Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justyna83

Mamunie z Krakowa

Polecane posty

tak że czekam tylko na rozwiązanie. Torba spakowana,mąż w gotowości ja zresztą też.

A gdzie bedziesz rodzić. Pytam bo ja też z Krakowa tylko dopiero jestem w 11 tygodniu.

kika ja będe rodziła na ujastku tydzień temu się zdecydowałam ostatecznie , miałam jeszcze w planach klinikę kopernika ale w końcu Ujastek

przypominam sobie jak to było ze mną w tym 11 tygodniu mam zdjęcia usg z 12 tygodnia . prześlij mi e-mail to ja zaraz ci je prześle jak tylko chcesz

Ja mam dylemat bo lekarza mam na Kopernika ale zastanawiam się nad Żeromskim. Mam jeszcze trochę czasu, więc narazie zbieram opinie.

Justyna83: Napisz gdzie w Krakowie są fajne rzeczy z odzieżą ciążową bo już nie długo musze się zacząć rozglądać.

a jak sie nazywa ten lekarz? jeśli możesz to napisz bo ja tez mam lekarza z kopernika a ubrania ciążowe najfajniejsze tylko nie zbyt tanie w H&M (M1) ale są super to im trzeba przyznać że robią naprawde fajne ciuszki

witam no to widze że ty juz na rozdwojeniu Justysiu. Ja zamierzam rodzić na Galla bo tam pracuje moja din. Zastanawiałam się jeszcze nad kliniką Spes na Królowej Jadwigi ale jakos nie usmiecha mi się poród przy obcym lekarzu. Kika fajne sklepu z odzieżą ciązowa znajdziesz na Stradomskiej salon \"Paryżanka\" lub Kalwaryjskiej \"Prenatal\" Ja jestm dopiero na półmetku 20 tydzień Pozdrawiam gorąco jeszcze do was zajrzę, A juztynko chodziłas do szkoły rodzenia bo ja jak na razie się waham

Podam wam maila jakby któras chciała pogadać face to face k.mm@op.pl, lub numer gg 5812183

Kinia25: W klinice Spec rodziła nie dawno moja koleżanka była bardzo zadowlona mimo że nie miała tam swojego lekarza. Ale ja mam takie samo zdanie jak ty też wolałabym rodzić przy swoim lekarzu. Ale z tego co wiem to Kopernik nie słynie z dobrej opini. Ale mają najlepszych lekarzy.

ja tez mam juz umówionego lekarza. powiedział że jak dostanę bóli to zaraz do mnie przyjedzie. bo tak naprawdę to nie wiem czy będzie poród naturalny czy cesarka bo mam żle ułożone dzieciątko i zdecydują jak do nich przyjadę.

Ja osobiscie nie mam dobrego zdania o tej klinice, może maja najlepszy sprzęt na oddziale noworodków ale dobrzy lekarze, jak i nie lepsi pracuja również w innych szpitalach. ja Zamierzam rodzić w szpitalu MSWiA a tam chodza koło ciebie jak koło jajka, wiem bo moja szwagierka tez jest w ciązy i leżała tam przez jakis czas. A nie jak na Kopernika musisz wzystkim zapłacić żeby cie wogule zauważono, banda łapówkowiczów i tyle

Justyś to jest szpital MSWiA na ul. Galla w Krakowie, Przecznica od Królewskiej. Przyjmuja wszystkich, można jechac i obejrzeć oddział połozniczy i sale do porodów rodzinnych

Gość aguska1
witam Was ciezarowki! ja juz po...28 grudnia urodzilam Szymona rodzilam w szpitalu Narutowicza, milo wspominam sam porod, polozna, troche gorzej z pielegniarkami na oddziale polozniczym , ale tez zdarzaly sie wyjatki, trzymam za Was kciuki, powiem jedno porod to nic, ale poradzic sobie z dzidziusiem, gdy sie jeszcze nie ma zadnej pomocy (czytaj mama, babcia) to nie lada sztuka