Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barbiepoznan

mutsy najlepszy wozek na rynku? prawda czy falsz?

Polecane posty

Gość jasne
tak jest najlepszy z najlepszych....zrozumcie , że nie ma czegoś takiego że jest coś najlepsze! najlepsza dachówka , najlepsze okna, najlepszy samochód, każdy produkt ma swoich zwolenników i każdy będzie swoje chwalił ja nie mówię , że mutsy jest zły, ma swoje zalety ale ma też wady jak każda rzecz, ma też swoich zwolenników i przeciwników. Więc moim zdaniem nie ma co najeżdżać, na tych co odradzają i gadać , że zazdroszczą. Wyrażają tylko swoje zdanie, bo mają takie prawo. A pytanie jest rzeczywiście zadane snobistycznie. Mnie się ten wózek podoba , ale nie kupiłabym go. pozdrawiam

Gość aśka72
Pod warunkiem, że nie mieszkasz w bloku i nie musisz go targać na któreś piętro. Ja mieszkam na jedenastym, winda dojeżdża tylko do 10 , więc to jedno piętro i kilka schodków na parter musiałam wnosić wózek. Używałam EMMALJUNGA (NIE PAMIĘTAM CZY TAK TO SIĘ PISZE, ALE NIE WAŻNE) ważył 7 kilogramów, więc dawałam radę. To chyba najlżejszy wózek na rynku, a przynajmniej 6 lat temu tak było.

mam tylko pare schodkow do domu wiec luzz, moja znajoma mieszka na 3 pietrze i wozek zost w samochodzie miala dobry pomysl

Gość hahahahahahahahahah
wózek fajny ale nie najlepszy z najlepszych, własciwie o co chodzi ci barbie? podpisuję sie pod tym że nie ma czegoś takiego jak cos najlepszego i niezastapionego:) a wiec odpisuję nie !!!nie jest najlepszy!!! quinny jest lepszy:p

Fałsz. Moim zdaniem najlepszym wózkiem na rynku jest piękny, lekki i łatwo składalny GRACO. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Jestem pewna, że od razu pokochasz ten wózek i uznasz go za praktyczny.