Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TAJEMNICZY BRUNET

Chciałbym poznać dziewczyne przez net i się spotkać,pogadać,przytulić

Polecane posty

Może jest jakaś samotna albo znudzona dziewczyna która by chciała pośmigać troche na nartach w górach albo potańczyć gdzieś i pogadać z brunetem który jest już znudzony życiem codziennym?

Gość a.....
w realu to co już nie potrafisz?

Gość tajemniczy brunet na recznym
w realu to ja mam 20 lasek :) ... ale Giga jotpegow :( pod ktore wale gruszke . czy to ze jestem koniojebca dyskwalifikuje mnie jhako romantyka ?? a musze pwoiedziec ze jestem romantyczny bo wale prącie przy swiecach

Gość a.....
nie zasłaniaj się pracą, coś kombinujesz

Gość no to stary idziesz na
latwizne i nie pierdol ze praca i praca bo chyba po nocach nie pracujesz w soboty albo w niedziele . zenujacy recznyh jestes jak dla mnie ktory przegral zycie przy monitorze a teraz robi z siebie zapracowanego co jutro idziesz do pracy na rano ? to idz spac bo sie nie wyspisz . co nie mozesz ? aha konczysz targac skora .

Gość a......
to dlaczego szukasz na forum,gdzie wszyscy są anonimowi i mało kto szczery, więc jak chcesz poznać kogoś ciekawego? Zbyt ogólnikowo do tego podchodzisz

np dzis, zamiast siedziec bezsensownie na forum i zgrywac wielce tajemniczego faceta, to bylo pojsc do kanjpy i poznac kogoś w realu.

Gość a.....
dlaczego kimś bardziej tajemniczym niż ty, ja tylko próbuje ci pomóc

Gość tajemniczy brunet niezalogowan
no nic chyba macie racje drogie forumowiczki jestem fatalny :-o ... sprobuje z 8 lat ... przegralem zycie :-o

Gość ej tajemniczy don pedro
idz juz spac bo ci rano biedronke otwieraja a jako soli security ochorna nie mozesz sobie pozwolic zeby byc niedsyponowany w pracy

skoro myslisz, ze z miejsca kogos spotkasz to jestes w bledzie, ale jeszcze wiekszym bledem jest dziecinne przekonanie, ze poznasz kobiete swojego zycia na kafeterii :D

Gość ej ten kolo jest tak zalosny
ze nawet mi sie podszywac po niego nie chce ... sam sie wylozyl nawet nie trzeba pod nmi dolkow kopac :-o

Gość elorap ziomble
"a gdzie mam szukać?????" - ej gosciu tym tekstem pojechales mi po konstrukcji :) to zabrzmialo jak wolanie z Titanica 2 godziny po zderzeniu z gora lodowa :-O

hahaha, no widzisz nie jestes nawet lakomym kąskiem dla podszywaczy, a co dopiero dla \"znudzonej dziewczyny która by chciała pośmigać troche na nartach w górach albo potańczyć gdzieś i pogadać \" :D:D poza tym nie odpowiedziales mi na pytanie. Czemu jestes taki znudzony?

Gość a.....
uświadamiając ci,że szukanie ciekawych ludzi na forum publicznym,gdzie wszyscy są ANONIMOWI jest delikatnie rzecz ujmując nieporozumieniem.Ludzi ciekawych znajdziesz w realu i napewno nie od razu,bo przecież nie stwierdzisz tak na dzień dobry,czy ktoś jest miły i ciekawy, czy nie

A ja Cie doskonale rozumiem, tez wielokrotnie o tym myslalam...poznac kogos, porozmawiac, posmiac sie, a nawet gdyby z tego wyszlo cos wiecej, to dlaczego by sie nie spotkac..to takie zle? Ludzie tu wchodza...gadaja o pierdolach a i tak sie spotykaja w takim czy innym celu..dlaczego od razu naskakujecie na czlowieka? Kazdy ma prawo szukac szczescia na swoj sposob!! Pozdrawiam:)