Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedwabnaa

jedwab do włosów, kto stosuje?

Polecane posty

Gość takie
Ja po myciu kilka kropel rozcieram w rękach i wcieram to w całe włosy, są miękkie, gładkie, błyszczące, używam Joanny

Gość hhhhghjghjgjhg
Joanny? Wszędzie jej szukam i nie mogę znaleźć:( a ile opakowanie ma ml?

Gość takie
Opakowanie ma 50 ml, ale wystarczy na długo, ja biorę już 2 miesiące i niewiele ubyło, ponoć wystarcza na pół roku, kosztowało 17 zl

Gość jedwab to zlepek silkonow bleh

Gość no wypowiadajcie sie kobity

Gość jedwab jest chujooooowy

Gość efekt zamaskowania

Gość sylwia-kow
A kiedy korzystniej jest używć jedwab,na suche czy na mokre wlosy? kiedy lepiej wygladaja?

Gość sekrety pereł
Właśnie wczoraj zakupiłam jedwab w cenie promocyjnej 9.99 zł ( przedtem był po 18:P) Jedwab Sekrety Pereł Joanny. Uzyłam i jestem bardzo zadowolona, dozownik jest w spray'u wiec po prostu zraszam nim wilgotne włosy po umyciu. A ten psikacz jest bardzo fajnie zrobiony bo jak psikam nad głową to jedwab roznosi sie na całą powierzchnie włosów a nie tylko w to miejsce w które celuję:) Jeszcze za bardzo nie wiem ile mam go dawkować, chyba za duzo wczoraj uzyłam:P Ale efekt piękny, błyszczące, miekkie włosy! Polecam!

Gość kocham1
magicznej buteleczki z jedwabiem uzywam ok 3 lat jest nie zastąpionym dodatkiem i kosmetykiem do moich długich włosów,pozdrawiam.

Gość IloSi
..ja mialam 2 buteleczki tego biosilku zakupionego na allegro i na poczatku bylo super,wlosy wygladaly zdrowiej i lsnily a to w moim przypadku sie sprawdzalo bo rozjasnialam i mialam siano na glowie.....dziwilo mnie ze troche czuc tam bylo alkohol...po dluzszym stosowaniu robily sie niestety jeszcze gorsze, byly jakies sztywne posklejane...wiecej na allegro tego nie kupie. pewnie to dziala tylko ja sie go stosuje co jakis czas.

Najlepiej kupić jedwab z Joanny, albo u fryzjera, bo te z allegro mogą być rozcieńczane ,,czuć alkoholem\" i zamiast się cieszyć efekt bedzie odwrotny. Ja używam z Joanny bodajże Silkway sięnazywa, a włosy miękkie, puszyste i gładkie :)

Gość Nowa 17
Słuchajcie dziewczyny - kiedyś namiętanie postowałam włosy i malowałam nawet 5 razy do roku, także nie wyglądąły cudownie. Dla dziewczyn, które malują włosy, mają zniszczone i nie wiedzą jak mieć nadal kolor i nie nieszczyć włosów polecam bardzo hennę do włosów (ja stosuję firmy Venita) - nie niszczy włosów, nadaje kolor a wręcz je odżywia (ale o tym to już w innym temacie ;)). Wracając do bieżącego tematu ciotka mi poleciła jedwab - pomyliłam się i kupiłam maseczkę z jedwabiem - ale muszę przyznać że byłam z niej bardzo zadowolona - Marion - naturasilk(120ml za ok 6zł) - również wydajna. Teraz kupiłam jedwab firmy farouk - biosilk za 10zł w sieci sklepów rossman. Już nie mogę się doczekać użycia. :)

Gość ania1112
polecam jedwab z Joanny 30ml kosztuje 14 zł w Leclerc, efekty podobne a moze i takie same jak po biosilku.

Gość angl
każdy dobry stylista/fryzjer powie Wam ze biosilk jest do luftu..moja fryzjerka poradzila mi zwykły czysty jedwab (mozna dostac np w aptece), ktory kosztowal niecałe 10zl/15ml firma; WAX moc natury/silk. Pozdrawiam.

Gość Helvete
Jak dla mnie jedwab jest świetny. Stosuje go głównie na końcówki ale od czasu na całą długość (tylko nie w skórę głowy bo mam przetłuszczając się włosy). Włosy są po nim miękkie błyszczące moje loki bajecznie się układają włosy nie są sianowate jak je wyprostuje to też są cudowne. Polecam W Rzeszowie można go kupić w Poolwell'u na 3-go maja, podejrzewam, że w każdej aptece ja kupuje w aptekach na Hetmańskiej, Dąbrowskiego i 3-go maja na Dąbrowskiego był kiedyś taki sklep fryzjerski profesjonalny tam też bywały ciekawe kosmetyki (ale bardzo drogie) ale chyba już go zamknęli trzeba by było jeszcze w jakiś drogeriach pytać Pozdrawiam :)

Gość EdusiI
Ja tez kupiłam to cudo ....i ladnie ladnie ......tyle ze mam pytanie bo uzywam np odzywki z jedwabiem z gliss kur i pianki do włosów z garniera to wiecie w jakiej kolejnosci jedwab,odzywke itp ?:)

Gość żelkaaaaaa
ja dzisiaj kupiłam jedwab i zastanawiam się czy można nakładać go na suche włosy przed samym prostowaniem? bo na pudełku jest napisane, że na mokre włosy. Ale gdzieś kiedyś czytałam, że jakaś pani nakłada go przed samym prostowaniem.

Gość se
mozna na suche, rozsmaruj go na dloniach, ulatwi ci ulozenie wlosow:)

Gość tusia13
Nie wiem czy go używać. Nie prostuję włosów i nie kręcę ich. Włosy delikatnie się błyszczą, ale chciałabym, żeby błyszczały się bardziej. Używałabym jedwabiu pewnie raz w tygodniu ale i tak się boję, że jakbym \"odstawiła\" jedwab to włosy byłyby gorszę niż przed użyciem. Muszę włosy myć codziennie, żeby nie były przetłuszczone, ale mam 15 lat więc to normalne. Włosy mam proste. Myślicie, że jakbym używała jedwabiu włosy delikatnie by mi falowała? Co mi radzicie? Nie mam zniszczonych włosów więc nie wiem czy ryzykować.

Gość tusia15
Nie wiem czy go używać. Nie prostuję włosów i nie kręcę ich. Włosy delikatnie się błyszczą, ale chciałabym, żeby błyszczały się bardziej. Używałabym jedwabiu pewnie raz w tygodniu ale i tak się boję, że jakbym "odstawiła" jedwab to włosy byłyby gorszę niż przed użyciem. Muszę włosy myć codziennie, żeby nie były przetłuszczone, ale mam 15 lat więc to normalne. Włosy mam proste. Myślicie, że jakbym używała jedwabiu włosy delikatnie by mi falowała? Co mi radzicie? Nie mam zniszczonych włosów więc nie wiem czy ryzykować.

Gość UŻYWAM JEDWABIU
firmy Joanna i jestem bardzo zadowolona. Włosy mięciutkie, pachnące, łatwiej się rozczesują, prostują i nie puszą się :D Najlepszy kosmetyk do włosów, a miałam wiele :D

Gość dunieczka
mam włosy do ramion i chcę zrobić loczki (lokówką ceramiczną) jednak nie wiem czy nakładać piankę czy jedwab...po czym będą lepiej wyglądały włosy? dodam, że włosy muszę myć co dwa dni i obawiam się, że jedwab je przetłuści.

Gość Justyna długowłosa
Wypowiadajcie się kobitki :) nie wiem czy kupić, czy nie...:)

Gość Mnia
jedwab można kupić też w ROSSMANNIE polecam z firmy biosilk jest poprostu cudowny !!!!!!!!!

Gość lues
też dzisiaj zauważyłam:D

Gość Gladka xDD
Ja powiem tak. Używam biosilka czyli odzywki do wlosow i są śliczne nie tylko są gładkie ale także ślicznie pachną mam zamiar kupić sobie szampon z tej firmy ale jest strasznie drogi.Za to można kupić z innej firmy ja mam ekspresową odzywke gliss kur firmy schwarzkopf on jest do włosów matowych i łamliwych po spryskaniu wilgotnych lub suchych włosów są gładkie i tak kusząco pachna;) Z tej samej firmy mam zamiar kupić też szampon i odżywke kosztują osobno ok 11 zł;)) Polecam!;)

Gość H6TPUJ
jA KUPIŁAM W NETTO 5ML-ZA 7 ZŁ,ALE jOANNY LEPSZY.WŁOSÓW OD TEGO TEŻ NIE PRZYBĘDZIE :-p

Gość uuuuppppppppppppppppppp

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp