Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaaaaaa

sex z zodiakalnym skorpionem

Polecane posty

Gość Grandina317
Pucio ty ze mną nie walcz ;) Ja nie mam nic przeciwko lwom, w przeciwieństwie do skorpionów.... ;)

Gość tic tak
Stella nie wiem jak Ty ,a le ja cenie szczerosc . moze faktycznie zle okreslilam "manipulowanie" a raczej urokliwe uwodzenie, Pucio jako Lew walczyl by ze skorpionem, to dwie silne osobowosci w ogolnymm zarysie znakow Pytanie do grega hm on jako znawca mi sie jawi wczoraj nie potrafilam sie powstrzymac i przekroczylam granice.zranilam moje szczescie . zaczelo sie niwiwnnie, wiem,ze jest zazdrosny o mnie jak diabli i prawde mowiac wiem o tym,ze ma prawo byc, ale ciagnelam to jego zazdrosc, pewnie kjak by w pore obrocil to w zart bylo ok.,ale on juz patrze z lekka cisnienie mu wzroslo to jak dalej sie nakrecam. potem mi oczywiscie glupio i staram sie mu jakos zadoscuczynic. ale tak nie powinno byc. mysle,wlasnie co zrobic aby uniknac takich sytuacji?

Gość Grandina317
Przepraszam że się wtrącę, Tic tak -zyczę powodzenia Gregowi w odpowiedzi na twoje pytanie bo ja nic z tego nie zrozumiałam choć mam się za osobę inteligentną (tak jak Pucio lew chociaż kokietuje że niby nie...) ;)

Gość To pewnie wina alkoholu
zimno jest i wypiła sobie kobieta na rozgrzanie! :) (hahahaha)

Gość Grandina317
Ja w pchełki nie ale w bierki tak ;)

Gość Grandina317
Pucio przyjaźń z kobietą nie isnieje.... Taki jesteś znawca a nie wiesz ? Greg a ty co myślisz o tym?? Może Skorpiony mają swój punkt widzenia.... jak na każdy temat zresztą ;)

Gość Grandina317
Pucio, ja raz juz byłam ze skorpionem i dziękuję bardzo, mi nikt nie będzie mówił co mam robić i jak bo sama to wiem najlepiej. Nawet go nie kokietuję jak zauważyłeś tylko się przyglądam z boku... A mówiąc bierki to co masz na myśli ?? ;)

Gość tic tak
Grandina dziekuje za uprzejmosc, ale juz jest ok.po prostu mialam na mysli,ze czasami wiem,ze zle robie, widze zazdrosc w oczach mojego skarba ale dalej w ta brne.a potem przepraszam,i tu powstaje bledne kolko.ba ja np.wiem,ze zle robie, ale i zdaje sobie sprawe,ze on mi wybaczy,ale obiecalam to sobie,ze wiecej tak nie bedzie. Pucio Ty lew(wladczy) skorpion (lubi postawiac na swoim) to mialam na mysli, bez wzgledu na plec.zwiazek tych dwoch dusz interesujacy. przyjazn pomiedzy kobeita a facetem? ktos powiedzial owszem molziwy jak obie strony sa w dobrych zwiazkach. wiec prosze mi powiedziec, jezeli jestem w zadowolajacym zwiazku, szczerym przedwszystkim to po co mi albo mojemu partnerowi przyjaciel, pelen zwiazek jawi mi sie jako osoba do ktorej mamy pelne zaufanie i mozemy sie uzupelniac w wiele rzeczach. dam przyklad, chyba by mnie lichpo brala jakby moj facet spotykal sie z przyjaciolka, po co? w jakim celu? nasiuwa sie pytanie chyba ja mu nie wystarczam, albo nie jestem odpowiednia? czasami moze pisze nie dosc skladnie tzn. niezbyt prosto to co chcialabym przekazac. a tak wogole to nosi mnie ,bo zamarzla mi woda w lazience i ja drobna kobietka musze po pracy wlaczyc z tym zimne w domu.pozdrawiam cieplo wszsytkich tu zagladajacych.

a moj kochany skorpionik mieszka narazie Londynie,nie widuej sie z z nim zbyt czesto,ale dobrze mi znim,tylko co powiecie na to,ze on nadal mieszka ze swoja była,chociaz teraz po dłuzszym pobycie w Polsce i moich narzekaniach,płaczu itp. ma zamiar sie wyprowadzic,ufam mu ale moze nie do konca przez to,ze nie odseparował sie od niej,a ona dreczyła mnie przez długi czsa smsami,wyzywała od najgorszych,jego rodzice mnie nie akceptuja,tak wogoleto nawet mnie nie poznali!!!on jest zazdrosny o mnie strasznie,ale zrozumiec mojego bólu nie moze,ciezko mi czasem,ale musze byc silna,bo go kocham. wybaczylibyscie do konca takie postepowanie i zapomnielibyscie o całej sytuacji???i czy ktorys z was,skorpionik postapiłby tak jak moj wobec swojej ukochanej/swojego ukochanego?

Gość do Tic tak
zamow sobie hydraulika... ;) Może się akurat fajny trafi i do tego skorpion? :)

Gość karaoke
ACH.........TAKI HYDRAULIK, SKORPION.... !i tryskający wokoło kran....... ! :)

Gość karaoke
Wolę osobiscie sexownego, goracego Adama z trio egzotycznego... LEW też może być ;)

No fajny temat... jak na ten syberyjnski mróz ;) Ciekawe jakie miałby pomysły Skorpion - sEKSPERT żeby rozgrzać dzisiejsze popołudnie..... ? Greg..... ? :) 🌼 ps. fantazja z hydraulikiem na mnie osobiście nie działa.... lekki powiew banalności..... ;)

Gość karaoke
Pucio a w czym konkretnie ta egzotyczność się przejawia ?

Gość karaoke
czyli ty jako lew wkladasz na swoja lwią grzywę indiański piuropusz a wokół pasa masz przewiązany sznurek z bananami które kobieta ma kolejno zjadać... czy tak? :) ;)

Gość Grandina317
Pucio się speszył i pewnie poszedł buszować na innych topikach ;)

Gość małe różowe i lubi ser
sex ze skorpionem jest beznadziejny....

Gość tic tak
Ta mala rozowa pewnie trafila na jakiego dupka i od razu generalizuje wszsytkich. hola.hola panno z przedszkola.co tak tu opustoszalo? ciut ciepelka by sie zdalo, aby rozgrzac sie wzajemnie.swiat jest piekny i pomimo tej nieznosnej zimy.uwielbiam lato, zimne piwo, wode.

sex ze skorpionem pozostanie dla mnie słodkim wspomnieniem - było cudownie i pewnie niedy juz tak nie będzie

Gość Bezzebna zaba...
Dziewczyny ciekawe jak Stella rozgrzewa sie w takie mrozne dni jak wróci z pracy...pytała Grega ale on chyba juz ja ignoruje...tylko Pucio został na polu walki...Pucio a Ty jakie masz pomysły na mrozne wieczory ...?

Gość Grandina317
Skorpiony są całuśne i to bardzo !! Nie wie ten kto nie próbował ;) I mało kto im dorówna..... nie zdecydowałam się na życie ze skorpionem ale prawdę trzeba oddać.

Gość Bezzebna zaba
oj Pucio od tej strony to ja cie jeszcze nie znałam...

Gość M alletS
Ja mysle ze Stella jest nimfomanka...Pucio ładnie napisałes ale ona potrzebuje drwala..takiego co bedzie ostry i nawet z wulgaryzmami..

Gość Bezzebna zaba
Stella to chyba tu dla Grega była a teraz sobie poszła...Greg w sumie dobrze zrobił ze zignowrował Stelle...i sie nie pokazuje

Gość puciowata
Pucio jestes tu czy sobie poszedłes ?

Gość adoratorka Skorpionów
tak tak.... takie sa Skorpiony...Greg skreslił Stelle....

Gość puciowata
dajcie spokój Stella nie robi na mnie wrazenia..

Gość bliniaczek
do widzenia Pucio...

Gość Grandina317
Pucio twój ostatni opis jest lwio-romantyczny,nadaje się na scenariusz sceny wieczornej w romansie! :) Nigdy nie byłam z żadnym lwem i chyba zaczynam żałować... ;)

Witam serdecznie, Nikt nikogo nie zignorował tym bardziej Greg Stelli :) poprostu nie mam czasu przesiadywac 24h/dobe na forum. Ale juz jestem wiec poodpisuje... Stello Perełko: \"Ciekawe jakie miałby pomysły Skorpion - sEKSPERT żeby rozgrzać dzisiejsze popołudnie..... ?\" To zależy... z tobą w domu... hmmm spokojna muzyka, ciepła herbata, oboje pod kocykiem.... po paru minutach zadbałbym aby ci było cieplej, najpierw przytulałbym cie tak aby ogrzac twoje wnętrze i rozbudzic twoje ciało a potem.......... temperatura by wzrastała.... na pewno nie zmarzłabys bo cały czas nasze ciała by sie stykały (i nie mam namysli ty tylko styku w miejscu oczywistym ;) ) Pucio: \"na poczatek chyba odpoczynek po przyjsciu do domu...jakis kieliszek wina albo drink na rozgrzewke...\" moze się mylę ale wnioskuje ze jesteś samotnikiem. Do M alletS: \"Ja mysle ze Stella jest nimfomanka...Pucio ładnie napisałes ale ona potrzebuje drwala..takiego co bedzie ostry i nawet z wulgaryzmami..\" - moim zdaniem jesteś w błędzie, Stella jest kobietą z klasą co widać po wypowiedziach, a to ze ma temperament i podejmuje wyzwanie to jest co innego. Nie jest nimfomanką i bynajmniej nie potrzebuje drwala. Wątpie też w wulgaryzmy bo o tym świadczy sposób wypowiedzi. I jeszcze jedno Greg nie skreslil Stelli..... skorpiony takie nie są! Ale Pucio chyba ma racje, powoli topic umiera bo konczą sie pytania do Skorpionów. Skorpion