Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagness

Podwyższona temp. a tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość aagness

Jaką macie temperaturkę podczas brania tabletek anty? Ja mam różne temperatury w ciągu dnia od 36.6 do 37.2. Jeśli odpoczne nawet 15 min tylko to temepatura zaraz spada. Nie mierzę temperatury o o kreślonych godzinach tylko różnie. A czytałam,że podczas brania tabletek temperaturka jest wyższa. A jak jest u Was?

Temp. w trakcie brania tabletek i zaraz po ich odstawieniu jest zazwyczaj wyższa. Możesz sobie to zaobserwować rano, jeszcze zanim wstaniesz z łóżka, ja miałam zawsze 37,0-37,6 (mierzona w pochwie). Nie należy się tą temp w żaden sposób sugerować i nie ma sensu mierzenia jej, bo nie jest wiarygodna.

Gość aagness
Dziękuje MARKOTKO za odpowiedź, tak właśnie mi się wydawało, że faktycznie ta temperatura jest nieco wyższa niż normalnie. U mnie ona się waha od 36.6 do 37.2 z tym,że ja mierzę pod pachą (nie będę jej mierzyć w pochwie mimo,że w domu by nie wiedzieli,że to robię:P a swojego osobistego termometra nie będę kupować;)) Tak,że dzięki za odpowiedź, a ktoś ma jeszcze może jakieś spostrzeżenia w tym temacie? ;) Pozdrawiam:)

Gość ja se ja
ja też zaobeserowalam , ze temerature mam podwyzoszona od 36,9 do 37,4 ... Pozdrawiam

ej to może ze mna coś nie tak? ja od kiedy biorę tabsy mam temperaturę niecałe 36.6. przewaznie waha sie od 36-36,6. to normalne?

Gość kuleczkaa
A skoro podwyzszona tepmka to nie wplywa to na skutecznosc tabletek?? :(

Gość nie martwcie sie
no cos Ty dlaczego mialaby wplywac na skutecznosc? to nie ma akurat nic wspolnego z oslabieniem skutecznosci tabletek

Gość drospii
wlasnie jak to jest z temperaturka?? czy te sztuczne hormony maja na nia wplyw??

Gość muszka mała
Do ilu dni po odstawieniu tabletek wysoka temperatura moze sie utrzymywac? Bralam tylko miesiąc, teraz nie biore już 9 dzień i dalej mam temperaturę... :(