Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mlodyziemniak

Jaki jest wasz ulubiony kolor?

Polecane posty

4 minuty temu, Fifofa napisał:

Kiedyś wkladałes grę na płytkę i grałeś dosłownie bez czekania 

Dokładnie, czasy PSX, PS2 i Xboxa 360... w 360 zaledwie kilka gier wymagało kopiowania, poza tym grało się  z płytki. GTA V pamiętam jako jedyną grę w mojej bibliotece musiałem kopiować na HDD, poza tym cała kolekcja ruszała z DVD.

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Dokładnie, czasy PSX, PS2 i Xboxa 360... w 360 zaledwie kilka gier wymagało kopiowania, poza tym grało się  z płytki. GTA V pamiętam jako jedyną grę w mojej bibliotece musiałem kopiować na HDD, poza tym cała kolekcja ruszała z DVD.

Od kopa teraz masz 50 gier więcej i czekasz aż się skopiuje. To masakra 

2 minuty temu, +RC+ napisał:

Bo już niestety PS3 z racji bardzo wolnego napędu Bluray wymagało instalacji części "najcięższych" tekstur na HDD, bez tego nie mogłeś uruchomić gry bezpośrednio z dysku jak w przypadku X360.

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Od kopa teraz masz 50 gier więcej i czekasz aż się skopiuje. To masakra 

Nie tylko to... wkładasz płytę - czekasz aż się skopiuje jej zawartość, a potem i tak nie grasz, bo teraz czekasz aż się aktualizacja gry zrobi przez neta... Także duupa nie granie na konsoli dziś... Już PC lepsze.

56 minut temu, Fifofa napisał:

Rgh własnie podobno nie trzeba Rgh teraz przerabia  samym sortem słyszałeś o tym o x360? 

Nie mam x360 nigdy nie miałem mam xbox series x i one x

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się