Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaaaaaa

sex z zodiakalnym skorpionem

Polecane posty

Gość Best29
Oooo.... uwaga, próbuje zbajerować nam Grega !! ;)

Gość puciowata
tam bronic niech sie bierze za Stelle porzadnie....tak jak Greg...tylko gdzie ona jest ?

Gość M alletS
wow jaka goraca 50_siatka z tej zony....

Gość M alletS
Grandina 317 Jak masz problem aby zapomniec swego skorpiona zglos sie do Stelli bo ona egzaminuje z nlp...a ten Pucio...nawet nie wie co to jest....

Gość zona 1
Mysle moje panie ,ze jestescie w bledzie,mam jednego kochanka przez 28 lal i nie zamierzam zmieniac,jest bardzo zmyslowy,wiem ,ze jutro mnie czyms zaskoczy. Do milego!

Gość Best29
Do zony: no okey bez urazy, my tu sobie tylko rozmawiamy jak to jest byc ze skorpionem w układzie seksualnym ;) a Greg jest po prostu jedynym odważnym skorpionem który podjął sie tematu :) Niech ci będzie, że z nie-skorpionem też może być tak ciekawie w łóżku..... ;)

Gość Bezzebna zaba
a co wy babki takie ciekawe sexu ze skorpionem jestescie ? wy chyba lubicie czytac takie historyjki.....opisiki...lózkowych kłopocików....ze tam wejscie smoczka było....albo tam podobne...

Gość Bezzebna zaba
Greg lubi jak ona lezy na brzuchu i on w nia wchodzi głeboko od tyłu...ciekawe czy lubi na pieska ten nasz Greg

Gość adoratorka Skorpionów
A ja to wciaz czytam i czytam co on napisał Uwielbiam kobiete miec blisko, wchodzic w nią baaardzo głęboko (najlepiej jak ona leży na brzuchu bo wtedy moge "dosięgnąć" samego konca i to ja kontroluje sytuacje). Jezeli chodzi o to co powinna robic partnerka zakładając ze mnie chwilowo zdominowała..... hmmmm....... podczas sexu powinna poruszac sie spokojnie powoli, lubie nacieszyc sie widokiem pięknego sexownego ciała ktore sie porusze, nie lubie galopowania tzn. jest miło ale lepiej obserwowac i czuc. Nie bede tu pisał o pozycjach, sexie oralnym etc. bo to jest oczywiste.... jedno jest pewnie, nie wiem czy wszystkie skorpiony tak maja ale uwielbiam patrzec na podniecenie partnerki, pasjonowac sie tym... sex to nie 5 minutowe zadanie.... to jest gra.....

Gość Best29
a po co to czytasz w kółko ????? :) :)

Gość Best 29
Jakby Pucio napisał tak Stelii od razu była by jego....a tak ten Pucio jest Pucio bo jest Pucio

Gość Best29
a gdyby się okazało że on jest gruby, niski, prawie łysy i nie ma w sobie nic oprócz tego że jest skorpionem ???? :) Ech, ta wirtualna ułuda....

Gość adoratoraka Skorpionów
bo mam sentyment do skorpionów

Gość Best29
ty też ??? ja dziękuję, zaraz sie zacznie tworzyć legenda... A skąd ? Masz jakieś doświadcznia ?

Gość adoratorka skorpionów
ja tylko na skorpiony trafiam a one sa w łózku boskie...

Gość Best29
Dobra dobra, nie przesadzaj.... ;) nie każdy skorpion na pewno!!!Uogólnienia.............zaraz przestanę w to wierzyć bo sie robi zamało wiarygodnie na tym topiku!!

Gość adoratorka skorpionów
dla mnie moze byc gruby, niski, prawie łysy byle by był skorpionem

Gość Best29
Okey to ja się odmeldowuję............. !! tego już nie rozumiem.

Gość może ona ma 60 lat
co sie dziwisz Best

Gość glut
->adoratorka skorpionów - skoro trafiałas tylko na skorpiony to skad wiesz jacy sa inni?

Witam wszystkich, Wow ale sie na forum dyskusja rozwinęła.... chyba się dołącze, \"dlatego kobiety potrafia zmiesc jednym ruchem facetów którzy moze dobrze chca ale zaczynaja od sexu...\".... kto powiedział ze ja czy skorpiony zaczynają od sexu.. dla informacji... w każdym związku w jakim byłem sex pojawiał sie po pewnym czasie... nigdy od tego nie zaczynam, nie udowadniam sobie ze jestem DeBeściak ;) zaliczaniem lasek na pierwszej randce. Best29: Skorpion nie jest tak skomplikowany jak ci się wydaje, naprawde. \"......zaraz przestanę w to wierzyć bo sie robi zamało wiarygodnie na tym topiku!!\" Czemu robi się mało wiarygodnie? Nikt tu bajek nie pisze.... moze za wyjątkiem PUCIA ;) PS. Dla jasności... Nie jestem ani niski, ani gruby, ani łysy... zdziwiłabys sie... i nie fantazjuje. Do puciowata: \"jaki twardy cały ....gdyby był twardy to by tu był i pisał dalej co chce ze swa twardoscia zrobic...\" Chetnie popisze tylko byłem w pracy i tam nieraz też trzeba cos zrobic ;) Bezzebna zaba: \"...ciekawe czy lubi na pieska ten nasz Greg\", wiec tak, nie lubię określenia \"pozycja na pieska\"... jakoś tak nie brzmi to namiętnie i erotycznie ale jeżeli chodzi o taką pozycje to też jest baaaardzo przyjemna ale przez chwile jako wyjscie (start) do uniesienia partnierki i zblizenia się do niej, patrzenie na pochyloną kobietę jest podniecające ale tak za przeproszeniem stac z tył i ruszac biodrami nie daje mi statysfakcji do konca, jakies to jest mechaniczne i beznamiętne. A i dla wyjasnienia to co napisała Stella o NLP. Jest to NeuroLingwistyczne Programowanie. Reszte możecie sprawdzic sobie sami w sieci. Czekam na pytania. STELLO GDZIE JESTES PEREŁKO? Skorpion

Gość no i co tak ucichło nagle
ale was ten Greg onieśmiela.... ! ;) ;) ;)

Gość Grandina317
hej, M alletS a ty jakie masz doświadczenia ze skorpionami ? Bo nie wiem w końcu komu kibicujesz w tej rpzgrywce.... ? :)

Gość Pucio się zgubił
na innych topikach ;) Topikolog !!

Gość Grandina317
no to się porobiło...A mówiłam?! Ze skorpionami tak jest, kocha cię na zabój a za godzinę nienawidzi.... ja to wszystko przerobiłam ze swoim i juz dziękuję bardzo.

Gość do Grega
Greg, czy przypadkiem kiedys ze soba nie rozmawialismy? Na takim jednym topiku.. Dasz jakis namiar?

Gość adoratorka Skorpionów
no własnie gdzie jest Stella ? bo Greg na nia jest zły....i wyciaga swój pazur...obiecała ze bedzie......

Gość Bezzebna zaba
a kto Ci kaze ruszac sie jak tłok w lokomotywie parowej...ja lubie jak mój facet zamiast posuwisto-zwrotnych ruchów porusza sie w dół bo wtedy swoim twardym korzonkiem dotyka moja malinke..oj Greg musisz sie jeszcze wiele nauczyc..

Gość puciowata
a ja kibicowałam Puciowi i Stelli to była by z nich para