Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto jeszcze

rozm. 32.....czy ktoś jeszcze taki nosi?

Polecane posty

Gość kto jeszcze
co ma piernik do wiatraka? niestety ciekawa rozm. biusu osóbko mylisz się - ja np. mam B

Gość kto jeszcze
pod biustem 65-70

ja nosze 32...czasem 34...czasem 36 ale to max i zalezy od sklepu. jeśli są numerowane jako s,m...to zawsze s lub xs. I śmieszne są te pytania o biust. Też mam B... Najczęściej tak małe rozmiary można spotkać w Orseyu...ale i w innych też można coś znaleźć..ja często kupuje spodnie i sama zwężam albo podwijam. Wole jednak kupić pasujące i gotowe.

ja mam 32:) a ze mieszkam w niemczech, to tu jest PIMKIE (moj ulubiony), gdzie mozna kupic 32 a nawet 30! tez nie jestem chuda, mam 160cm , waze pewnie z 53kg,ale za to wysportowana tu w orsay bluzki, koszulki moge kupowac rozmiar XS,ale znowu spodnie nie bardzo...

aaa w h&m tez kupuje czasami cos w dziecinnym,ale to raczej bawelniane, niech sie chichraja co mnie to, przynajmniej to tansze;) tak samo odziez sportowa-markowa jest tansza :) no ale stop niestety nie mam jak dziecko ;)

ja mam 173cm -----w pasie 58cm w tylku 89 a w kosciach biodrowych 83,5cm i na gore nosze zawsze XS bo S chamsko za duza jest i na dol tez z reguly X(34) np. w orsayu czy innym sklepie:)ale w 32 sie nie wcisne :D hehhhe

Gość z tym biustem dajcie sobie
spokój, bo to nie ma nic do rzeczy jeśli ktos ma drobną budowę, przy chudzielcach tak, ale nie przy drobnej budowie z natury. Moja koleżanka ma jakieś 150 wzrostu, szczuplutka jest bardzo, tez nosi 32, w biust tak na oko ma C albo i nawet małe D.....