Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njfgbugbrdd

Za ciemne brwi po hennie!!! co zrobic????

Polecane posty

Gość njfgbugbrdd

zrobilam sobie henne w domu, ale za dlugo trzymalam, za ciemny kolor do mojej karnacji i wlosow. co zrobic zeby to jakos rozjasnic? (tlyko nie woda utleniona bo to dla mnie zbyt radykalne i wole nie ryzykowac) prosze o rady bo jutro rano do pracy.. :( (wiem ze pewnie temat juz byl ale jak wpisuje cokolwiek w wyszukiwarke to pisze z enie ma podnaego hasla, cos ie psuje)

Gość uhm...
spróbuj zmyć wodą zwykłą, może podziałać. a z bardziej drastycznych śrdoków pownna pomóc woda utleniona.

Gość MDOriflame
tez tak mialam...mialam szczescie ze zrobilam henne w sobote to do poniedzialku troche zeszlo...ale i tak bylo za mocno...nie wiem moze idz do kosmetyczki??

Gość njfgbugbrdd
woda nic nie da w tak krotkim czasie. nakladalm juz nivea i potem scieralam chusteczka ale tez nie bardzo.........

Gość zzzzztop
dzisiaj jeszcze parę razy przetrzyj mleczkiem do demakijażu, a jutro nałóż podkład, na brwi też. zrób mocny makijaż oczu i przypudruj na koniec brwi sypkim pudrem.

Gość njfgbugbrdd
nawet fryzury nie mam takiej zeby jakos brwi przykryc :| do kosmetyczki nie mam keidy bo rnao do pracy niesttey

Gość njfgbugbrdd
cholera ze te znikt w mojej rodzinie nie pali(sic!) :D

Gość njfgbugbrdd
Moze wyprobowac cytryne?

jesli brwi wyszly ladne tylko za ciemne poprostu je przypudruj sypkim jasnym puderem i po klopocie, nie trzyj bo i po co? podraznisz oczko a skora jest tam wyjatkowo delikatna, zejda za 2 dni i beda juz ladne a w miedyz czasie przy robieniu makijazu konkretnie je przypudruj za pomoca pedzelka

jesli koniecznie chcesz zmazac to za pomoca bydla klistymi ruchami ale robi sie to odrazu wtedy schodzi, w gabinecie stosuje sie tez specjalne zmywacze ale czesto podraznaija one skore, jesli brwi wydaja sie ciemne dlatego ze jest pomalowna skora rowniez to odczekaj zmyje sie szybko, gorzej jesli wloski zlapaly za ciemno wtey pozostaje tylko przypudrowac

Gość a może ...
rozcieńcz tą wodę utlenioną ze zwykłą wodą i wtedy przetrzyj, te ciemne brwi znam z autopsji - wyglądałam jak Shogun :D