Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okularki chcę

OKULARY - pomóżcie

Polecane posty

Gość okularki chcę

Musze kupić okulary moim marzeniem było miec okulary w czarnej grubej oprawie. Mierzyłam raz takie fajne i pani która sprzedawała stwierdziłą ze są ok. Mi sie tez bardzo podobały no i zdobiły mi twarz. Nie kupiłam ich. Dzisiaj poszłam tam jeszcze raz mierzyłam je. BYł facet który stwierdził ze wogole mi nei pasują ze sa za cieżkie ze on lubi okulary owane i lekkie. Poczyłam sie tak jakby mi w nich nie dośc ze było nie dobrze to jeszcze żłe !!! Nosze dużo czarnej odzieży i wogole czarne okulary pasują przeciez do wszystkiego. Nie chce takich lekkich w których bymjm wygladałą jak szara myszka. Chce konkretne. Te mi sie podobały ale on mi jakos namieszał... co prawda mam swoej zdanie i swój gust ... no ale Ogolnei mam włosy raczej w blond i jestem blada. Co o tym yslicie ??

Gość powiem szczerze
że ja też wole delikatne, ale to zalezy od stylu kazdego. Moja znajoma tez nosi grube i czarne i to jest jej znak rozpoznawczy i wyglada ok, jej pasują, ona jest z klimatów metalu

Gość no jezusie...
skoro podobały Ci się, to je sobie kup. Co Cie obchodzi, skoro masz swoje zdanie, co podoba się jakiemuś gościowi? Poza tym, jak mamy do cięzkiej cholery Ci doradzić, skoro nikt Cie nie widział ani w okularach, ani bez. No, Boże!!!

Gość okularki chcę
no jezusie, wiadomo ze mnie nie widziałąe. ale pytam co myslicie o tym czy czarne oprawki pasują do blondynki ??? Bo on stwierdził ze tylko do ciemnych pasuja, nie bede słuchała jakiegos goscia ale on sprzedaje okulary osuchał sie tego co do czego pasu komu w czym lepiej, no i ja opprostu zgupiałam. Do tego stopnia ze nie wiedziałm juz czy napewno te okulary ierzyłam :((

Gość Okularek
Przeciez to zalezy czy jestes np. filigranowa blondynka o drobnej twarzy, czy blondynka puszysta o twarzy okraglej, czy masz np. rysy delikatne czy rysy grube; zalezy jaki masz styl- czy np. ubierasz sie w czarne skory z cwiekami, czy czarne eleganckie kostiumy, wiek tez ma znaczenie, charakter; nawet to czy jestes daleko- czy krotkowidzem itp... Nie widzac Cie, nie jestesmy w stanie ocenic. Pamietaj o jednym- Oprawki maja dodac Ci urody, a nie zaslonic pol twarzy. I, nie daj Boze, oszpecic.

Gość takak mojaj radaa
wiesz co,ja kupilam sobie okularki,oprawka jest u gory, na dole żyłka, chodzilam po wielu optykach,ale mam drobna twarz, nawet slonecznych okularow nie moge sobie dobrac i z okularami mialam problem...teraz nawet te ciagle mi sie wydają za duże i nie lubie w nich chodzic a ze wzgledu na wade chcialabym.... w zwiazku z tym mam tez pytanko... Czy istnieje mozliwosc kupna tylko nowych oprawek,a szkla przebiesc ze starych na nowe...tez z zyłka...nie mam juz kasy zeby kupic nowe i to i to... reasumujac ja polecam te mniejsze oprawki:)

Gość okularki chce
Jestem blodnynką, twarz raczej nie szczuoła nie gruba. Ubieram się raczej nie w kosmiumy, kurtki ze skóry ( ale nei jestem metalówą ) na czarno dużo , duzo na biało, jeansy, kurtki ze skóry mam w różnych kolorach. Do tego nosze dużą srebrną bizuterie. Duze torby. No wszystko raczej dobre gatunkowo i takie wyróżnaiajace sie. Nie takie szaromyszkowate.

ja takie noszę, uważam, że dodają charakteru ;) kiedyś miałam ciemne włosy, teraz jaśniejsze. możliwe, że delikatniejsze oprawki bardziej by mi pasowały, ale uważam, że mogłyby \"przesłodzić\" mój wizerunek.

Gość okularnica346346
Jest jeszcze jeden aspekt problemu. Czy masz dużą wadę wzroku i musisz nosić okulary ciągle czy tylko np do komputera? Bo jeśli ciągle a oprawki o których mówisz z reguły są ciężkie to chyba nie będzie to trafiony zakup. Przynajmniej z mojego punktu widzenia.

Gość 30
Wolę konkretne,fajne okular,które się wyróżniają.Teraz noszę czerwone oprawki.Okulary są na nosie i zawsze bedzie je widać.Facet po prostu może ma inny gust i tyle. Wszędzie gdzie chodziłam prosiłam o nietypowe oprawki,które nie będą mnie postarzać(mam 30 lat).To wszystko kwestia gustu.

Gość gość
Każdy ma inny gust, a jeśli takie Ci się podobają to bierz je! :) Ja kupiłam podobne w swoim zaufanym salonie optycznym w Dębicy http://www.optyk-debica.pl/ chociaż bardzo długo to trwało, bo wybór był ogromny ;)

Gość MagdaOkularnica
Zgadzam się z tym, że każdy ma swój gust!Ja np.kupiłam ostatnio oryginalne okulary korekcyjne z galeriawidzenia com i jestem z nich bardzo zadowolona!Mega porządne są!W przyszlym roku planuje kupić u nich okulary przeciwsłoneczne!

Gość gość
Mi zależało na modnych i dobrze wyglądających okularach. W Końcu zdecydowałam się na okulary marki Michael Kors, które zakupiłam w salonie www.kosinski.tarnobrzeg.pl Oferują okulary pochodzące od wielu marek znanych na całym świecie, więc polecam wam się przyjrzeć ich ofercie.

Gość astronautka

Spróbuj w salonie optycznym Fielmann. Oni tam mają tyle świetnych modeli, że na pewno coś wybierzesz, a przy okazji możesz też za darmo zbadać wzrok :)

Gość gość

Na Krowoderską jeżdżę do optyka i jeszcze nie miałam powodów żeby na nich narzekać. Jak ja zamawiałam swoje pierwsze soczewki to badania miałam wliczone w cenę, chyba nic się pod tym względem nie zmieniło. Na stronie oko-design.com jest do nich tel, najlepiej zadzwonić i się zapisać na konkretny termin badania i zagadać o cenę.