Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ide

pierwszy raz

Polecane posty

Gość ide

na wizyte do ginekologa o przepisanie tabletek antykoncepcyjnych o co zapyta lekarz? jak to wyglada? odrazu mi przepiszee tabletki?

Gość ide
prosze o pomoc/

Gość ide
czy on będzie dotykał moją cipę?

Gość ide
nie podszywajj sie proszee wredne babsooo lub wredny chlopie

właściwie to od razy przepisze tabletki, nawet jak zobaczy, że masz nadżerkę (to w niczym nie przeszkadza). w praktyce lekrza przepisują tabletki bez tych wszystkich badań, o których można przeczytać chociażby w gazetach.

Gość wredne babsooo
CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM! CHRUM!

Gość ide
czy ja będę musiała mu ciągnąć przedłużacz?

Gość ide
dziekujee ci nie mama mamy wiec nie mam z kim powaznie pogadac jak przepisze juz tabletki kiedy moge je zaczac brac?

Gość omg...
Lekarz ci wszystko powie, nie łam się. ;)

Gość ide
wredny podszywaczzz

Gość katek
od pierwszego dnia miesiaczku najczesniej :) ale lekarz Ci wszystko powie :) mój lekarz zrobił mi badania przed :D

Gość trzeba
placic jak che zeby przepisal mi 1 raz pigułki?

Gość trzeba
odp.ide po nie 1 raz

Przede wszystkim poproś lekarza o skierowanie na badanie poziomu hormonów, to najważniejsze!!!Inaczej tabletki mogą zostać źle dobrane czego skutki odczuwać będziesz jeszcze długo po zaprzestaniu brania tabletek, więc dobrze radzę jednak to badanie wykonać.Lekarz (oprócz badań na poziom hormonów, nie zamiast!) powinien sporządzić ankietę o chorobach w Twojej rodzinie - dowiedz się czy systępowały u Was choroby serca, żylaki, nowotwory piersi i narządów rodnych -ważne jest też od strony którego rodzica jakie choroby występowały.

Gość aaaakolezankaaaa
jak ja bylam 1 raz po tabletki to mnie badala ale przez odbyt poniewaz bylam dziewica;) no i poporosilam o jakies w miare tanie tabletki i odrazu mi przepisala no i to na tyle:)

Gość olcia olcia
dziewczyny, prosze napiszcie jakie badania trzeba zrobić przed braniem pierwszy raz tabletek? wybieram się w tym tygodniu pierwszy raz do gina i nie wiem zupełnie o co mam pytać, a wiem że niektorzy ginekolodzy przepisują tabletki bez żadnych badań , ale ja tak nie chce!!!!!

Gość olcia olcia
ile kosztuje badanie poziomu hormonów?