Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gizmokotek

gdzie ci mężczyźni...

Polecane posty

Gość lis pustyni
czyli chyba nie masz az tak wygorowanych wymagan , a gdzie poznajesz swoich facetow ? w jakich miejscach ?

mam nadziejże są że niedługo choć jeden z tych inteligentnych, zabawnych z wyfarinowanym poczuciem humory, mający swoje zdanie, cel w życiu i pasję, którą starałby się i mnie zarazić pojawi się wmoim życiu :D:D:D

Gość gizmokotek
byl rok 2 lata starszy

Gość lis pustyni
Hmmka---------> z ta pasja to bardzo dobrze powiedziane , ludzie ktorzy w zyciu nie maja zadnych pasji i zainteresowan to po pewnym czasie dobrzy kandydaci na zaborczych partnerow z racji tego ze cala uwage poswiecaja drugiej osobie i niczym innym sie nie interesuja . oczywiscie mowimy o pozytywnych i dobrych zainteresowaniach :) a skad to wiem ? przerabialem juz to ;)

Gość gizmokotek
w jakich miejscach?w roznych.przewaznie to sa znajoi moich znajomych.

Gość gizmokotek
ale chlopaka z ktorym bylam 2 lata poznalam jak zbieralam pieniazki w pck.

czy nie na tym życie polega, żeby próbować w życiu wszystkiego? pomyśl tak nie ma złych facetów bo każdy Cie czegoś uczy, a że mają czasem takie a nie inne zachowania da się przeżyć, tylko należy być przekonanym o swojej wartości po prostu lubić i akceptować siebie będzie wtedy łatwiej Co do tego co napisałaś że baby powinny trzymać się razem, wierzysz w to? za bardzo zawistne niektóre są, chyba szybciej wierze w męską solidarność, kobiecą na pewno nie

Gość lis pustyni
nie napisze Ci czy znajomi nie moga Cie ostrzec bo sam sie dalem wrobic w cos takiego . wszystko trwalo jakies 2 miesiace i przy moich na serio szczerych checiach bylo niestety pomylka

Gość gizmokotek
w sumie masz racje i to bardzo madre co napisales(aś). ja wierze w siebie!!1 masz racje ze kazdy facet czegos nas uczy!!!ja juz nie jestem taka naiwna!!!

Gość gizmokotek
mam nadzieje ze gdzies tam jest ktos z kim bede szczesliwa.ktos kto nie okaze sie frajerem,bedzie dbal o mnie,ocieral moje lezki,pomagal mi w klopotach,wspieral mnie i ze ja bede dla niego wsparciem i wszystkim co ma!!!

Gość gizmokotek
Miłość nie zazdrości nikomu, miłość nie zakazuje ani też nie nakazuje niczego, miłość akceptuje świat takim jakim jest w istocie, miłość kocha i miłuje, ale przede wszystkim miłość po prostu jest, choć zdaje nam się że tylko w niektórych miejscach...

lis pustyni..... no tacy mnie interesują znaczy zainteresują kiedy ich spotkam, taką mam nadzieje Co do tego że laski niektóre lecą na portfel, hmm tacy ludzię są i będą zawsze tak jes nie rozraniczajmy czy to dziewczyny bo i faceci tacy są, tylko o tym się nie mówi...

gizmotek...... Jestem troche starsza od CIebie, słuchaj do ocierania łęz i takie tam znajdź przyjaciela jedna zaufaną osobę, nie można opierać życia na jednej osobie, każdy z ludzi będących w związku powinien mieć swoją cząstkę życia, osobną, bez osoby z którą jestś, może to rodzaj asekuracji ale sprawdzony niejednokrotnie przeze mnie może bezpośrednio nie ale przez innych

Gość gizmokotek
moze masz racje!!!sprobuje tak,co mi szkodzi

Gość lis pustyni
i tym optymistycznym akcentem .... :) sluchaj jestes jeszcze mloda osoba masz dopiero 20 lat , mowilas ze tamten gosc mial 22 lata powiem Ci ze to malo jak na faceta tzn niektorzy w tym wieku maja juz poukladane w glowach ale to roznie bywa . a co do milosci ponoc nie ma w niej ani dobra ani zla , ani budowania ani burzenia , jest tylko ruch ... bo milosc zmienia ponoc prawa natury ... o ile istnieje ;)

a tak przy okazji faceci wolą głupsze i płytsze dziewczyny czy inteligentne??? Moim zdaniem tych inteligentnych troche się boją, nie wspominam o urodzie to nie istotne znaczy istotne ale podkreślam, że nieo to pytam;)

lis pustyni ----no nie burz jedynej romantycznej cechy u mnie to znaczy tego,że wierze że ona tam gdzieś jest ;)

Gość lis pustyni
faceci boja sie kobiet ktore sa ich przeciwienstwem , chociaz to mozna tez ogolnie w zyciu stosowac . kazdy facet Ci powie "tak tak oczywiscie ze inteligentne " ale czesto sie takich kobiet boja . jesli chodzi o mnie to ogolnie nie boje sie ludzi inteligentnych zarowno kobiet i mezczyzn bo chetnie sie nowych rzeczy zawsze dowiem , naucze boje sie tylko ludzi zarozumialych i takich ktorym sie tylko wydaje ze sa madrzy, nie lubie ludzi nudnych bo nudziarz nie dosc ze nie zapewnia Ci dobrego towarzystwa to jeszcze okrada Cie z samotnosci ;) . jestem w tym wieku ze uroda kobiety schodzi na drugi plan chociaz jest istotna tak jak napisalas... Hmmka -------> ja tez wierze ze ta milosc gdzies tam jest ... a jesli powiedzenie ze kocha sie raz w zyciu jest prawdziwe ? czy to oznacza ze juz wszystko za mna ??;)

lis pustyni........ to ciesz się że to przeżyłeś !!! To w jakim Ty wieku jesteś uroda zawsze odgrywa rolę, przecież najpierw człowiek (nieważne czy kobieta czy facet) patrzy i na początku ocenia wygląd po protstu czy podobacie się sobie czy nie no nie mów, że Ty nie wyrabiasz sobie wstępnej opinii na temat kobiety patrząc na nią....

lis.. dopiero zauważyłm, że wcześniej napisałeś, że ma znaczenie, upsss ale wiecie jak jest fajnie mieć wolny piątek ;)

Gość lis pustyni
28 lat . wlasnie ze nie wyrabiam opinii na podstawie wygladau . mam kilka kryteriow zanim zaczne sie interesowac kobieta jesli chodzi o urode i zachowanie... Ok napisze Ci co tam :) jesli chodzi o urode to napewno jest to waga ale nie mam jobla na tym punkcie kobieta nie musi byc chuda jak chart na wyscigach (mam nadzieje ze sie nie obrazisz za to porownanie ;) ) pare kilo wiecej wcale mi nie przeszkadza , bardziej zwracam uwage na buzie ale tez bez przesady . jesli chodzi o zachowanie to nielubie kobiet z byt pewnych siebie , zarozumialych , nieskromnych (ale to akurat w ogole u ludzi mi sie nie podoba ), tembr glosu kobiety jest za to istotny - chyba mozna mnie uwiesc przez telefon ;) , lubie jak kobieta cos potrafi w kuchni zrobic i sie tego nie wstydzi ( wiekszosc uwaza ze zostana uznane za kury domowe - absurd ! - sam sobie niezle w kuchni radze i sie wcale za kure(?) domowa nie uwazam :) , nie znosze obgadywanie - "zasada nic o nas bez nas" powiedz cos o kims ale przy tej osobie albo nie mow wcale .a poza tym lubie w kobiecie takie kobiece zachowania typu nagminne tulenie sie , czasami taka nieporadnosc , zeby mozna bylo przytulic pocieszyc, lubie kobiety ktore wiedza czego w zyciu chca ale nie kiedy uwazaja ze zawsze sobie swietnie poradza bo w takim wypadku po co im partner w zyciu ? no i to by tak skrotow bylo ;)

myślałam , że starszy jesteś to niby jaki to wiek? normalny ja mam narazie 23, za parę miesięcy 24 Hmm Twoje porównanie do charta sprawiło, że się uśmiechnęłam, dlaczego miałoby to kogoś urazić? nie rozumiem Z tym głosem to oryginalnie, przynajmniej ja nie spotkałam się z czymś takim, żeby fmężczyzna zwracał uwagę na głos (oczywiście nie mówię o ekstremach, bo na to każdy zwróciłby uwagę)

Gość lis pustyni
wiesz chyba podobnie gizmokotek tez wydaje mi sie ze tak niewiele oczekuje od partnerki a jednak ... kobieta nie musi miec tego wszystkiego o czym pisalem oczywiscie i czesto tak bylo ze szedlem na daleko posuniety kompromis ;) bo przeciez o to tez w tym chodzi tzn jesli kobieta miala dwie lewe rece do gotowania to potrafilem na to machnac reka ... moze dlatego teraz tak swietnie sobie radze w kuchni bo za czesto na to reka machalem ;) hehe . Moze dorzuce do tej listy szydelkowanie i jak trafie taka co kompletnie sie na robotkach recznych nie zna to sobie nastepnej zimy zrobie szalik i czapke ... i rekawiczki ;) zapomnailem jeszcze o czyms do glosu musialbym jeszcze dodac co pewnie tez bedzie oryginalne łydki jesli chodzi o wyglad ;)

Oczywiście że będąc z druga osobą, albo nawet zamierzając być trzeba nastawić się na kompromisy, bo takie są nieuniknione... Co do łydek jakie wolisz umieśnione?;)

Gość lis pustyni
nawet nie takie umiesnine ale takie zbite (nie wiem czy to dobrze zabrzmialo ) hehe ok ja mialem godzine szczerosci ;) a na co Ty zwracasz uwage u facetow mowimy o wygladzie i charakterze ?:)i czego u facetow nie znosisz ?

wygląd Hmm Bardzo lubie jeśli mężczyzna jest wysoki, mmmmmmm wyższy ode mnie prawie każdy jest ale ja takich naprawdę wysokich lubię lubię jak jednak to ramię jest takie duże żeby mieć możliwość czasem wtulić się w nie Poza tym bardzo mile widziane byłyby czarne włosy i ciemna karnacja ale różnie z tym bywa, Charakter Hmm powinien znać swoją wartość, bardzo ważne jest poczucie humoru, jak juz wcześniej wspomniałam lubie jak mężczyzna jest ciekawy czyli ma swoją pasję, hobby mogą to być nawet komputery, powinien mieć określony cel w życiu i dążyć do niego oczywiście nie po trupach. Poza tym powinien szanować ludzi, w tym mnie.Jeśliby się zdarzyło, że czasem byłby szarmancki nie byłoby źle, poza tym lubię ludzi odważnych Nie lubie z wygładu: długich włosów, wąsów, pryszczy z charakteru pozerów grających kogoś kim nie są, takich którzy traktują dziewczyny gorzej podkreślając że kobieta nie jest człowiekiem. Facetów, którzy mylą że kasa wszystko rozwiąże i jeśli mają samochód to są bogiem, nie lubie sztuczności, gry nie lubię ludzi niemających swojego zdania, niezdecydowanych chłopców po prostu, oczywiście nie mężczyzn, którzy uważają, że poniżanie innych jest dowcipne, no i brutali lejących swoje dziewczyny i takie tam

a właśnie lis.... może wiesz gdzie normalnych facetów najłatwiej poznać?

Gość facet powinien
zalozycielka tematu chyba olala temat za bardzo ze tak powiem przejelismy go ;) normalnych facetwo ? hmmm jesli Twoje kryteria co do normalnosci sa takie jakie opisalas wyzej to bym sie zalapal chyba :wasow nie mam , wlosy krotkie , pryszcze juz dawno zniknely :) , nie dorobilem sie jeszcze samochodu wiec problem utozsamianiua sie z bogiem mamy z glowy :) , znam lepsze powody do smiechu niz ponizanie innych , co do komputerow to sie tym zajmowalem i dalej zajmuje z racji zawodu wiec moje hobby i pasje sa na zupelnie na innych torach ( archeologia i historia starozytna ) a z ciwczen ruchowych silownia ( ale z umiarem mam kark bez obawy; , no i rower do bólowo ) , wysoki ? hmm 182 ,ramie silne? no chucherkiem nie jestem bo 82 kg problem bedzie z ciemna karnacja no ale blady tez nie jestem :) no i te ciemne wlosy :( z ciemnego to tylko ciemny blond posiadam niestety aha no i podnoszenie reki nie wchodzi w gre , roznie to w zyciu bywalo ale nigdy w ten spsosob !

Gość lis pustyni
... bo sie mi przypomnialo ze z klakow na twarzy to jest broda ... ale krociotka i ponoc mi pasuje wiec poki co zostaje ;) to wyzej pisalem ja tylko nick zostal z innego tematu :) sorki