Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crejzi

Jak zniechęcić chłopaka do siebie....? jesteśmy parą

Polecane posty

Gość crejzi

jestesmy razem krótko, ale już wiem, że raczej nici z tego. chce by to on ze mną zerwał, bo nie chcę go ranić. jest dobry i kochany, ale nic nie iskrzy..... spokój. Jeśli to ja zerwę, to paczka naszych znajomych rozwali się. Trochę to skomplikowane, wiec nie bede opisywała szczegółów. pomozcie

Gość niech sie w ogóle cieszy
a ty jestes na codzien taka crejzi czy tylko na kafe :P

Gość crejzi
może mu beknąć w twarz ? :o

Gość crejzi
mozecie podszywac się pode mnie, ale z sensownymi propozycjami

Gość kiziomizio
jesteś tchórzliwą konformistką której brak odwagi.I tyle!

Gość niech sie w ogóle cieszy
i która myśli że cały świat kręci się wokół niej :o

Gość crejzi
kontynuujcie proszę lubie znać zdania innych ludzi

Nie rozumiem, po co z nim jesteś ? Jaki masz cel będąc z chłopakiem, który nic dla Ciebie nie znaczy ? Czy boisz się zerwać z nim bo wtedy wiesz na pewno, że nikt więcej nie pozwoli, byś nim manipulowała ? Tak naprawdę nie wiem, o co Ci chodzi. Możesz wyjaśnić ? :D

Gość starszy referent
codziennie po seksie mow mu ze jest dosyc dobry ale ze ten poprzedni to byl duuzo lepszy. odejdzie gwarantuje

Gość crejzi
nie mam daru przewidywania..... nim nie byłam z nim, to nie wiedziałam jak będzie. im dłużej to wszystko trwa, tym bardziej przekonuję sie, że nie pasujemy do siebie

Gość a ja rozumiem
czasem w zwiazku po czasie robi sie hmm nudno. Sama nie wiem jak to napisac. przeczekaj jeszcze troche i podejmij decyzje. Tez tak mialam, doskonale Cie rozumiem, nie ukladalo sie miedzy nami to zerwalam, bilam sie z myslami ale podjelam ta decyzje - jeszcze tego samego dnia zadzwonilam do niego i poprosilam zeby przylecial do mnie. Czasami w zwiazku tak sie zdarza. Mamy siebie dosc, ale teraz kiedy wiem jak to jest bez niego rozumiem jaki jest wyjatkowy. Moj chlopak plakal jak powiedzialam ze nie chce z nim byc i pewnie tego sie boisz. Nie zniechecisz go do siebie, zbiesz sie na odwage i zrob to. Albo przemysl i badź z nim. Tylko nie oszukuj go. I tak sie stało ze dzisiaj mija 15 mcy jak jestem z moim miśkiem:) przemysl dokladnie

Skoro twierdzisz, że \"nie pasujecie do siebie\" (hihi) to po jaką cholerę z nim jeszcze jesteś ? ;) Potrafisz odpowiedzieć , na to proste pytanie ? :D

Gość szczesliwa_w_zwiazku
uwazam ze lepiej jest znac najgorsza prawde niz byc oklamywanym.. pomysl czy chcialabys byc teraz na miejscu swojego chlopaka.. zeby on byl z Toba tylko po to bo boi sie zerwac? to nie ma sensu..

Gość a jak długo jesteście razem
?

Gość DEJLA
Po prostu szczerze z nim porozmawiaj - to chyba najlepsza metoda. napewno bedzie cierpiec, ale nie da sie tak zeby nikt nie cierpiał, a bawiąć sie w jakies gierki typu zniechęcanie możesz owiele gorzej na tym wyjsc. chyba leiej zeby miał o tobie dobre zdanie? masz prawo stierdzic ze nic do niego nie czujesz - przeciez gwarancji na uczucia sie nie daje - a on jesli jest w porządku to to zrozumie nawet jesli go to zaboli. sama napisałes ze ejstescie krótko i to przemawia na twoja korzysc- trudniej jest zerwac z kims z kim sie ejst dłuzej