Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyrlandia

COŚ MI SIĘ ZDAJE ŻE TEN DYFUZOR TO ŚCIEMA...

Polecane posty

hej dziewczyny, ma któraś z was suszarkę z dyfuzorem? przekopałam cały net i dowiedziałam się samych pozytywów ale to głównie na stronach sklepów no to nie dziwota... Mam trochę kręcone włosy (niedawno bardiej mi się kręciły) i może ten dyfuzor trochę by poprawił te moje loki... Z tym że normalną suszarką to w ogóle nie suszę bo mam wtedy siano. Proszę o opinie: widzicie jakąś różnicę???

Gość ehemm
też szukam opinii bo nie chcę sobie kupić bubla więc też czekam aż coś napiszecie :)

Ja mam suszarkę z dyfuzorem. To świetny wynalazek. Nie mam kręconych włosów, ale prostych też nie. Są puszyste, bardzo lekko falowane. Po umyciu nie rozczesuję włosów, ale je lekko ugniatam. Następnie nakładam piankę, jeszcze trochę ugniatam i suszę suszarką z dyfuzorem. Efekt: mam dużo włosów (fajnie się unoszą i są bardzo puszyste), które układają się w śliczne fale. Następnego dnia też nie trzeba włosów rozczesywać, wystarczy poprawić fryzurkę, ugniatając ją zwilżonymi wodą dłońmi. Jeśli masz włosy podatne na układanie, jeśli szybko się kręcą, myślę że warto sprawić sobie taką suszarkę. A może jakaś Twoją koleżanka ma suszarkę z dyfuzorem i mogłabyś u niej wypróbować? Ja nie żałuję, że ją kupiłam. Moje włosy wyglądają 100 razy lepiej po użyciu dyfuzora, niż wtedy, gdy wyschną same, bądź przy użyciu zwykłej suszarki.

Gość ehemm
wielkie dzięki crazy daisy :D ja też nie rozczesuję włosów, ugniatam z pianką itp. i pozostawiam do wyschnięcia ale wtedy są dość oklapłe... A suszarek się generalnie "boję" bo mam po nich siano a nie kręcone ładne włoski no i normalna suszarka niszczy końcówki... No ale słyszałam że ten dyfuzor to właśnie rozprasza powietrze przez co się nie niszczą. Nie wiem czy to prawda :-/ Juz zapuściłam wici po koleżankach, zobaczymy niebawem czy któraś ma...

Gość kasztanowiec
Hej, mam naturalnie lekko kręcone włosy i od niedawna suszarkę z dyfuzorem. Używam jej b. rzadko, bo wolę suszyć włosy bez suszarki. Dyfuzor sprawia, że wlosy są uniesione u nasady, ładnie układa loki, fryzura jest bardziej przestrzenna. Niestety, zauważyłam, że przy częstszym używaniu wysusza skorę głowy.

aaa, czyli jednak wysusza... ale na imprezki czy coś to mówisz że w porządku. dzięki :)

Gość piszcie piszcie

Gość moja mama
ma falowane wlosy i kiedys byla u fryzjera ktory dal jej loton na wlosy i wysuszyl dyfuzorem. piekne loki jej wyszly... szkoda ze mi to ajkos nie wychodzi na jej wlosach, jaka macie technike?

loki z falowanych? hmmm to by mi odpowiadało... Mi się kiedyś (1.5roku temu jeszcze) b. mocno kręciły włosy ale cholera wie dlaczego przestały... teraz mam tylko falowane :( no ale może jest szansa... dlatego tak myślę teraz o tej suszarce z dyfuzorem.

Gość ja mam taką
suszarkę z dyfuzorem od jakiegoś czasu ale używam dość rzadko bo mimo wszystko, jak każda suszarka, trochę niszczy włosy. rzeczywiście podnosi włosy u nasady.

Gość ladies...

Gość niuńkowatość
u mnie działa tak przeciętnie. niby podnosi niby nie... chyba to zależy od dnia :D

Gość no ja bardzo proszę...

Gość ----------------

Gość sczezłam
ja jeszcze nigdy nie używałam ale jakoś nie chce mi się wierzyć że kawałek okrągłego plastiku może z włosami zdziałać cuda... :o

Gość krecona lingwistka
ja juz od dwana uzywam. A dyfuzor sluzy do tego zeby nie rozdmuchiwac ich na wszystkie strony tylko zeby byly w bardziej "spojnej" formie:-) do wllosow prostych nie robi roznicy jednak przy krconych efekty sa bardzo pozytywne, sama mam mocno falowane wlosy i zadna inna suszarka nie wchodzi dla mnie w gre, tylko z dyfuzorem.

lingwistko, a jak się jej używa? przykłąda się do głowy (włosami do dołu) i się \"masuje\" skórę głowy? czy coś w tym stylu?

wysuszyam sobie właśnie włosy pierwszy raz suszarką z dyfuzorem i jestem mile zaskoczona :) Rzeczywiście nie \"rozprasza\" ona włosów, przez co nie robi się siano na głowie. Część moich włosów mająca tendencje do kręcenia naprawdę wygląda całkiem miło :) Niestety od nasady włosów przestają mi się kręcić (połowa długości włosów od nasady już się prawie nie kręcie :( ) i nie zmienił tego nawet dyfuzor... Ale dla całkowiecie kręconych włosów to super rozwiązanie, yak mi się wydaje. Żałuję że nie używałam jej jak mi się całe kręciły...... :(

Gość KaLuNiA
A ja mam całkiem proste włoski czy jak uzyję dyfuzora to mi się super poskręcają??????w super loczki???

Gość ojojok
czy efekty zależą od konkretnej suszarki? Ja zastanawiam się nad remington t 2000 jonizujacą ale jest droższą ponad 100zł. Może więc lepiej kupić taką za 3-40zł?

Gość notae
Ja mam aż 2 suszarki z dyfuzroem, ale nie potrafie ich uzywac tydzień temu zachciało mi sie loków i zafundowałam sobie trwała, ale mam bardzo grube włosy i strasznie długo schną, mogłby mi któraś z was dziewczynki podpowiedzieć jak sie tego cuda używa?

Gość ewelk
a jak sie uzywa tego dyfuzora w suszarce bo ja mam ale nei wiem jak tego uzywac czy przylozyc do głowy???

Gość X.y.
Prosze odpowiedzcie! Jeśli mam proste włosy, to czy użycie dyfuzora zwiększy ich objętość, będą pofalowane??????????????

Gość magda25aaa
dla mnie dyfuzor to rewelacja...Mam krecone włosy..i nic lepiej ich nie ulozy i nie wysuszy.Wazne jest jednak zeby go dobvrze sobie dobrac.Ja lubie taki ktory ma grube i geste szpikulce.Cienkie bardzo kluja w glowe.,Uzywam go przykladajac do skory glowy i obracajac. Nie wyobrazam sobie lepszego wynalazku dla moich wlosow.Polecam wszytkim dziewczynom z loczkami