglot, ale mam dla Ciebie podstawową radę - przed położeniem cienia musisz zmatowić powiekę pudrem sypkim lub w kamieniu, w przeciwnym razie chyba wszystkie cienie będą ci się "warzyć".

Gość uwielbiam cienie
i mam bardzo tlusta cere, ale KAZDY cien sie utrzyma dlugo jesli nalozysz matujacy podklad na powieki.np Loreal, cashmere perfect,ale tez inny moze byc.Ja uzywam przewaznie inglota bo sa fajne kolory i fajna cena.

Gość powtórzę się ale lubię
cienie inglot

wg mnie bezapelacyjnie IsaDora, ale jak poprzedniczki używam także cieni Inglota, mają sporą paletę kolorów, dzięki czemu można je fajnie zestawiać :)

Gość kasztanowiec
hmm, inglot też mi się zbiera w załamaniu, choć delikatnie, ale spróbuję nałożyć bazę pod cień i zobaczymy :) czy to podziała też na cienie w kremie? te, nawet dobrych marek, nieuchronnie tworzą kreseczkę w załamaniu powieki :-(