Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margeuritte

cos na wysyszona skore czy w zime tez tak macie?

Polecane posty

Gość margeuritte

Mam okropnie wysuszona skotre na calym ciele, znacie jakies naprawde dobre balsamy oliwki? co lepsze balsam czy oliwka? A jak jest przeciwcelulitowi to tez dziala nawizajaco czy wybrac tylko nawilzajace. zna ktos oliwke antycelulitowi Ziaja ? co o niej myslicie?

Na przesuszoną skórę stosuj kremy natłuszczające a nie nawilżające. Np krem nivea (nie balsam! krem).Ewentualnie zamów w aptece maść na suchą skórę na bazie wazeliny / gliceryny. Mam atopowe zapalenie skóry i z tym się wiąże okropne przesuszenie, stosujęi szczerzepolecam.

Gość gold-misteria
uzywam oliwki dla dzieci jonsona albo bambino chyba:) po prysznicu a w dzien jak mnie zaczyna swedziec to jakis balsam zarzucam albo krem nawilzajacy. ponoc nie nawilazam skory od wewnatrz ale pic na sile nie bede.

Dla mnie to mleczko garniera to była totalna kicha. Ja polecałabym się smarowac oliwką z oliwek - taką do smażenia - skóra jest po niej gładziutka, no i produkt naturalny co najważniejsze.

Gość lokoweczka
Tak to juz jest w zime:(brak tego sloneczka ktore powiedzmy ze kremuje nasza skorke:(Ale juz niedluho:)hiii Nalepsze to balsamy kremy i to do odpowiedniego rodzaju skory:)

ja na swoja przesuszona skore na twarzy stosuje krem bambino :) i dziala. a do ciala jak zawsze oliwka i tez dziala. caly rok.

Gość parafina ciekla
w aptece za 3 zl. na mokra skore i po problemie, swietnie tez dziala przy atopowym zapaleniu skory