Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 8 godzin temu Krokiety to suche jedzenie to pamiętam jak byla promka sosów po 4zl czy nawet 3zl to wzielismy z matkom zapasy calom szafkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 162 Napisano 8 godzin temu 11 godzin temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Ty nic nie kupujesz chyba to mi się podoba zrobić upgrade głównego pc Biała obudowa za 150 zeta: https://www.pepper.pl/promocje/obudowa-komputerowa-darkflash-dy451-biala-atx-midi-tower-szklo-usb-c-argb-1182986 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, choroszczo jukon welcome napisał: Nie zasłaniaj się laską cípo bez honoru i jajec Kùrwa co za argument, że kleszczete też pasożyt Każdy rozgrywa swojom sytuacji np moja kuzynka dostala 3 nieruchomości samochód slub i żyje se fajnie robiac za 3jke Gdyby nie te rzeczy to by za 3jke ledwo z jakims typem w kawalerce wiazala koniec z końcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Krokiety to suche jedzenie to pamiętam jak byla promka sosów po 4zl czy nawet 3zl to wzielismy z matkom zapasy calom szafkę Krokiety lubie tylko w domu zrobione i to z kapustą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 8 godzin temu Widmo odsniezal anastazje prostytutki elka dorobila dzieciaka każdy orze jak może by w końcu mieć dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Krokiety lubie tylko w domu zrobione i to z kapustą. Nie mogę kapusty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 114 Napisano 8 godzin temu No latem podobno odśnieżałem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczo jukon welcome 1 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Każdy rozgrywa swojom sytuacji np moja kuzynka dostala 3 nieruchomości samochód slub i żyje se fajnie robiac za 3jke Gdyby nie te rzeczy to by za 3jke ledwo z jakims typem w kawalerce wiazala koniec z końcem Typie jesteś zerem patentowanym, wykończyłeś starą biedą bo ci się robić nie chciało, a raczej wiedziałeś dobrze, że cie z każdej roboty wýjèbìą bo masz dałna, więc wykończyłeś starą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Get Out napisał: No latem podobno odśnieżałem. Teraz i w zimę nie ma co odśnieżać a ty latem to tylko pogratulować Edytowano 8 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczo jukon welcome 1 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Widmo odsniezal anastazje prostytutki elka dorobila dzieciaka każdy orze jak może by w końcu mieć dobrze Tylko się nie nazywaj facetem pasożytnicza pìsssdoo autystyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Danger napisał: Biała obudowa za 150 zeta: Wyświetlacz lcd dodatkowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, choroszczo jukon welcome napisał: Typie jesteś zerem patentowanym, wykończyłeś starą biedą bo ci się robić nie chciało, a raczej wiedziałeś dobrze, że cie z każdej roboty wýjèbìą bo masz dałna, więc wykończyłeś starą Człowieku ja chciałem się wyprowadzić mając 18 to ona mnie wykonczyla prawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Widmo odsniezal anastazje prostytutki elka dorobila dzieciaka każdy orze jak może by w końcu mieć dobrze Ja bym miała więcej kasy gdyby nie dziecko więc akurat to nie jest dobry przykład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, choroszczo jukon welcome napisał: Tylko się nie nazywaj facetem pasożytnicza pìsssdoo autystyczna Ja wszystko zawdzięczam tylko sobie i pasozytem nigdy nie byłem bo miałem zawsze więcej niż matka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, choroszczo jukon welcome napisał: Tylko się nie nazywaj facetem pasożytnicza pìsssdoo autystyczna Ja wszystko zawdzięczam tylko sobie i pasozytem nigdy nie byłem bo miałem zawsze więcej niż matka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczo jukon welcome 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: Człowieku ja chciałem się wyprowadzić mając 18 to ona mnie wykonczyla prawie To twoje majaki bo z czego byś żył bez jej dochodów Dobra wýpjèrdalåj bo śmierdzisz kupom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, choroszczo jukon welcome napisał: Nie zasłaniaj się laską cípo bez honoru i jajec Kùrwa co za argument, że kleszczete też pasożyt sam jesteś kleszczete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 114 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Teraz i w zimę nie na co odśnieżać a ty latem to tylko pogratulować Żeby płacili to dobra robota, bo nie ma co odśnieżać. A wozem jeździć po nocach z pługiem odgarniać śnieg czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Człowieku ja chciałem się wyprowadzić mając 18 to ona mnie wykonczyla prawie Chyba pod most Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, choroszczo jukon welcome napisał: To twoje majaki bo z czego byś żył bez jej dochodów Dobra wýpjèrdalåj bo śmierdzisz kupom Miałem więcej rr za naukę niż minimaln krajowa wtedy 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczo jukon welcome 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: Ja wszystko zawdzięczam tylko sobie i pasozytem nigdy nie byłem bo miałem zawsze więcej niż matka A skąd miałeś początkowo ty dałnie? Z nieba ci zleciało czy brałeś alimenty, kasę matki, rentę po starym? Thfu na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: Miałem więcej rr za naukę niż minimaln krajowa wtedy Bo chodziłeś do szkoły specjalnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, choroszczo jukon welcome napisał: A skąd miałeś początkowo ty dałnie? Z nieba ci zleciało czy brałeś alimenty, kasę matki, rentę po starym? Thfu na ciebie Tak brałem po starym z zus świadczenie za to że się uczyłem do 25,5 wszystko full legalnie A mogłem jak wy skończyć gimnazjum ale wolałem się męczyć dla pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 18 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: A nimfa się dokłada? Jeszcze ojciec jej wynajem płaci i kieszonkowe 30 doba Poza tym dla Jej taty to nic, bo go stać. A twoja matka na jedzenie i leki nie miała kasy i jeszcze ciebie pasozycie musiała utrzymać to chyba jest różnica? Edytowano 8 godzin temu przez Red Hat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Żeby płacili to dobra robota, bo nie ma co odśnieżać. A wozem jeździć po nocach z pługiem odgarniać śnieg czemu nie W lecie byś trawę kosił w nocy. Ja bym u ciebie zamawiała koszenie i odśnieżanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, choroszczo jukon welcome napisał: A skąd miałeś początkowo ty dałnie? Z nieba ci zleciało czy brałeś alimenty, kasę matki, rentę po starym? Thfu na ciebie Do 15 roku życia miałem alimenty i od urodzenia więc nigdy nie bylem pasozytem matki 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Red Hat napisał: Poza tym dla Jej taty to nic, bo go stać. A twoja matka na jedzenie i leki nie miała kasy i jeszcze ciebie pasozycie musiała utrzymać to chyba jest różnica? Miała na wszystko dzięki mnie Z 500 co miała na początku to by zapłaciła czynsz i by nie miała na chleb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1094 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: W lecie byś trawę kosił w nocy. Ja bym u ciebie zamawiała koszenie i odśnieżanie latem odśnieżam, zimą koszę trawę ale płacisz cały rok za gotowość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Get Out napisał: No latem podobno odśnieżałem. Sam to pisałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 33 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Red Hat napisał: Poza tym dla Jej taty to nic, bo go stać. A twoja matka na jedzenie i leki nie miała kasy i jeszcze ciebie pasozycie musiała utrzymać to chyba jest różnica? Mojego tesz bylo stać płacić zus za siebie i z 9 pracowników więc wziolem co mi się należy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach