Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jura

ginekolog-endokrynolog -wrocław

Polecane posty

Gość jura

szukam ginekologa-ndokrynologa we wroclawiu - macie moze jakies namiary?? to bardzo prosze-i ile kosztuje wizyta - a moze na umowe z nfz??

Gość całkiem fajna
pani ginekolog tyle , że onkolog przyjmuje w przychodni na Hirszwelda!! Ja jestem bardzo zadowolona!! Nazywa się Łaszcz! Polecam

Gość miniaturka
endokrynolog na żelaznej ale prywatnie od 50 do 80 zł wacha sie cena ale dokładnie nie wiem coś koło tego a ginekolog- enokrynolog nie wiem

Gość miniaturka
sam ginekolog na żelaznej ale prywztny jest bardzo dobry pan JANUSZ ŚLIŻ przyjmuje chyba we wtorki piątki jakoś tak wizyta 50 zł powiesz że chcesz cytologie za nią nie płacisz dodadkowo a on wszystko powie i poleci ginekologa- endokrynologa on przyjmuje chyba od 18 00 we wtorki najlepiej sie zapytać o tego pana tylko że pielęgniarki raczej dokładnie nie powiedzą więc pojedź tam osobiście

JA CHODZĘ NA GRABISZYŃSKA DO DR.SZPYRKO.I MA PODPISANA UMOWE Z NFZ.ALE ZA CYTOLOGIE 10 ZŁ I USG 30 ZŁ.WSZYSTKO MA NA MIEJSCU I JEST PRZEMIŁY,ZA SKRZYŻOWNIEM NA PKWN PO PRAWEJ STRONIE KOŁO POLICJI.JEST BOSKI,MOGE MU O WSZYSTKIM POWIEDZIEC I JEST BARDZO DELIKATNY.POLECAM

Gość opoooodnosze

Gość zaproponujcie dobrego lekarza
up up! Szukam ginekologa - endokrynologa we Wrocławiu. Najlepiej żeby to była kobieta. Prywatnie czy nie, nie ma znaczenia, tylko żeby gabinet był z tych lepszych, parawan i te sprawy.