Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedwabnaa

jedwab do włosów, kto stosuje?

Polecane posty

Gość EDYTUNININI
racja tylko maskuje!!przestancie stosowac po 6 mc a najlepiej po roku bez stosowania innej odzywki i zobaczycie takie siano ze szok ja po ponad pol roku zrobilam przerwe i ooooo masakra okropne wlosy maskowanie nie dzialalo no i teraz trzeba regenerowac NADAJE DO LOKOWKI !!!!! TAK JAK I DO PROSTOWNICY LOKI SA BARDZIEJ LSNIACE I BEZ ODSTAJACYCH WLOSKOW

Gość zuzuz
bo jedwab tylko natluszcza. odzywka jest obowiazkowa

Gość niebieskoooookaa22
z tego co wiem, to jedwab Biosilka (btw tego jedwabiu prawie tam wcale nie ma ;) ) tylko głównie silikony i niestety alkohol denat . bodajże który wysusza włosy... nie wiem jak inne jedwabie, chciałąbym sobie kupic Alfaparfu, tylko że nei znam składu dokładnego INCI tego rpoduktu

Gość amelka16
Mam pytanie do limonki 15. Jak często stosujesz jedwab do włosów? Czy oprocz jedwabiu i odzywki z jedwabiem, uzywasz takze szamponu? Gdzie kupilas produkty FAROUK?

Gość light-house
Dziewczyny, a co myślicie o jedwabiu z waxa?? Ja właśnie dziś zakupiłam, ale jeszcze nie zdążyłam użyć... Miała któraś ten jedwab??

Gość niaoli4
o kurcze... troche mnie przestraszyłyście tym, że po odstawieniu się robi siano. Nie słyszłam o tym wczesniej. a tak ogolnie to jedwab to kapotalna sprawa :D i tak slicznie pachnie.. :)

Gość Klubbinggirl
Jakiś rok temu używałam jedwabiu i codziennie prostowałam włosy. Miałam długie piękne lśniące i zdrowe włosy. Odkąd skończył mi się jedwab włosy są OKROPNE. (Trwa to juz rok). Nie prostuje czesto (tak jak kiedys) ok 2 razy w tygodniu. I wlosy skrocily mi sie o jakies 5cm ;/ koncowki sa rozdwojone, lamia sie, siano siano siano. Nie zorientowalam sie ze to wina zaprzestania stosowania jedwabiu. Czy jesli zaczne znow go uzwac wlosy sie zregeneruja? (dodatkowo zamierzam robic maseczke NAFTA + ZółTKO)

Gość kjkdjkfjkdf
Ja stosuje od niedługiego czasu. :) ale jestem baaardzo zadowolona:) mily zapach, miekkie gladkie lsniace włoski ...:) polecam:) / jedwab bardzo podkresli loczki i nada im połysk :) zwłaszcza loczki beda pieknie wygladac:)

Gość Pati 17
Kurcze ja kupiłam już jedwab biosilk i zaczełam stosować i efekty naprawde super.... ale jak po przestaniu stosowania mają się tak zniszczyć to może warto go odstawić? Zaczełam stosować bo dawniej używałam prostownicy i choć teraz już przestałam to moje włosy i tak były zniszczone a myślałam, ze może dzięki jedwabiu uda mi się je zregenerować? Może znacie jakieś lepsze preparaty na zniszczone włosy bez skótków ubocznych? Błagam pomóżcie

Gość nom ja
zastosowałam dzis jedwab natura silk..zdecydowałam sie na niego ze względu na częste prostowanie iico? włosy lepiej sie układają ale wyglądaja na tłuste;/;/ nie polecam..lepiej użyc odzywek np rzepa z joanny..super efekt..lśniące,dobrze się układaja i nie kleją sie:) wyglądaja na świeże:)

nie rozumiem tej wydajnosci,mam geste wlosy,ta mala butelka biosilka starczyla mi zaledwie na 6 razy

Gość alexandra94
co jaki czas powinno się go stosowac??

Gość szopka xD
LOL Nie wiem dlaczego tyle placicie za ten jedwab skoro mozna go kupic na allegro za 4 zł xD

Ja chciałam sobie niedługo kupić jedwab ale jak wy tak mówicie że on robi z włosów siano to zmieniłam zdanie!!!! Mam już siano to po co mi podwójne!!! ;| mam geste,puszyste,trochę faliste,do łopatek włosy i nie wiem co mam używać żeby nie niszczyć włosów i mieć dobry efekt...! ODPOWIEDZCIE PROOOSZĘ !!!!!!!!!!

Gość crazy lady
ja nie wiem czy mam sobie kupić jedwab czy on naprawdę dziala jak sie używa prostownicy i czy naprawdę włosy po nim sie tak nie niszczą?:-)

Gość ciche_marzenie
Miałam włosy suche, nadmierne przebywanie włosów na słońcu i rozjasnianie (w ciągu dwóch miesięcy robiłam sobie dwa razy pasemka) stały się \"sianowate\". Nie wiedizłam co zrobić.. Udałam się do salonu fryzjerskiego i zasięgnęłam porady. Polecono mi jedwab. Kupiłam jedwab Joanna cena 14.55 zł za 30 ml. Może nie jest cudowny i drogi, ale wierzcie mi. Wygląd włosa poprawił się o jakieś 85%. Włosy stały się gładkie, błyszczące, lepiej się układają. I w ogole nie widać, żeby kiedykolwie były suche jak siano :-P. POLECAM! Naprawdę warto!

Gość Aicha27
też sie boję że gładkość po jedwabiu jest złudna. Polecam natomiast odżywki pantene i Elseve-czerwoną, oraz maseczkę Dove. Po nich włosy są bardzo zregenerowane i wygładzone.

Gość kie ka
u mnie nie było jakiejś super gładkosci ,wlosy wygladaly na suche,puszyly sie i wywijały:/

Gość mmaajjkkaaaa
ja uzywam jedwabiu joanny i jestem zadowolona...od roku maluje wlosy od 2 prostuje codziennie.miesiac temu oszlam do fryzjerki obcielam wlosy troche poza ucho i teraz odrosly mi do polowu szyi i to po jedwabiu wczesniej byly zniszczone i wysuszone,a teraz sa ladniesze...jak prostuje nie widze jakis specjalnych efektow ale ogolnie jestem zadowolona...:) podobno dobry jest rowniez bursztyn do wlosow...chyba w odzywce...

Gość Moniaa_k
ashantii a czy naturalny jedwab 100% hydrolized silk tez tak dziala na wlosy jak silikony?? MAM PROSBE DZIEWCZYNY!! czy moglybyscie wkleic tu sklad tego jedwabiu TANITA SILKWAY?

Gość podnoszee e

Gość Moniaa_k
odpiszcie prosze :)

Gość ciche_marzenie
A po co Ci dziewczyno skład tego jedwbiu. Poprostu, że tak powiem, walisz na łeb sobie odpowiednią ilość i jedziesz ;-P.

Gość włosy
jedwab jest dobry, ale jesli go stosujemy sporadycznie, a nie po kazdym myciu. I jesli juz kupujemy to dobrej firmy czyli drogi :) ale jesli sie chce miec piekne włosy to trzeba troche w nie włożyć $$ to samo tyczy sie szamponow i odzywek, nie kupujemy tych z makretow, drogerii itp. tylko profesjonalne kupione np u fryzjera, ktory sam nam doradzi co bedzie lepsze dla naszych włosów. ja uzywam zastawu KERASTASE RELAX ;) drogo było ale bardzo wydajne, a włosy są naprawde wygładzone, nie puszą sie. Moje włosy były znoszczone prostowaniem, były jak siano, nic nie pomagało. A teraz? włosy jak marzenie, wygładzone, nawet nie musze ich jakos specjalnie prostowac.. wystarczy uczesac i czekac az wyschną i jest git :P

Gość gkufjkhg
ja mam natura silk :) i jestem zadowolona włosy są miękkie w dotyku i ładnie pachna :) A Ci co mówią ze włosy sie przetłuszczają to poprostu nie potrafią tego zastosować. Wystarczy kropla wmasować w ręce i rozetrzeć we włosy a nie skóre głowy.

Gość Antii
jaa!:) Uwielbiam jedwab i polecam!

Gość ISSSSSUNI
mozna go kupic w drogeri NATURA

Gość Kicia_nr1
Witajcie Czytam wasze posty i poprostu wlosy deba mi staja!!! Uzywacie jedwabiu rok, w tym czasie uzywacie prostownic itp. i nagle odstawiacie jedwab i dupa. Wlosy siano. Kurcze przeciez jedwab nie dziala na zasadzie odzywki!! On poprostu nadaje wlosom gladkosc. Lepiej sie ukladaja i nic wiecej. To ze jedwab zniszczyl wlosy to jest bzdura. Poprostu po uzywaniu prostownic itp wlosy sie zniszczyly!! Wezcie sobie umyjcie glowe uzyjcie jedwabiu raz wlosy sa super ale nastepnym razem jak go nie uzyjecie wlosy beda takie jakie byly!! Ja np uzywam go tylko jak chce ulozyc sobie wlosy, wtedy sa gladkie i sie nie placza i nie elektryzuja i tyle. Wiec przestancie piep....c ze jedwab niszczy wlosy!!!!