Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fioletowo Liliowa

Pomocy...

Polecane posty

Boże! 😭 tak mi źle.. :( niech mnie ktoś pocieszy.. dlaczego ja jestem taka głupia? Koleżanka.. ile on ma tych koleżanek? I CZY Z KAŻDĄ DO JASNEJ CHOLERY MUSI CHODZIĆ ZA RĘKĘ I SIĘ PRZYTULAĆ?!?!?!?! :( Fakt, nic mi nie obiecywał.. ale czy on nie ma serca? Wiedział doskonale jak boli mnie to, kiedy on jest ze swoimi \'\'koleżankami\'\' Nie, ja już nie mogę.. :(

Gość Miarka1
Ale czy on jest twoim chłopakiem/facetem? Bo jeżeli nic Ci nie obiecywał, to nie możesz mieć do niego pretensji. A jeżeli tak , to powinnaś mu zrobić awanturę i nie pozwalać mu na takie rzeczy. Pozdrawiam

Gość A co.inny nick
Fioletowa ....jutro znajdziesz lepszego ....;)

Ale się nie da! :( Najpier ja go olałam.. potem on mnie, ja go i tak w kółko.. :( Ale to już przesada.. bo jak chciał to przyszłam i .. :( normalnie czuję się jak dziwka.. :( A teraz idę sobie na WOŚP i pytam się ejgo kumpla czy on będzie a on \" No.. on tu już jest\" I ja wiedziałam, że on jest z tą co byłz nią na studniówce, wiedziałam, ale KURWA ŻEBY Z NIĄ ZA RĘKĘ ŁAZIĆ I KUUUUURWA NIIIEEEEE!!! A wcześniej mówiłam mu, że zazdrosna jestem a z resztą.. mówiłam.. że ona będzie w końcu u niego w domu spać.. a on \" Eee.. A. to moja kumpela dobra ale NIC więcej\" TAAAAK kurde już.. :( 😭 jak mam go olać? 😭

Ksenofaryna < -- widzę że mnie rozumiesz :( faceci są okropni!! Zawsze mają to co chcą i jeszcze im źle I jeszcze muszą sobie wszędzie szukać.. a ja wiem, że on jest egocentryczny, zapatrzony w siebie, skretyniały, zdebilniały.. :( ja wiem jaki on jest a mimo to nie potrafię się od niego \'\'uwolnić\'\' już 7 miesięcy.. :( 😭 wystarczy, że przeprosi, że mnie pocałuje.. i ja znów zapomnę 😭

Ale.. mieliśmy znowu próbować i tym razem miało być dobrze.. 😭 wcześniej było źle.. bo .. bo w nim cały czas siedziała jego była, a mi to przeszkadzało, bo mam manię, nienawidzę choćby cienia kogoś innego w osobie, na której mi zależy.. :( jestem też strasznie zazdrosna, a on był na każde jej skinienie ( miałąm ochotę ją zabić ) potem było rozstanie, ale nie mogłam bo tęskniłam, znowu się zeszliśmy, ale.. ona była dalej, a ja nie chciałam się z nim widywać.. nieformalnie przypariłam mi rogi ( a on mnie cały czas zdradzał emocjonalnie! ) a ja zawsze za nim tęskniłam.. zerwałam przez niego z innym \'\'złotym\'\' chłopakiem.. :( Pamiętam jak mi kiedyś w złości powiedział \" Tak? To chcesz usłyszeć? Chcesz usłyszeć, że NIGDY jej nie przebijesz, NIGDY nie będziesz lepsza od niej i ona NIGDy ze mnie nie wyjdzie.. !!\" Ale mnie z nią fizycznie nie zdradził.. z resztą, kto wie.. a teraz ztą koleżanką znad morza.. a ona jutro wyjedzie, i co ? Znowu do mnie wróci? :( 😭

Z chęcią bym to zrobiła!!! Nożem.. poderżnąć gardło... achhhh!!! 185 wzrostu, około 80 kg, zielono-piwne oczy, długie włosy ( brąz ) .. eee.. :( nie nie będę, kurwa! Nie przepraszaj za słownictwo, bo tu naprawdę nie ma na czym szczędzić.. jka ja jestem zła i zdruzgotana.. :(

Nie.. Tomek.. :( bu.. masakra po prostu.. nienawidzę facetów!!!!!!! I znowu będę ranić.. wiesz, już jeden mnie zranił, i potem mimowolnie mściłam się na każdym następnym facecie.. no a Tomek mi przesłonił wszystkich.. :( buuu

Ale on nie będzie widział w tym nic złego, że z nią przyszedł. Pewnie tak będzie.. w końcu jak ta była siedziała mu na kolanach, to też było po \'\'przyjacielsku\'\' mówił mi wczesniej, jak byłam z Adasiem, że jak nas razem widzi to ma ochotę go wyrzucić prze okno. Zazdrosny był. Ale on jest dziwny :( i w ogóle to ma problemy ze sobą.. :( a ja dalej .. echh

Gość XXXXXXXXXXX
Kobieto!! Zastanów sie czy Ty sama siebie szanujesz? Jak możesz dawać sie tak traktować?! Przecież to palant. Nigdy nie zmądrzeje. do tego cham. Jest tulu facetów na świecie. Czemu się tak tego jednego uczepiłaś. Chyba lubisz sobie pocierpieć. Nierozumiem Cie...

Gość XXXXXXXXXXX
Zakończ ten chory związek raz na zawsze i zacznij myśleć o sobie. Ile mozna wybaczać? Zajmij się czymś. poznaj nowych ludzi i przestań myśleć o tym gnojku. Ale się wymądrzam :):):):)

Gość XXXXXXXXXXX
Kocham Jamesa Hetfielda i jego cudowny głos. Jednak ostatnia płyta Metalliki nie bardzo mi sie podoba. Kurcze, dawno ich nie słuchałam...

Gość XXXXXXXXXXX
Ja nie mam faceta a koleżanki właśnie mnie sie radzą gdy mają takie problemy. Niewiem dlaczego? Może dlatego że mam inne podejście. Mówią wtedy "jak ja ci zazdroszcze ze nie masz takich problemów... bla bla bla...." Jedno wiem, zawsze albo palant trafia na fajną laske i ona cierpi albo odwrotnie. Świat jest popaprany;)

Nachętniej tak bym zrobiła.. ale chyba dzisiaj jest jeszcze za wcześnie.. :( bardzo boli.. Dziękuję wam serdecznie za te wypowiedzi.. Boże, jak ja potrzebowałam tych słów.. ale to straszne, bo moje serce na jego widok i tak będzie biło jak oszalałe.. :(

Gość XXXXXXXXXXX
No ja nie widziałam go na żywo ;( ale dzięki niemu odkryłam inny rodzaj muzyki bo jako smarkula oglądałam mtv i takie tam, a kiedy zobaczyłam Jamesa w teledysku do UnforgivenII padłam na kolana i kocham go cały czas ;)

Fioletowa- mam juz swoje lata bo 58,ale ciagle siedzi we mnie ta sama młoda osoba co kiedys.Nigdy nie chciałabym przezywac problemow wieku 20-30 lat.Byle kogos mieć,byle ulozyc sobie zycie.Obecnie jest mi fajnie,emerytura,dzieci odchowane,nic nie muszę,oprocz jednego - obsługi męzusia, ktory na mnie nie moze patrzec i na odwrot.Gdyby wrociły te młode lata,zafundowała bym sobie dziecko,zadnego faceta - moja rada OLEJ GO !!!!! KIRA

Fioletowa- mam juz swoje lata bo 58,ale ciagle siedzi we mnie ta sama młoda osoba co kiedys.Nigdy nie chciałabym przezywac problemow wieku 20-30 lat.Byle kogos mieć,byle ulozyc sobie zycie.Obecnie jest mi fajnie,emerytura,dzieci odchowane,nic nie muszę,oprocz jednego - obsługi męzusia, ktory na mnie nie moze patrzec i na odwrot.Gdyby wrociły te młode lata,zafundowała bym sobie dziecko,zadnego faceta - moja rada OLEJ GO !!!!! KIRA

Gość XXXXXXXXXXX
Fioletowo Liliowa A nie możesz gdzieś wyjechać żeby go nie widzieć przez jakiś czas? Naprawde aż tak on na CIebie działa? Powiem Ci , ze z czasem mija takie zauroczenie. Trzymaj sie jutro wstaniesz i lepiej sie poczujesz jak sie dobrze wyśpisz. Pozdro

Heh.. no właśnie dziękuję Bogu, bo za tydzień wyjeżdżam do koleżanki Na tydzień do Warszawy.. nie będzie go tam.. odpocznę, przemyślę i mam nadzieję, że dojdę do tego, że nie warto było i nie warto będzie..

No ja pierdzielę...Ksenofaryna...Jesteś dla mnie Bogiem :P:P...Mam teraz dokladnie takie same odczucia, ujak Ty!!! I obwniam siebie...Tamta laska go zdradziła, minęło pół roku od czasu, kiedy ją ostatnio widział, a mi po 5 miesiącach bycia razem praktycznie 24/24 powiedział, że czasami o niej myśli i nie może pokochać mnie, bo nie chce być \"ciepły\" tylko gorący w miłości...:/...A ja Go kocham i codziennie o nim myślę...Ale chyba muszę go po rposstu zacząć pierdolić!!! Pierdolić wszystkich facetów! Chyba zacznę żyć jtak jak oni :P:P

Gość XXXXXXXXXXX
Myśle że wyjazd pozwoli nabrac dystansu. Nie ma byc ucieczką od problemów. Pozwoli ochłonąć. Uciec sie nie da to wiadomo.

Gość XXXXXXXXXXX
KPB Komputeryzacja Prac Biurowych.... taki przedmiot miałam hahaha