Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

22 pary autosomów + XX

przestrogA

Polecane posty

Gość gpgpgp
I jeszcze raz!!!

Gość entliczek pentliczek
up up up

Gość ... ....miła
dzieki - podałm dalej :)

Gość wazneeeeeeeeee

Gość czytajcie
up up up upu p

Gość ok ok ok ok
+

Gość i jeszcze jeden i jeszcze raz

A ja ,jak dzwoni ten z \"automatu\" do daję się mu wygadać ! Niech płacą! A dopiero jak skończy odkładam słuchawkę ! :D:D:D

to prawda , do mnie dwa razy dzwonili , że wycieczke wygrałam , tylko musze oddzwonić , na szczęście po pierwszej eufori przyszedł zdrowy rozsądek i nie dałam się wpuścić

Gość Cholerne naciągacze
Moja głupia ciotka przez nich musiała zapłacić 7 tys zł :/

Gość ZazuziZazuza
A u mnie wczoraj były 2 panie z "firmy telekomunikacyjnej". Na odpowiedz, że nie korzystam z tel.stacjonarnego,bo go nie mam - usłyszalam "I bardzo dobrze, ze pani nie korzysta!Miłego dnia!"... zaskoczyla mnie dziwna odpowiedz tych pan, ale nie pytalam o co chodzi. Do tej chwili nie wiedzialam o co im chodzilo!To chyba jakaś kampania informacyjna, gdby byly oszustkami to odpowiedz pewnie brzmiala "oooo...jak szkoda, ze Pani nie korzysta"! Czy u was ostatnio tez ktos byl z "firmy telekomunik."?

Gość zyxst
No i z całkiem rozsądnej przestrogi szanowni internauci (w dużej części debile) zrobili sobie koryto do bluzgania. A sprawa jest rzeczywiście poważna, bo oszustw telekomunikacyjnych jest coraz więcej. Jedna osoba poważna, pragnąca pomóc, potraktowana została jak kosz do śmieci. Te wszystkie chamskie wpisy tutaj są bardzo podobne do "przekierunkowań na Szeszele". Też zabierają czas i miejsce

Gość ja miałam już
mnóstwo tego typu telefonów, że coś wygrałam trele morele, ale ludzie są naiwni niestety, chociaż każdemu może sie zdarzyć, ze zostanie oszukany, także temu, który uważa sie za superostrożnego i nieufnego, w necie też jest sporo okazji do naciągania, ogólnie pamiętajcie 1 zasadę - nikt wam nie da nic za darmo, jesli w nic nie graliście, nie ma mozliwości, że czeka was wygrana.

Gość odswiezam