Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *NAdziejA*

Gdybym mógł cofnąć czas to ....

Polecane posty

Gość *NAdziejA*

.....

Gość fagat
postawiłbym wszystkie pieniądze na zwycięstwo Grecji w Mistrzostwach Europy :classic_cool:

Gość bym
bym się zdecydowała na dziecko wtedy kiedy mi to pierwszy raz do głowy przyszło, a nie najpierw się "urządzała"

Gość gdybym mogła cofnąc czas
nigdy nie weszłabym na to forum

Gość gdyby to bylo mozliwe
...trzymalabym gebe na klodke. Milczenie jest zlotem- takie stare, a aktualne.

Gość przegrany30
to UCZYŁBYM SIĘ w szkole sredniej języków i wszystkiego innego potem dostał na dobrą uczelnię , skończył studia i nie nosił tych cholernych listów !!!!!!!!

Gość arkiss26
Nigdy bym nie zdradził swojej dziewczyny bo tak bardzo ją kocham a tak to.... szkoda gadac mądry polak po szkodzie

Gość tez bym mu powiedziala
ze go kocham :O :(

Gość negatka
nie wyszłabym za mąż za eksa

Gość tak lub nie
Nie wyszłabym za mąż za swojego obecnego męża,szczególnie tak wcześnie-25 lat,poszłabym na inne studia z przyszłością,uczyłabym się angielskiego oraz tańca,darowałabym też sobie paru chłopaków z przeszłości...

Gość ja teżzzz
ja tez bym darowała sobie kilku facetów z przeszłości moralnie źle sie z tym czuje szczególnie po takim jednym dziwkarzu

nie wiem czy bym cokolwiek zmienil. Moje wybory czy to dobre czy zle doprowadzily mnie do miejsca w ktorym jestem tutaj. I jakkolwiek nie uklada mi sie jakos super to jestem z kobieta, z ktora chce spedzic reszte mojego zycia. Jesli bym zmienil cokolwiek co bylo to prawdopodobnie nie bylbym tu i teraz.

Gość tak lub nie
a ja nie chcę być tu i teraz

Gość arkiss26
Tylko jednego żałuje w życiu. Tylko tego jednego głupiego stosunku z obcą dziewczyną. A konsekwencje są nieodwracalne

Gość stawka większa niż szycie.
Gdybym mogła cofnąć czas to nie zakochałabym się poprzez korespondencję e-mail tylko bym się zakochała w Irlandczyku, któlry mnie kiedyś uczył i dziś mieszkałabym może w Kaliforni, a na wakacje jeździła do Meksyku, a tak co sobie pomyślę o piekle, które przeszłam to płaczę i czuję się ludzką szmatą:o. Ale teraz mam przyjaciół i się już nie dam wam wy świnie codzienne.

Gość Świnie
Dawaj codziennie!!!

........strzeliłabym mu w pysk ;) arkiss 26 to smutne,ze takie rzeczy się zdarzają...teraz cierpisz,ale jak do tego doszło?............

Gość gdybym mogła cofnąc czas
powiedziałabym mamci,jak bardzo ją kocham i szanuję .I byłabym najlepszą córką pod słońcem. Teraz to już niemożliwe. Jednak staram się robic wszystko,by mama była ze mnie dumna,gdyby tylko była wśród nas...

Gość llalopaa
wybrałabym inne liceum,inne studia ..nie poswiecalabym sie tka bardzo dla innych a myslala o sobie ..i moze byłabym szczesliwa

Gość arkiss26
....wiesz zaczynałem sie z nią spotykac a jak to bywa na początku kazdy wie,ona nie jest z tych które na drugiej randce wskakują do łóżka,a mnie jednak czegos brakowało....no wiec znalazłem na boku dziewczyne i zdradziłem ją!!! Ot To!!! Teraz tego żałuje jak niczego na swiecie.

Gość powiedziałabym to co czuję
i wszystko potoczyłoby sie inaczej

...może moje życie potoczyłoby sie inczej (ciekawiej) kto wie, a i tak czasu nie cofniemy więc trzeba się pogodzić z życiem takie jakie jest...

Gość hghghghg
kopnęłabym mojego brata w dupę żeby zaczął w końcu myśleć bo tyle krzywdy robi innym ludziom.

Gość to nie wzielabym się
za żonatego .. :P

Gość gdybym mogła
to nigdy nie poszłabym w tamtą środe żeby sie z nim spotkać :(

Ja nie zmieniłbym nic bowiem życie i tak wykręci nam inny numer jeśli nawet jedynego się ustrzeżemy... a przecież po to się żyje żeby się uczyć na błędach... i skoro się popełniło pewne błędy to trzeba coś zmienić. Polecam film \"Międzystanowa 60\" ułatwi on zrozumienia przewrotnego losu.

Gość Gdybym mogła ....
nie wychodziłabym za mąż za swojego obecnego....stracone 3 lata życia :(

a ja nie żałuję, że dziwkarzowi wyznalam co do niego czuję - mam chociaz pewnosc, ze nie byl dla mnie...kilkaset dni cierpienia a ile pewnosci na przyszlosc

Gość If i could turn back the time.
I don’t know why I did the things I did I don’t know why I said the things I said I’d take back those words that have hurt you Too strong to tell you I was sorry Too proud to tell you I was wrong I know that I was blind, and darling