Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona......22

okres sposób na....

Polecane posty

Gość ona......22

Wczoraj dostałam okres i rozpoczełam branie pigułek novynette po 1 miesiecznej przerwie w ich zazywaniu ( wczesniej brałam 6 miesiecy) w niedziele widze sie z chłopakiem i nie chciałabym miec okresu czy sa jakies sposoby na szybsze zakonczenie okresu np w 4 dniu czy np jesli wezme 2 pigułki w 1 dniu to cos to pomoze, prosze o rade

Gość ona......22

Gość nie pomoże
tak robic nie wolno

Gość ona......22
To moze ktos zna domowe sposoby na skrócenie okresu , jesli na przyspiesznie pomocna jest goraca kapiel to moze zimne okłady cos pomogą na jego skrócenie, naprawde prosze o pomoc !

Gość hehehehehehe
tak jedynym sposobem jest kapiel w lodowatej wodzie ewentualnie bierzesz takie woreczki do lodow i zawijasz w kolo brzucha musisz je zmieniac bo sie rozpuszczaja szybko a nosisz je do ustania krwawienia. ile masz lat?

Gość czerwona szczoteczka
Gorąca kąpiel to chyba prędzej na wzmożenie obfitości okresu, a nie na przyspieszenie, a branie dwóch tabletek jednego dnia, to bardzo nierozsądne, tym bardziej, że to nic nie pomoże. Twój okres teraz i tak będzie trwał krócej niż normalnie, to może sam się skończy w odpowiednim czasie?

Gość marrie*
jak wczoraj wzięłaś 1go dnia okresu, to jutro powinien Ci się skończyć:) w najgorszym razie w niedzielę będziesz miała końcówkę, ale czy to coś przeszkadza?:)