Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominisia

Klub Mamuś z kujawsko-pomorskiego

Polecane posty

widze widze widze ,ze moj topik zaczyna byc naprawde zapomniany,dziewczyny gdzie sie przeniosłyscie???? To nic ze nie ma nikogo ja i tak sie nie poddam i bede tu pisac ile wlezie ;)

Nadziejka, poradnia laktacyjna działa przy szpitalu wojewódzkim (tym, gdzie jest porodówka). Jak przejdziesz przez bramę, to na prawo jest budynek, w którym ta poradnia sie mieści:)

Ja mam pytanie. Będąc w Grudziądzu zwracam uwagę na bardzo młode matki, kilkunastoletnie, spacerujące same z dziećmi w wózkach. To dlatego, że tyle wojska w tym mieście ? Nigdzie tak nie widziałem :P

oo jak miło a ja nasz topik na straty spisałam :( jak wróciłam z wczasów nie mogłam go znależć a tu miła niespodzianka :D witajcie dziewczyny stare ;) i nowe formuwiczki :) i pszczółkę widać na horyzoncie :p u mnie po staremu , zaczęła się szkoła a z nią mnóstwo obowiązków , przez pół dnia latam do szkoły raz z jednym raz z drugim synkiem , wykończyć się można , jedyne co mnie trzyma przy życiu to to , że przez to bieganie może spadnie pare kilosków ;) 🌼

Jestin-wczoraj kolo Ciebie przejeżdżałam, bo teraz jest ten objazd i kolo Twojego bleoku jeżdże:) Co poza traceniem kilosów u Ciebie? Ja robię trening na brzuch (A6W), ale weekend mialam zawalony, nie było czasu-i musze od nowa (dopiero 3 dni robiłam). Buziaki dla dzieciaczków!

Witajcie 🌻 bardzo dziękuje za zaangażowanie i odpowiedź - pszczółko, odpisałam na Twojego maila :) My z Kubusiem czujemy sie w miare dobrze, od soboty mamy już z górki :) zaczął nam się 21. tydzień Pozdrawiam Was serdecznie 🌻

Witam :-) W końcu ktoś się odezwał :-) Mam nadzieję, że po urlopach znów będzie tu tłoczno :-) Mój Filipek skończył wczoraj 9 miesięcy. Poważny wiek :-D Nauczył się mówić ... \"tata\". Jest mi trochę przykro, że jego pierwszym słowem nie było \"mama\" :-( (choć cały czas mu powtarzałam). Dziś mam drugą rocznicę ślubu (bawełnianą). Aż się wierzyć nie chce jak to szybko minęło.

Właśnie zauważyłam, że jeden z moich suwaczków robi małe przekłamanie (nie zmienia automatycznie wieku Filipka), więc go usunęłam.

pszczółko to Ty twarda jesteś , ja nic nie ćwiczę bom za leniwa , przy czwórce dzieci nie mam tez siły na wygibasy :O u mnie po staremu :) a na kawkę to ciężko zajść ;) buziaczki dla Tobiego 👄

Dziękuję za zupełną ignorancję mojego pytania i żegnam...

No witam,pojawiły sie :) :) :) hej pszczółko❤️,co to jest (A6W)???? DeGie🌻niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na twoje pytanie bo nie jestem z Grudziondza.A może tatusiowie są w pracy??!! Jestin❤️ja ci dam na straty ja tu walcze dzielnie i ni myśl tak brzydko nigdy wiecej oki ;).Opowiadaj jak było na wczasach-prosimy o fotki. nadziejko 🌻gratuluje dobrego samopoczucia i 21tygodnia-dzielna mama pisz na bierzaco ❤️ swobinka❤️wszystkiego naj❤️ naj❤️ naj ❤️ na miesiaczek dla Filipka ,nich duzy i zdrowy rośnie mamie i tacie :) i nie martw sie o to krzys tez mowił pierwsze słowo ,,tata,, jednak teraz woli ,,mama,, ;) :) ;)

Witanko z rana :D Dominisia niewiem co to bezsenność ja nawet na siedząco potrafie spać przed TV , ale wiem ze nic przyjemnego :O pszczółka rozumniem czeka na pisemne zaproszenie na kawkę :D zapowiada się piękny dzionek , trzeba to wykorzystać :)

witam po dlugiej nieobecnosci :) nie mam zbytnio czasu na necik czasami wieczorkiem usiade ale zapowiada sie jeszcze mniej czasu 6 paźdzernika mój mąz wyjezdza i zostane sama z mala wiec czasu bedzie jak na lekarstwo pewno bede sie z nia razem kładła pozdrawiam Was wszystkie i raz na jakis czas obiecuje zagladac :) papa co do osiagniec malej to mówi tata dada mama titi taka i najwazniejsze jak cos chce mówi da :) a sama raczkuje jak chodzi to przy meblach sama sie zaczyna puszczac a zwłaszcza jak widzi bajke w telewizji uwielbia je choc nie oglada bo wiem że to jeszcze nie ten wiek na bajki , ksiazeczki juz sama oglada i mniej gryzie i powoli uczy sie siedzec w wózku bo ciagle nam wstawała

Pszczoła5 nie wydaje mi się, żeby to było głupie pytanie... Być może jest głupie według ciebie, ale to raczej twoje zmartwienie, przeciez nie udzielilabyś mi mądrej odpowiedzi :P

Witam :-) Cóż za piękna pogoda za oknem. Aż chce się tańczyć i śpiewać :-) Asiulek pisałaś o osiągnięciach twojej córuni. Mój Filipek jest młodszy od twojej Martynki o dwa tygodnie :-) A oto jego osiągnięcia: - mówi \"tata\" \"dada\" \"dida\" (co prawdopodobnie oznacza dydek tj. smoczek) \"wawa\" \"ba\" \"da\", - zaczął się przytulać, - wyciąga rączki jak chce do góry, - staje na czworakach (jeszcze nie raczkuje) i buja się w tył i przód, - podaje książeczkę z obrazkami żebym mu poczytała Za jakiś czas pewno znów coś dopiszę do tej listy, bo dzieci rozwijają się w tak zaskakującym tempie, że z dnia na dzień potrafią nauczyć się czegoś nowego :-)

DeGie, znam Cię już z twojego przebywania na cafe i tego ciętego języka. Nie chcę byc złośliwa-ale jak już naprawde musisz mysleć, myśl o swoich dziewczynach:P Dominisia, A6W to aerobiczna szóstka Weidera, zabójczy trening, który już raz zrobiłam do połowy-bez efektów, ale podobno jest dobry-no to probuję raz jeszcze:)

Nie muszę racjonować swoich myśli... Ale Ty Pszczoła5 chyba tak... Też nie chcę być niemiły. Pozdrawiam.

DeGie to facet !!!??? na naszym topiku :O Witam wszystkie mamcie i pozdrawiam gorąco :)

Gość niutek
Witajcie mamuki z kujawsko-pomorskiego.chcialabym do was dolaczyc.jestem z Torunia i mam 7 miesiecznego synka Dawidka.obecnie jestem na wychowawczym ale od listopada wracam do pracy-niestety i to moj najwiekszy problem.poradzcie jak mam sobie poradzic z pozostawieniem synka w domu.

Napisałem tutaj, bo rzuciło mi się w tytule \"kujawsko-pomorskiego\" a nie klub \"mamuś\". Jeśli to komuś przeszkadza, że facet pisze tutaj, proszę to napisać bardziej wprost. Faceci lubią, jak się im mówi wprost, a jak słusznie zauważono jestem facet :P

Ja się będę upierał, że to nie jest głupie pytanie. Cóż, zapewne nie spotkam tu młodych matek i zarazem kilkunastoletnich dziewczyn z Grudziądza, ale wierzcie mi, nie spotkałem tego zjawiska nigdzie indziej na taką skalę i jestem po prostu ciekaw. Pewnie, że mam ważniejsze sprawy, niż dociekanie tego tematu, bynajmniej nie uważam go za głupi :P Czy wasze dzieci teżtak mają ? Moja córcia (16 miesięcy) jak widzi jakieś dziecko (starsze, 2-15 lat) to idzie za nim nie zważając na nic, robi dokładnie to samo.

Gość niutek
Witajcie.Przeżyłam 27 wiosenek a od 2 lat jestem mężatka.Mój kochany mężuś ma na imię Wojtek. Teraz o miom maleństwie-Dawidek urodził sie 15lutego a ważył 4.100 niezła waga co?{miał ważyć 3.700}niedawno skończył 7 miiesięcy i waży już 9.300 to chyba po tatusiu bo duzo po nim odziedziczyl- urodę napewno.narazie tyle jak ktos ma jakies pytanka to z chęcią odpowiem.pozdrawiam i życzę miłego dzionka.