Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mlodyziemniak

Jaki jest wasz ulubiony kolor?

Polecane posty

57 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Standardowy i najgłupszy rodzaj pytania. Bo ulubiony kolor do czego? Do wnętrz, do ścian, do ciuchów, do gadżetów, do kwiatów? Nie ma uniwersalnego koloru, który może być ulubiony do wszystkiego. 

Jest czarny 

Odpowiadam, mając na uwadze to, co napisała leniwa sekutnica. Na sobie, jak i na wnętrzach, preferuje kolory zgaszone, bez jaskrawości. Ubrania to czerń, beż, ecru, baby blue, pudrowy róż, wszelkie odcienie zieleni (może z wyjątkiem seledynu). Jeszcze morski. Czasem czerwony. Szminka ulubiona to coral red. Wnętrza biel, szary, zgaszona, jasna zieleń. W naturze lubię jaskrawość, ale na sobie niekoniecznie.

Edytowano przez Shameless AngeR

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

PlayStation i xbox oklepane 

Ja wyrosłem z grania, z nudòw coś pogram ale rzadko. 

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Ja wyrosłem z grania, z nudòw coś pogram ale rzadko. 

Rgb to 3 konsole czerwony nintendo zielony xbox i niebieski PlayStation 

Ja lubię brąz w ps3 wygląda trochę gowwno ale ekskluzywne 

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Rgb to 3 konsole czerwony nintendo zielony xbox i niebieski PlayStation 

Ja lubię brąz w ps3 wygląda trochę gowwno ale ekskluzywne 

Rgh własnie podobno nie trzeba Rgh teraz przerabia  samym sortem słyszałeś o tym o x360? 

Ja na swojej x360 mam LTE  czyli przeróbkę mepedu.  Tu zamiast lutowania  Rgh  programowania, jeszcze jest łatwiej nic już nie trzeba przerabiać fizycznie 

Edytowano przez Fifofa

Niewiele osób pamięta, ale tak jak zieleń była zawsze brandingowym kolorem Xboxa tak Sony długo nie mogło się zdecydować.

Za czasów PSX to była czerń, za czasów PS2 - na początku navy blue - granatowy po naszemu, ale po 2003 roku neon yellow - w takim też pudełku miałem swoją PS2

https://storage.googleapis.com/retrobroker/products/rtr_img_4753_1722118345964/1x.webp

. W epoce PS3 znów powrót do czerni, a w końcu generacji aż do teraz jest to klasyczny błękit.

3 minuty temu, Fifofa napisał:

Ja na swojej x360 mam LTE  czyli przeróbkę mepedu.  Tu zamiast litowania Rgh  programowania jeszcze jest łatwiej nic już nie trzeba przerabiać fizycznie 

Modowanie napędu było pierwszą i bardzo długo domyślną formą jailbrake'u w konsoli. Mój Xbox 360 był do samego końca oryginalny, mimo, że wcześniej w PS2 miałem płytki Swap Magic 😉 

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Modowanie napędu było pierwszą i bardzo długo domyślną formą jailbrake'u w konsoli. Mój Xbox 360 był do samego końca oryginalny, mimo, że wcześniej w PS2 miałem płytki Swap Magic 😉 

Ja wiercilem w czipie wiertlem żeby go odblokować z czytać i wgrać. 

Teraz przerabia  x360 bez niczego aby czytał dysk twardy i lewe gry z dysku 

• Haha 1

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Ja wiercilem w czipie wiertlem żeby go odblokować z czytać i wgrać. 

Teraz przerabia  x360 bez niczego aby czytał dysk twardy i lewe gry z dysku 

Pamiętam, słynny Kamikaze Hack. Jak dobrze zrobiłeś, to napęd czytał wszystkie płyty, jak nie no to... Kamikaze  😆 

6 minut temu, +RC+ napisał:

Pamiętam, słynny Kamikaze Hack. Jak dobrze zrobiłeś, to napęd czytał wszystkie płyty, jak nie no to... Kamikaze  😆 

Coś ty mam specjalny napęd nagrywarke pod to dual DVD  dwuwarstwowa. Nagrywam  i jest jak orginalna że sklepu. 

Trzeba było kupić jescze nagrywarke sfleszowac odpowiednim softemaby nagrać gierkę kopie 1 do 1

Nie napisze ze mi się zwròcila jak nagrywałem płytki. 

Edytowano przez Fifofa

6 minut temu, Fifofa napisał:

Coś ty mam specjalny napęd nagrywarke pod to dual DVD  dwuwarstwowa. Nagrywam  i jest jak orginalna że sklepu. 

Trzeba było kupić jescze nagrywarke sfleszowac odpowiednim sortem pod oczami aby nagrać gierkę 

Miałem ten problem. Mimo, że nigdy nie miałem zamiaru piracić 360-tki bo w tamtym okresie miałem fazę na półkę z grami, a poza tym rynek w Polsce był wtedy spoko, ceny pudełek szybko spadały... to po paru latach na Skyrimie mi się napęd zepsuł... No i niestety nie dało się wymienić od tak, każdy napęd był sparowany kodowo z chipsetem na mobie - protekcja antypiracka, więc bez flashowania BIOS-a w napędzie zwyczajnie nie był on przez system rozpoznawany.

Edytowano przez +RC+

2 minuty temu, +RC+ napisał:

Miałem ten problem. Mimo, że nigdy nie miałem zamiaru piracić 360-tki bo w tamtym okresie miałem fazę na półkę z grami, a poza tym rynek w Polsce był wtedy spoko, ceny pudełek szybko spadały... to po paru latach na Skyrimie mi się napęd zepsuł... No i niestety nie dało się wymienić od tak, każdy napęd był sparowany z chipsetem na mobie, więc bez flashowania chipu w napędzie zwyczajnie nie był on przez system rozpoznawany.

Ja też przrabialem masowo  zarobiłem też 

Te nagrywarki poszły mozcno do gòry z ceną, nie wiem jak teraz. 

Klucze napędu zgadza się 

Edytowano przez Fifofa

Moja po po przrobieniu napędu nie jest zbanowana  można grać online i sklep. 

Rgh przeważnie już są z banowane są bez online granie i konta. 

Teraz w najnowszym  ps5 można podłączyć obojętny napęd on jest nie parowany,  jak ma orginalna grę zgrać na dysk. Co z tego jak i tak do gry zaciąga z internetu, 

Czasy grania z płyty bezpośrednio się skończyły tak musi skopiować to trwa 30 minut. 

Kiedyś wkladałes grę na płytkę i grałeś dosłownie bez czekania 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się