Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wie ktos

ilekosztuje zrobienie blond pasemek , na naturalnych wlosach?

Polecane posty

Gość wie ktos

Dlugosc wlosów , do polowy pleców.

w granicach 70-80 zł. zawsze gdy siedzę na fotelu (i pytając się )mówią że właśnie tyle bo to zależy od tego ile zużyją farby zawsze tyle płacę (mam dobrze za ramiona włosy).no i zależy też od salonu w dobrym salonie gdzie zajmą się tobą jak własną ,,córką,, to tyle kosztuje a trzeba się nachodzić by taki salon znależdż nie warto iść byle gdzie bo taniej a wiem to z doświadczenia.lepiej dołożyć te parę złotych i wyjść zdowolonym.też zależy od miejscowości w szczecinie tyle właśnie sobie życzą.

Gość iziaa
ja za 1 razem zapłaciłam 140 zł. teraz za odrosty płacę 90-100zł i tak u kilku fryzjerów . to normalna cena w miescie 80 tysiecznym

A ja w mieście 50 tysięcznym płacę za pasemka na odrostach 120 zeta. Chyba trochę dużo, ale przynajmniej jestem zadowolona. Gdy chodziłam gdzie indziej to płaciłam mniej, ale prawie zawsze cos sknocili.

Gość to juz nie modne

Gość 140 zł
za odrosty tyle samo, bo i tak nie da się zrobić samych odrostów, to jest niemożliwe. Dobry fryzjer robi pasemka obok tych starych, przciągając pod koniec po już farbowanych włosach, żeby odświeżyć spłowiały już kolor. I za każdym razem obszar tych pasemek trochę się powiększa, także za 6-8 miesięcy dorzuć sobie koszt łączenia rozjaśniacza i farby zbliżonej do Twojego naturalnego koloru (bo inaczej całe włosy będą po prostu iały ten sam kolor, porobią się blond place na głowie). W ogóle daruj sobie, bo to uciążliwe, niemodne, nie wygląda dobrze i niszczy włosy (wypadają i się łamią). I wcale nie jest to oryginalne. W ogóle farbowane włosy mają zbyt pospolity kolor- u każdego taki sam. Lepiej kup porządną maskę do włosów, żeby zdrowo i łądnie wyglądały. Za te 100zł zrobisz z włosami porządek i będą ładne, zamiast się oszpecać i robić sobie nowe problemy. Wiem, co mówię. Też byłam tak mądra. Pofarbowałam włosy szamponem koloryzującym, który i tak się nie zmył a włosy miały beznadziejny i zupełnie inny od zamierzonego kolor. Potem miałam szare, matowe włosy i odrosty:o Więc żeby je zakamuflować zdecydowałam się na refleksy na włosach, ale moją fryzjerkę poniosło i zrobiła mi zwykłe pasemka... Może i fajnie, tylko wkurzają mnie odrosty, żółknący z czasem i wymywającys ię barwnik, wypadające włosy i to, że wyglądam nienaturalnie (no bo normalnie nikt tak nie wygląda). W dodatku muszę wydawać kupę kasy na farbowanie odrostów:o I wqrza mnie siedzenie 2 godziny u fryzjera w śmierdzących oparach farby. Teraz czekam, aż mi ten syf zejdzie z głowy, ale to nie będzie łątwe. Mam włosy do połowy pleców:o Na szczęście maoje włosy są blond i w lato się rozjaśniają od słońca, więc tych pasemek nie będzie niedługo za brdzo widać

Gość gość
A moze po prostu spróbujecie zaszaleć z kolorem ? http://www.crazycolor.pl/ Moim zdaniem teraz w czasie karnawału spokojnie mozna w taki sposób zaszaleć :)