Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fioletowo Liliowa

Pomocy...

Polecane posty

Nieeeee...no co Ty. FIUT będzie żył jeszcze hohoho...:D. A jak tam Wam idzie obrzydzanie sobie facetów? Bo ja mam kryzys...Help, help, help...

piniacolada, dlaczego masz kryzys? Przecież to Ty nadałas imię temu o czym wszystkie myślałyście:) Założycielka klubu pierwsza się podda? 3mam za Ciebie kciuki, że dasz rade...

No wiem, wiem....Ale mam kryzys-zaczynam myślec o nim pozytywnie...a tak nie może być...wrrrrrrrrrrrrrr

piniacolada < -- no cóż, przeżywa podobny kryzys apropo tego potwora ;) Bo jakoś inaczej na to spojrzałam.. no, a cizia wyjechała spowrotem do siebie i jej nie ma.. hehe ]:->

Gość pinaicolada
A ja byłam dzisiaj pierwszy raz na praktykach :). Zajebiście było...A potem byłam na piwie z kumpelkami...I wiecie co?? Zaczynam doceniać siebie :D. Walę facetów :P:P:P

A mi znowu źle... 😭 w tym domu ani uczyć się nie da, ani zjeść normalnie, ani nic.. codziennie kłótnie, to już przechodzi ludzkie pojęcie.. 😭 Masakra.. przepraszam, musiałam! :(

Spoko.Liliowa :D. Ja tam kocham mojego misiaka, ale już nie użalam się nad soba...co ma być to bedzie...Ch** mu w d***, skoro nie potrafi docenić tego, co miał...

A mi jest dobrze:) Pomimo tego ze cos mi w plecach strzyka, mam ciężką sesję egzaminacyjną przed sobą i kilka dylematów, to potrafię cieszyć się z drobiazgów. Doceniam każdy kolejny dzień, każdy posiłek, rozmowę z drugim człowiekiem. Jeśli ktoś nauczy się cieszyć z drobiazgów, łatwiej jest pogodzić się ze stratą czegoś poważniejszego. Problemy zawsze są i będą, ale każdy jest do rozwiązania. Trzeba tylko poszukać tego rozwiązania, zapewne jest w zasięgu ręki... :)

Wróciłaś????? A feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P:P:P:P. Ja nie wróciłam...Ale dostałam dzisiaj list od mojego \"Kochanie\". I 2 płyty...Jedna to jedno wielkie wspomnienie tego, co było...Bydlak :P

Odezwał się! po.. dwóch dniach :P ( ale ze mnie panikara.. ) i powiedzial.. znaczy długo rozmawialiśmy.. wszystko mu powiedziałam.. i on potem, że.. że nie wie, czy chce.. że nie wie i nie wie i to jego ulubione słowo.. \'\'nie wiem\'\' :O czuję się mało warta, odepchnięta i urażona.. :( a jutro do Warszawy, a jutro ( dzisiaj :D ) do Warszawy..

Czas reaktywować to miejsce! Wróciłam z ferii! ;) A gdzie Komitet Powitalny? Buziaki, przestaję myśleć o Tomku, a raczej... nabrałam do niego dystansu dzięki temu wyjazdowi..