Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evee

...do facetów......zapytanie

Polecane posty

...czy pokochalibyście kobietę która nie może mieć dzieci..?.:(

Gość a dlaczego uwazasz
ze mogliby nie pokochac? a w czym jest gorsza kobieta nie mogaca miec dzieci od tej , ktora je moze miec?? To,ze nie bedziesz rozplodowka nie skresla Cie przeciez... Nie zyjemy w czasach sredniowiecznych kiedy stawialos ie na ilosc dzieci a nie na jakosc zycia. Teraz coraz wiecej ludzi -mogacych miec potomstwo_ swiadomie decyduje sie na zycie we dwoje i ja to popieram!!

tak tylko ... nie wiem czy masz dzieci ale jezeli nie to poki co nie wiesz co mógłbyś czuc nie mogąc posiadac wlasnych... rozumiem adopcja itp ale a pytam pewnie ...poprostu ...boje sie?....:(

Gość nie mam dziecimoge miec
ale nie chce. To swiadoma decyzja obojga partnerow w naszym zwiazku :-) Trafisz w koncu na osobe , ktora zakocha sie w Tobie wlasnie dlatego,ze nie mozesz miec dzieci!! Zreszta osobiscie uwazam,ze z dziecmi to jest tak: rodza sie, wypruwasz sobie zyly, oddajesz im wszystko, calego siebie , cale swoje zycie a na koniec i tak zostajesz sam.... Dziecko odchodzi i wpada do Ciebi raz na miesiac albo i rzadziej. A Ty siedzisz w domu samotnie i placzesz w poduche, bo jest Ci zal,ze ktos dla kogo poswieciles cale zycie zwyczajnie ma Cie w nosie...

Gość chyba nie......

no wlasnie .... a ja chcialabym i balabym sie ze mialabym ciagle wyrzuty do siebie i czulaby sie niepewnie wobec swego faceta nawet gdyby wszystko wiedzial rozumial i kochal mnie... a wiec .. konkluzja.. jedne rodzą się matkami inne \"tylko\" ....ciotkami....eh:) dzieki za odp.

Gość wiesz co evee
a ja Cie juz lubie, wlasnie za to jaka jestes. Przestan sie smucic. Prawdziwe uczucia zniosa wszystko, jesli kiedykolwiek facet zostawilby Cie tylko dlatego,ze chce miec dzieciaka to pozostanie Ci tylko odetchnac,ze pozbylas sie z zycia takiego prostaka... pozdrawiam cieplutko. nosek do góry :-)

Gość julek
Tak. a jest ona wolna?

ojej statystyka niezła...facety fajne jestescie...czyzby?:)