Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaida

kiedy facet sie kobieta znudzi

Polecane posty

Gość anaida

jestem mezadka od 14 lat mam dwuch wspanialych chlopcow w wieku 10 i 12 lat to nie sa juz malutkie dzieci to juz duze chlopaki i umieja sobie jak na swoj wiek dobrze radzic. Moj problem polega na tym ze moj maz sadysta nie interesuje sie mna. Na pierwszym miejscu sa dizeci, praca, dom i gdzies na koncu jestem ja. To barzo boli szczegulnie w swieta albo sylwestra. Biorac naprzyklad swieta bozego narodzenia. Maz zasugerowal:ze w tym roku (co zdarza sie kazdego roku) nie bedziemy sobie robic prezentow bo nie jestesmy dziecmy i pozatym brakuje pieniedzy. Tobylo bardzo smutne poniewarz dla dzieci przeznaczyl ladna sumke dla mine nic. i tak jest co roku nie wiem co mam zrobic tak naprawde mam juz tego dosyc . Rozmowa z nim nic nie daje a raczej konczy sie na klutniach a ja czuje sie tak ponizona ze zebbram albo blagam o jakis maly podarek a tu mi o to nie chopdzi, chodzi o symbol o dowod ze cos dla nigeo jeszcze znacze. prosze o rade.

Gość jak to ile
ciesz sie ze dzieci kocha i o nie dba moj o nic nie dba a o prezentach z jakiej kolwiek okazji juz zapomnialam :O

Gość anaida
dzieci to nie wszystko na poczatku ich nie bylo, a kiedys one odejda i uloza swoje zycie. Jak bym chciala tylko dzeci to nie zakochywalabym sie. Ja oddalam swoje najpiekniejsze lata w imie milosci

Gość jasne jasne
hehehe oddalas najlepsze lata to teraz siła odbierz :P

Gość anaida
a jak to przepraszam mam rozumiec?

Gość bliska
nic to nie znaczy, takie głupie nic, tak jest jak ktos nie ma nic do powiedzenia... to przykre co piszesz, kazda kobieta chciałaby byc doceniona... najgorsze jest to, ze dzieci to widza przeciez i pokazuje im jak mozna traktowac kobiety i wychowuje następny narybek męzczyzn, którzy niekoniecznie beda umieli uszczęsliwiac swoje zony... ale rzadko patrzy sie wten sposób na zycie, nie mysli sie o tym ... to taka krótkowzrocznosc, bo jeśli sie ma w domu nieszczęsliwą zone, to samemu tez jest sie nieszczęśliwym, to proste...

Gość anaida
no wlasnie masz racje! ja dbalam o to zawsze zeby wychowac moich chlopcow na fajnych facetow ktorzy by docenili kobiete a nie tylko jej cialo. ale chyba nie dam rady bo on mi psuje wszystko chyba to jego cel wychowac ich na takich lajdakow jak on sam jest.

Gość wadzia
anaida jeżeli tak było zawsze to "wiedziałas lub widziałas " na kogo decydujesz się .Ale domniemam ze tak nie było . Bardzo dużo kobiet ma te problemy ze "Nie sa traktowanejak kobiety" tylko robot domowy. I tu jest problem bo faceci którzy nie doszczegaja w zonie kobiety szukają kochanki lub ja juz maja i to na nia wydaja forse ,prezenty itd. i dlatego zona nie zasługuje na prezent bo jest tylko robotem. Moja rada nie pros o to tylko rób to na co masz ochotę. Chcesz dać komus prezent to daj anie umawiaj sie dajemy czy nie . Prezent to chec dania więc daj i nie oczekuj ze zostanie odwzajemniony .Mozwe w końcu zrozumie na czym to polego i sam to zacznie robić .A jak nie to zastanów się i sprawć czy ktoś inny nie dostaje prezentów.

Gość anaida
zecz w tym ze mam pewnosc ze on nie ma nikogo i prezentow terz nikomu nie daje juz sprawdzalam. Jestem jak mowia inni bardzo atrkcyjna kobieta pomimo 35 lat wyglydam na 23 szczupla bez przesady zgrabna i zabawna kobietka dbam o moj rodzinke jak moge ze wszystkich stron. Pieniedzy nam nie brakuje poniewarz oboje pochodzimy z zamorznych rodzin. Traktuje moje malrzenstwo bardzo powarznie chociaz nigdy nie zabraniam mojemu mezowi i nie stawiam warunkow. Rzecz w tym ze ja go bardzo kocham i szanuje i boje sie prawdy ze jego uczucia minely. Na pytanie co jes odpowiada ze wszystko jest w porzadku a ja dalej nie rozumie i czuje ze cos nie tak . Nie wiem jak mam rozmawiac o co pytac wlasciwie chcialabym wiedziec jaka role spelniam w jego pustym zyciu.

Gość nie dziwie sie ze sie
toba znudzil, i tak dlugo wytrzymał :O a tak po za tym to zagladnij czasem do słownika :O

Gość anamarie
a ty do lusterka

no i co ogladnełam sie i co jestem piekna, zgrabna i powabna :P a ty??

Gość anaida
napewno jestes taka piekna jak i glupia bo uroda z madrosci w parze nie chodzi. P.s. nie do slownika tylko na lekcje jezyka polskiego. naucz sie "Spieglein, Spieglein an der Wand wer ist die schönster in dern ganzen Land?" ich warte auf eine antwort von dir...

Gość anemarie
ale jej powiedzialas, ja umie terz po niemicku wiec mozemy kontakt utrzymywac. a moze to nie "ona "moze to obojnak?

Gość Myślę że to prowokacja
bo az mi sie nie chce wierzyć żeby dorosła kobieta robiła takie błędy ortograficzne. Błąd na błędzie i błąd goni. Straszne. Kup sobie dziewczyno słownik ortograficzny, pozdrawiam Robi

u mie idzie w parze w odroznieniu od ciebie glupia babo :P

Gość anaida
Hallo! Anemarie danke für den Trust, ich weist nicht wie ich aus den Blamage rauskommen soll, vielleicht hielfst du mir? Was meinen bluden mann angieht ist er ein Arschloch und ein egoistischer Kerl.

Gość anemarie
So gut kann ich wieder auch nicht aufs Deutsch aber ich versuch es

Gość anemarie
So gut kann ich wieder auch nicht aufs Deutsch aber ich versuch es

Gość anemarie
to nie prowokacja na glupie zarty dostaje sie glupie odpowiedzi ty wariatko

wiecie tak własciwie to bym chciala rzeby on mi wiecej prezentuw kupowal bo przeciesz ja sie dla nich poswiecilam zwlaszcza dla merza a on nic mi nie kupuje tylko ma pretensje ze ja wiecznie cos chce alke jak mam nie chciec przecierz jak mi kupi prezent to wiem ze mnie docenia a jak nie to mnie nie docenia to proste ale on mnie nie rozumie.Jaki s tego przyklad wezma dzieci nie beda mnie szanowac, nigdy nie dostane od nich prezentuw dla wszystkich liczy sie tylko moje cialo i nic wiecej.Jestem zalamana pomurzcie kochane.

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
ppppppppppppppppp