Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fioletowo Liliowa

Pomocy...

Polecane posty

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak taaaaaaaaak taaaaaaaaaaak!!!!!!!!!! :D:D:D Jestem za!!!! Klub Babek Pierdolących facetów.:). Może jakąś fajny skrót? FIUT-Facetów IUnicestwiamy Tu :P

Gość XXXXXXXXXXX
To ja chce się przyłączyć. podoba mi sie nazwa. Członkinie FIUTa zapraszają hahahaha

Gość XXXXXXXXXXX
Kogo proponujesz na pierwszy ogień?

Skąd w Was tyle złości? Zrobienie komuś krzywdy nie naprawi tej, ktora została Wam wyrządzona. To prawda, Ci którzy Was skrzywdzili zasługują na karę, na to aby poczuli się tak samo, i dostaną to kiedyś, będą mogli tego doświadczyć, tego możecie być pewne. Tymczasem zamiast zakładać klub, zacznijcie korzystać z życia w taki sposób, jaki sprawia Wam najwięcej przyjemności. Trochę radości i czasu zagoi każdą ranę.

Gość XXXXXXXXXXX
Takie gadanie pomaga wyładować złość nie musia zaraz prowadzić do czynów.

To jest klub przeciw facetom...:). Czas nic tu nie pomoże...Ja za każdym razem mam obawy, za każdym razem jednak staram się zaufać i za każdym razem dostaję po dupie, bo albo zdradza, albo oszukuje, albo bierze narkotyki, albo wiążę się, mimo, ze nie zapomniał o swojej byłej i wie, ze z tego nic nie będzie. Jaki kurwa czas?? Ja pamiętam moją pierwszą miłość i to spustoszenie, którego u mnie dokonała, mam już schizy czasami. I mnie to wkurwia. Po prostu!!!!

A przy której granicy mieszkasz?? Bo ja przy siostrze Białorusi :P. Tylko studiuję bardziej w centrum :P

\"Takie gadanie\" prowadziło do czynów, a czyny do mordów lub wojen. Oczywiście tutaj nic się na stanie, zwłaszcza na takim anonimowym forum. Ale kluczem do sukcesu jest wyzbycie się takich negatywnych emocji. Po co komuś życzyć źle. Zamiast skupiać się na tym, lepiej jest walczyć o swoje. A zwłaszcza o swoje szczęście, każdy ma do niego prawo.

łel-może być i niemiecka albo czeska :P. Trzeba jakies składki zarządzić :P...można by w jakąś \"delegację\" pojechać...:P

piniacolada, Może problem nie tkwi w ludziach z ktorymi się wiążesz, tylko w Tobie? Dlaczego ufasz komuś kto bierze narkotyki? Przecież jeśli ktoś ma problemy z samym sobą, to będzie stwarzał problemy drugiej osobie, to oczywiste.

Problem polega na tym, że nie spotykam się z takimi ludxmi z wyboru. Dowiaduję się o tym potem, jak mi na przykład któryś ukradnie komórkę, a potem szukam go po całej polsce :)

Gość XXXXXXXXXXX
No właśnie Dante. Na takim forum można się wyzbyć negatywnych emocji i o to chodzi.

Znam lepszy sposób na wyzbycie się negatywnych emocji i poradzenie sobie w trudnej sytuacji. A tak wogóle to macie niesamowite problemy! Większych problemów w życiu nie widziałem, naprawdę! Stracić wzrok, zachorować na raka, czy zostać kaleką po wypadku samochodowym to nic. Najgorsze jest to że ktoś ma złamane serce bo któryś z kolei związek się nie udał.

To więc cos Ci powiem-straciłam ojca, mama miała czerniaka(mało dawali jej szans na przezycie)i miałam wiele innych problemów...Ale to jest po prostu wkurwiające, jak faceci nas traktują. Nie mówię, że wszyscy, bo może został tam jakiś promil, albo procent tych normalnych...Ale prawda jest taka, że faceci nas w tym momencie wkurwiają i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość XXXXXXXXXXX
No to jaki masz ten sposób? podziel się jeśli masz ochotę wypowiadfac się wśród wściekłych rozgoryczonych nienawidzących facetów kobitek.

Dante - ja o mało życia nie straciłam w wypadku na motocyklu, rodzice mieli się rozwieść, kiedyś ktoś mnie \'zostawił\' ( ktoś bardzo bliski ) i miałam myśli samobójcze, dwa lata temu na wakacje utopił się mój i mojego brata przyjaciel. Mało?!?! Nie mam prawa się żalić?!?! A MAM DOPIERO NIECAŁE 17 LAT!!!

Dobrze, jak wolicie. Jak macie taki stosunek do facetów to nic dziwnego. Tępcie facetów dalej, i będziecie tępione.

Gość XXXXXXXXXXX
mi kiedys chłopak w liceum powiedział że traktor przejechał mi głowe, a inny e mi wyrwie wary i ch...em morde obije. Fajnie nie?

No i tego nie rozumiem? Przeszliście przez takie problemy, poradziliście sobie z tym wszystkim, a tutaj potraficie tylko się żalić zamiast wziąć się w garść? Wiem doskonale o tym, że faceci potrafią zaleźć za skórę. I nie bronię ich-nas. Jednak pamiętajcie o wyjątkach, co? Jestem po Waszej stronie, myślałem że będę mógł Wam pomóc, ale widzę że NIE jestem mile widziany.

Gość XXXXXXXXXXX
Przez takie "załażenie za skóre" skutecznie mnie faceci zniechęcili i teraz sie ich poprostu boje i nie ufam. Nie koniecznie nienawidzę ale mam uraz.

Gość dziewczyny...
Czują, co czują, a i tak kochają facetów...Przeciez każda z nich to napisała. Pewnie, ze są wyjątki, każda potwora znajdzie swego amatora, jak to się mówi.I znajdziecie. A ponarzekać-no cóz...wolny kraj

No.. niech Ci będzie ;) po prostu kobietki potrzebują takich miejsc, chwil, kiedy wieszają psy na wszystkich czynnikach ich złych nastrojów ( czysto po polskiemu )

Oj...Kochane, widze, że może być bardzo ciekawie :D. Mam nadzieje, że topic nie upadnie i bedziemy sobie skrobac i skrobać... A teraz życze wam kolorowych snów i do przeczytania :). I niech będzie, że Tobie Dante tez ;)

Wiem dokładnie o co Wam chodzi. Sam powystrzelałbym połowę mojego gatunku:) Myślicie że ja nie mam urazów? Wyobraźcie sobie, że jestem na imprezie pod gołym niebem, bawię się doskonale, a tu podchodzi do mnie koleś, szerszy ode mnie 2x (gdyby był mniejszy to by nie podszedł), za nim jeszcze 7 takich samych, pierwszy raz ich widze na oczy, a on mi taki żart:\" Słyszałem że coś do mnie czujesz\". Nie zdążyłem powiedzieć \"aaa\" i już dostałem po zębach. Tylko za to że się dobrze bawiłem. I co zrobiłem? Pare dni później widziałem go koło sklepu, jak się bujał z jakąś dziewczyną, uśmiechnięty lowelas. Miałem okazję się odegrać. Miał oczy jak 5zł gdy mnie zobaczył. I zostawiłem go w spokoju. Po co mam tykać gówno? Żeby potem śmierdziało mi pod domem razem z 7 innymi? :) Czasami trzeba się wycofać, chęć zemszczenia się za krzywdy jest wielka, ale jeszcze większy jest sukces gdy się od tego odstąpi.

Gość xxxxxxxxxxx
Gratuluje Dante wycofałeś sie no i co? Ja się całe życie wycofuję, unikam konfliktów, staram się nikomu nie wchodzic w droge. Dostać w zęby to nie to samo co dostac po psychice. z tym tak łatwo obie nie można poradzić.

Nie twierdzę że cały czas trzeba się wycofywać. Ale po co nienawidzić wszystkich mężczyzn z powodu tych incydentów? Ja zapomniałem o kolesiu i już. Jestem teraz setki kilometrów od tamtego wydarzena i idę dalej. To że raz się wycofałem i nie zemściłem się, nie znaczy że będę zawsze się wycofywał, gdy np. przyjdzie mi wykazać się i powalczyć o pracę. Sądzę że nie należy krzywdzić innych, pomimo tego że sami jesteśmy krzywdzeni.