Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smoczyca17

Jakie imie dać dziewczynce? A co powiecie na imie Maja albo Sonia?

Polecane posty

Gość wgfiueg
ja przepraszam z góry za brutalny wpis ale w Polsce imiona Maja i Sonia często dostają psy

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
moja córka ma na imię Kornelia (wszyscy wołają na nią Nelka), syn Konrad - przed tym imieniem ostrzegam hihihi wszystkie konradki to przeciągi. Nie znam ani jednego grzecznego Konradka, ale i tak bym go nie zamieniła na nikogo innego, poniewaz to kochany urwis :)

Maja to zdrobnienie od Maria, więc może Maria - piękne imię, a wołać można Majka Maja... i jak kto woli Marysia :)

Gość maja73
Ja mam chrzesniaczkę Rebekę. Znam też Esterę, Inez, Klarę (Klercia), Nadję, Blankę. Dość oryginalne imiona, nie?

Gość SONIA i zajebiście mi z tym
Niektórzy z was serca nie mają ! Ja mam na imie Sonia i mam w dupie co o mnie ktoś myśli ale wasze niektóre wypowiedzi to normalnie dobijają . =/ Miałam mieć na imie Maja ale cieszę się że wybrali jednak Sonia bo lepsze oryginalne . =/ I dla tych którzy nie wiedzą: Sonia to imie dla dziewczyny, a nie dla psa . Ave !

Gość mi się podoba

Gość mi się podoba
ania

Gość jlndlwqendlkweldlwedelk
ja mam córcie Maje i na poczatku miała byc Emilka ale zostało Maja i nie żaluje:)Imie zadko spotykane a i duzo mozliwosci zdrobnień-Majeczka,Majusia,Majunia,Majcia,Jak dla mnie spoko:)

Gość dzadzudzi
brrrr, sonia to jak dla psa. okropne, nie nazywaj tak dziecka, zrobisz mu krzywde. maja juz lepsze, ale tak jak pisano - bardzo teraz popularne. jak ci to nie przeszkadza to luz, ale nie wiem czy w szkole corce bedzie milo jak w klasie beda 4 majki :P

Gość marzenik
Oba imiona śliczne:} Chociaż Sonia chyba bardziej mi się podoba bo mam kolezanke o tym imieniu i niedość ze jest śliczna to do tego bardzo inteligentna:} Ja dla mojej niuni wybrałam Lilianna i wiesz co? nikomu z moich bliskich się to imie nie podoba:} Mi za to bardzo! pozdrawiam

Gość Real maya
Oba sa b. Ladne. Bezpretensjonalne i wcale nie az tak oklepane jak np. Julia czy Wiktoria. Argument, ze imie Sonia nosza psy jest dla mnie absurdalny! Ludzie, to jest imie kobiece, a ze tak niektorzy nazywaja swoje psy (w rodzinie mam spanielke Sonie :-)), to co z tego? Uwlacza to jakos Waszej godnosci? Poniewaz sama mam na imie Maja, to glosuje za Sonia, zeby nie bylo. Jest to zreszta jedno z imion, jakie bralabym pod uwage przy wyborze imienia dla corki. Podobaja mi sie jeszcze takie imiona jak Kinga, Laura, Lena, Liwia, Nadia. Krotkie, przyjemne dla ucha i pasujace do kobiety w kazdym wieku.

Gość Jateższukammmmm
imienia dla chłopca Eryk ,Antek a dziewczynka Megan,Tosia Maja mi się podoba i Oliwka:)Ale mój mąż warczy :P

Gość pije tyskie za zdrwie wrednych
i to i to odpada, wiesniackie, ja proponuje ola ala martynka, marta, marcelina

Gość do wersulka
hania tez piekne imie

Gość Ernset i Nikola

MAJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK nie MAJKA bo to juz inne imie. sonia osobiscie mi sie kojarzy z imieniem psa.

A moja córeczka bedzie miła na imie Hanna Aleksandra po prababci i babci.

Gość dla mnie jest wybrane
nadja albo natasza a dla chlopca igor :) fakt, nie mam jeszcze dzieci ale taki jest plan

Gość dla mnie jest wybrane
nie wiem czemu tak akurat po rusku... ale mi sie podoba

Gość lubię polskie
Hania, Ola, Maria też :) Lubimy naszą Zuzię :) Na Karolinę wołamy Inka, Isia.. :) Na Kamilę - Mila :) Faktycznie, jak ktoś napisał: zobaczysz i dobierzesz :)

Gość Jessiki Nikoletki Brajanki
Kevinki - jakoś Nie.