Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedwabnaa

jedwab do włosów, kto stosuje?

Polecane posty

Gość Elegantka
jedawb..pomimo ze jest drogi .. opłaca sie w niego zainwestowac ze względu na wydajnośc..na jeden raz wystarcza tylko kropla i juz jest "lśniący efekt" ;) .. kiedys stosowałam go tylko aby włosy były miękkie ale teraz kupie go przed prostowaniem..wtedy włosy nie niszcza się aż tak bardzo :) pozdrawiam ;*

Gość Elegantka
mozna go znalezc u fryzjera lub w kosmetycznym ;) na jeden raz starcza jedna kropla :) jest wydajny ;]

Gość monja23
stosowalam rowniez jewab ale uwazam iż GLISS KUR INTENSYWNA REGENERACJA 19 jes lepsza (szampon +maseczka w kremie ewentualnie odzywka ekspresowa)daja zachwycajacy efekt POLECAM

Gość i wszystko jasne
a czy nadaje sie do kreconych albo falowanych włosow? bo ja mam takie ale chce je wzmocnic a nie prostowac...

Gość olgga
właśnie zastanawiam się nad kupnem. ALe jak u licha rozprowadzić jedną kroplę na całych włosach??!! :P

Gość a ja kupuje jedwab w drogeriii

Gość jakakakk
Jedwab jest świetny, ale nie dla osób o przetłuszczających się włosach. Bo robią się tłuste po 2h. Poza tym trzeba uważać, żeby nie dać za dużo, bo też będą wyglądać jak przetłuszczone.

Gość a wtrace sie
tez uwazam ze jedwab jest swietny:) wlosy sa takie miekkie i lsniace. mala buteleczke mam juz prawie 2 miesiace i jeszcze troche zostalo

Gość pati454
jest to najlepszy kosmetyk do włosów jaki miałam jest naprawde świetny i wcale nie jest drogi na allegro można kupić o wiele taniej

ja nie zgadzam sie, ze jedwab nie nadaje sie do wlosow przetluszczajacych sie. sama mam takie ale zawsze po umyciu daje kropelke badz dwie (dlugie wlosy) jedwabiu i czekam az wyschna. zauwazylam wrecz odwrotny efekt, ze wlosy mniej sie przetluszczaja tylko trzeba dac kropelke na wlosy mokre i tylko na wlosy a nie wcierac w skore glowy. ja nie stosuje zadnych odzywek tylko szampon i jedwab a wlosy pieknie lsnia. kiedys widzialam wypowiedz fryzjera, ktory mowil ze jedwab nie jest dobry jako odzywka bo efekty sa fajne tylko jak sie go stosuje a po zaprzestaniu ponoc wlosy juz nie wygladaja najlepiej. jednak nie zrazam sie tym i poki co uzywam jedwabiu od dluzszego czasu po kazdym umyciu. pozdrawiam :)

Gość Kruha
Hej ja własnie kupiłam ten jedwab i mam włsoy taki srednie ale nie mam pojęcia jak go nakładac bo jak nakładam wydaja mi sie ,że pod spodem sa zupelnie suche... z góry dziekuje wam wsystkim !! :)

Gość Klaudynka-
Niedawno kupiłam jedwab i jest super.Musze codziennie myć włosy ponieważ często mi się przetłuszczają a słyszałam,że jedwab na takie włosy się nie nadaje,lecz u mnie to jest plus ponieważ ja codziennie uzywam prostownicy więc moje włosy są wysuszane przez nią.Ale super nadaje się też do loczków.Jedwab jest lepszy niż odżywka,polecam nadaje się do każdego rodzaju włosów!!!

Gość loczus
nałóż jedną kropelkę na dłoń rozprowadź na dłoniach i wetrzyj we włosy, pod koniec aplikacji wcieraj tak przy skórze i będzie ok można go też kupować na stronie www.farouk.pl

u mnie w miescie w drogerii jest jedwab w buteleczce 15ml ale naszej polskiej firmy tanita, nazywa sie silkway. tak z ciekawosci, uzywal ktos? podejrzewam, ze jednak biosilk lepszy

W aptekach euro i super pharma często jedwab kosztuje jakieś grosze, ok 5 zeta. I tak naprawdę jak kupicie taki z apteki, to dopiero wtedy zorientujecie się jak bardzo te z allegro są rozcieńczane przez sprzedających :O Wiem coś o tym, bo sama parę razy kupiłam na allegro:O

Gość Alusiak92
ja uzywam jedwabiu równiez do prostowania przed prostowaniem nanosze go troche na rece a potem na koncówki włosów...nie widac ze sa mocno zniszczoneee...bu$$ki

Gość endi
w Poznaniu jedwab dostaniesz w Eurokosie lub w sklepach sieci Polwell x) bardzo sie sprawdzaja, super wynalazek x)

Gość BlueFruit
Gdzie w Rzeszowie można kupić ten jedwab? Wzceśniej używałam serum z Avonu a euforia szybko opadła. Włosy z początku rzeczywiście miękkie i gładkie, ale końcówki dalej się rozdwajają. wydaje mi się, że włosy przyzwyczaiły się do niego i dlatego chcę go zamienić na jedwab.

do : O Jeny Używam jedwab firmy tanita, nazywa sie silkway i sądzę że jest bardzo dobry:) nadaje śliczny połysk,włosy są super mięciutkie i delikatne:) Naprawdę polecam :)

Gość paulinaa
Ja właśnie kupiłam jedwab. Tylko moje włosy sie przetuszczają i boje sie że będzie jeszcze gorzej. Zastanawiam sie jak też jak kropelke można rozprowadzić na całe włosy...?? Pozdrawiam wszystkich z forum:*

Gość paulinaa
Aha i jeszcze jedno czy jak moge stosować jedwab z inną odżywka do włosów (Dove)??

Gość eweeee
hmm ale jak przestanie sie go uzywac to robi sie siano :/ i teraz nie wiem co zrobic uzyje ok sliczne tydzien nie uzywalam i okropne siano

Gość eweeee
aa uzywalam biosilka i flexi silk kazdy dobry ale flexi trzeba z 4 krople ale lepiej pachnie i sa lepsze po prostowaniu

Gość marrtaa
czy jedwab nadaje się tez do loków ?

jedwab nie wzmacnie i nie regeneruje. porawia wyglad, wlosy sa gladkiei lsniace tak jak mowicie, ale tylko gdy produkt jest na wlosach, ale i tak warto go stosowac

Gość ashantii
hej:D mieszkam w krakowie i jedwab jest w sklepach fryzjerskich( np jeden na szlaku blisko skrzyzowania z dluga) lub po prostu w drogeriach) w firlicie, ( jest na dlugiej, na szewskiej i na starowislnej m.in)w naturze tez widzialam i w a propos za ok 7, 8 zl) lepeij mysle kupic tam niz z netu bo z wysylka zaplacicie tyle samo a nie mozna byc pewnym czy czegos nie dolewja....

Gość ashantii
ale trzeba byc swiadomym co tak naprawde jest w srodku, glowny skladnik tego jedwabiu to silikony( wystarczy poczytac sklad no i znac sie troche na chemii i skladnikach) tak naprawde to wlosy wygladaja ok poki takie cos jest na nich wada gl silikonow jest taka ze trudno sie tego pozbyc z wlosa, trzeba uzyc agresywnych szamponow a wtedy...wlosy pozbawione tej otoczki nie wygladja dobrze wiec...znowu siegamy po srodek z silikonem( tak, caly tez przemysl tak sie napedza) ktos sie spyta" to po co zmywac te silikony z wlosow" otoz po to ze jak sie nagromadzają warstwmi to oblepiają wlos ktory szybciej sie przetluszcza, matowieje ( z czasem) i nie przepuszcza skladnikow odzywczych w glab tak wiec cos za cos mozna stosowac wszytko ale warto wiedziec jak to dziala :)) pozdrawiam

Gość marrtaa
ashantii --> a Ty stosujesz ? bo po tym co napisalas, wydaje mi sie ze nie warto :P i w ogole nuikt mi nie odpowiedzial czy nadaje sie do loków? czy mogą mi sie po tym środku mniej skręcać włosy ?