Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex-Klaudyna

Randki przez internet

Polecane posty

Gość ex-Klaudyna

Znalazlam fajna strone z serwisem randkowym i sie zaloguje tam, chyba, bo wyglada obiecujaco i ciekawi ludzie tam pisza i sie loguja i sie mozna na randke umowic. co wy na to? http://randki.tutej.pl/ tez sie zalogujecie?

Gość NIE NIE NIE
bo wole poznać dziewczyne nanuralnie

Gość ex-Klaudyna
ale czasem ciezko jest kogos poznac naturalnie:) a na czatach jest pelo dziwnych ludzi a to co znalazlam na tej stronie wyglada ok bo mozna sie tam jakos zaprezentowac a ludzie przez internet sa odwazniejsi

Gość NIE NIE NIE
tylko jest małe ALE !! naturalnie jest bardzo romantycznie ,naturalna rozmowa uśmiechy itd. itp. czyli stoje na ziemi a nie błąkam się w kosmosie takie jest moje zdanie .:)

Gość johan
ja tam sie umawiam z ludzmi przez netaaa i mozna fajne ciekawe laski tak poznac ale trzeba uważac i chyba skorzystam z takiego serwisu randkowego!!!!

polecam, zalogowałam sie na podobnym portalu i po tygodniu wynalazł mnie mój kochany Misio :)) Nic nie kosztuje i nie boli, a stwarza szansę poznania kogoś ciekawego, kto przynajmniej umie sklecić kilka zdań o sobie :) Nieważne, jak wygląda ten pierwszy krok, ważne, jak to się potem rozwinie. Wg mnie dużo lepiej jest poznać kogoś, kto siedzi przy komputerze niż kogoś, któ się włóczy po knajpach i dyskotekach. No, ale każdy szuka, gdzie uważa za stosowne.

Witajcie!!! Fajny topik:) a radki przez internet to fajna sprawa. Bywają zabawne i można zapoznać wiele fajnych ludzi. ja w ten sposób zapoznałam mojego chłopaka i jestesmy razem prawie rok:) polecam. pozdrawiam was gorąco

Gość Hexaa
No wlasnie, każdy szuka jak moze a kto szuka ten znajdzie !!! ja sie kilka razu na ciekawe randki umowilam i bylo fajnie i smiesznie - ciekawe doswiadczenie !!! :) serio mozna sie zabawic i ciekawie wieczor spedzic:))) ja sie zaloguje na tym http://randki.tutej.pl/ fajna strona

Gość Hiksia
ee ja sie tez zaraz zalogujeee !!!! serio ludziska fajna strona ale oczywiscie nie tak fajna jak kafeteria :)))))

Gość Romir
ejj ja sie tak umowilem kiedy s przez internet i nawet wypalilo bulo fajnie i nawet ja tam chetny jestem na takie randki:) na formu tez fajnie pogadac ale na takich randkach jak tutej.pl to juz wiadomo o co chodzi.... :)

Gość Sławek W.
odświerzę temat: myślicie że można poznać drugą połowę przez net? ja ostatnio znalazłem bardzo ciekawy i dokładny serwis którego zadaniem jest kojarzenie par. koleżanka z pracy mi go podsunęła (www.mydwoje.pl) jak kiedyś gadaliśmy. słyszeliście może coś o nim? zastanawiam się nad rejestracją tam. chciałbym wreszcie spotkać kobietę mojego życia.

Myślę, że przy pomocy internetu można poznać wiele sympatycznych osób. Co do odnalezienia drugiej połowy, to nie jest to niemożliwe i uważam, że warto spróbować. Przecież zakładając profil na serwisie randkowym, nic się nie traci :) Są osoby, pracujące w domu, które nie mają znajomych, z którymi mogą wyjść na zakupy lub wyskoczyć do pubu. Tworzy się błędne koło, bo nie da się poznawać ludzi, siedząc w domciu... Internet jest niewątpliwie jakimś antidotum na doskwierającą samotność. Sławek W. >>> taki podobny serwis widziałam już w wersji angielsko języcznej. Myślę, że jest on bezpieczniejszy niż darmowe portale randkowe. Uiszczenie opłaty może trochę odstraszać zwykłych żartownisiów.....hmm...

Gość Sławek W.
ja również uważam że taki portal jak mydwoje.pl jest dużo bezpieczniejszy niż zwykłe randki. poza tym jest on przeznaczony dla ludzi w "kwiecie wieku" a nie dla nastolatków ani szukających przygody. dowiedziałem się że na podstawie wyniku jakiegoś testu który się robi potem komputer zestawia go z innymi i kojarzy w ten sposób pokrewne dusze, hmm, może to jest wreszcie dla mnie szansa... zawsze byłem zbyt nieśmiały...

Gość bartosz32
ja zalogowałem się na ' mydwoje' dopiero w sobotę, ale mam nadzieję, że to wreszcie będzie to! wcześniej już próbowałem na innych serwisach, ale nie kojarzyły chyba par tak dobrze pod względem psychologicznym. Kiedyś nawet spotkałem się z jedną dziewczyną ,ale było miedzy nami zbyt wiele różnic. Mam nadzieję, że teraz na myswoje znajdę kogoś, kto bedzie naprawde do mnie pasował.

Gość Zosieńkaa
hmm, powiedzcie coś więcej o tym serwisie, bo pierwsze o nim słyszę? czy to nie kolejny beznadziejny portal gdzie siedza małolaty i nabijają sie ze wszystkich? w tego co mówicie to wygląda na to że sprawę traktujecie poważnie. czemu mówicie że ten mydwoje.pl jest bezpieczniejszy i czy faktycznie tak jest? byłoby super...

Gość bartosz32
na mydwoje najpierw musisz wypełnić specjalną ankietkę, która potem pomoże ci wybrać a własciwie dobrać właściwą osobę. moim zdaniem twórcy tej stronki podeszli do sprawy poważnie i postawili właśnie na dopasowanie charakterów. no a ja zaczynam własnie miłą korespondencję z pewną uroczą damą... ale nie zapeszam ;)

Gość Zosieńkaa
a na czym polega ta ankieta? jak sobie zajrzałam na ten serwis to wygląda dość poważnie i solidnie. ta ankieta jest dość długa z tego co widzę? możesz powiedzieć jakie są tam mniej więcej pytania i czego dotyczą? zastanawiam się na jakich zasadach oni kojarzą tych ludzi. nie spotkałam się jeszcze z takim portalem, naprawdę zachęcająco to brzmi.

Gość Marcin Poniedzałek
Zosieńkaa, zajrzałem tam i zrobiłem ten test (jest darmowy) on wygląda mnie więcej jak każdy test osobowości, pytania dotyczą np. tego jakie cechy cenisz w sobie najbardziej, albo masz różne zdania dot. życia, w których zaznaczasz odpowiedź "zgadzam się zderydowanie" czy "raczej nie zgadzam się" z tym stwierdzeniem. pytania zazwyczaj są tego typu i dotyczą różnych rzeczy, wiary, tego co w życiu najważniejsze i mniej ważne, określają też chyba typ osobowości, skłonność do dominacji itp. są też pytania o idealnego partnera. no i pewnie na tej podstawie tworzą w bazie Twój profil i profil idealnego partnera i dopasowują do siebie ludzi. w każdym razie fajnie to wygląda :)