Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejku....

kochane juz mamusie i przyszłe pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość jejku....

w poniedzialek dostalam @,ale byla inna niz poprzednie. nie biore tabletek anty ani nie zabezpieczamy sie bo chcemy miec dzidzi....wracajac do tematu. moja ostatnia@ trwala niecale 2 dni a trzeciego dnia bylo takie malutkie plamienie bardzo malutkie,cala miesiączka wogole byla bardzo skąpa. Inne trwają od 4 do 5 dni i sa dosyc obfite. Mierze temperature ( w pochwie) i zarowno przed okresem jak i w czasie oraz po mam: rano zanim wstanę 36,6do 36,9 a poźniej juz 37,2 do 37,5 i tak do wieczora. czy to moze cos oznaczac dla mnie ??//np dzidziusia????

Gość wisia
najprosciej bedzie jak zrobisz tescik

Gość jejku....
tescik...tez o tym myslalam ale moze jeszcze troszke poczekam, ale czy jest jakies prawdopodobienstwo ze moglabym byc w ciąży????

jejku> Tak naprawdę to na dwoje babka wróżyła skąpy okres może ale nie musi oznaczać ciąży. Czasami po prostu zdarza się taki okres a czasami oznacza ciąże ( tak było w przypadku mojej mamy miała słaby okres a była już w ciąży). Tak że zrób test to się przekonasz. Powodzenia:)

Hmm, cóż, nie zabezpieczacie się; wnioskuję, że raczej uprawiacie seks, skąpa miesiączka- tak, możesz być w ciąży :P A poważniej- tak właśnie objawiła się moja ciąża: skąpą i krótką miesiączką. Ale po prostu zrobiłam test, a nie kazałam się nikomu bawić w jasnowidza :D Powodzenia

to krwawienie to mogło być implantacyjne. Z a tydzień zrób test- będzie pozytywny. Wcześniej może być za mała ilośc HCG

A do mnie we wrześniu zamiast miesiączki, przyszła jedna plamka i nic więcej. Tydzień później zrobiłam test, który był pozytywny. Teraz jestem w 20tyg.:)

Gość agula32
Do Jejku! To może być ciąża ale nie ciesz się na zapas.Zrób test ,w tym czasie wyjdzie ci w 100%.