Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna W.

Moj facet i dentysta POMOCY....

Polecane posty

Gość Joanna W.

Moj facet wił się z bólu przez tydzień.Dziś poszedł do dentysty.Borowanie pod znieczuleniem a on krzyczy.Dentysta spokojny mówi,że czeka go leczenie kanałowe.On panika.Słyszał że strasznie boli wyciąganie nerwu.Boi się bardzo.Czy ktoś miał może takie leczenie i czy to faktycznie boli?Proszę o odp.

Gość Leczenie kanałowe
pewnie dentysta założył Twojemu menowi fleczer z trucizną, która ma za zadanie zatruc nerwy w zębie. Pochodzi z ta trutką 2 tygodnie i po tym czasie lekarz bedzie mógł bezboleśnie usunąć martwe już nerwy poboruje sobie trochę i założy plombę, to nie boli, w przypadku gdyby jednak czuł ból, lekarz na nowo zakłada truciznę i pacjent przychodzi za nastepne dwa tygodnie :)

Gość ja_ja
miałam i to nie boli bo najpierw się zeba zatruwa a tak poza tym to wszyscy faceci jakich znam strasznie się boją dentysty, oni chyba już tak mają...

Gość Joanna W.
Tak ma trutkę i wizytę 25.To dobrze że nic nie boli pózniej.Idę go pocieszyć.Dzięki.

Gość ola nowik
a moj facet na kanalowym darl sie w nieboglosy,on na widok napisu stomatolog zaczyna krzyczec.Ale leczenie przezyl i mowil ze wcale nie bolalo.Wiec czemu krzyczal?na wszelki wypadek

Gość dagmarka
niech nie panikuje, mnie kanałowe leczenie mniej bolało niż to normalne :)

Gość te chłopy
... dobrze, że cnoty nie tracą i dzieci nie rodzą

ja sie mojej stomatolog nie boje... ma piekne oczy .... :D ale prawda ,ze zeby mam mocne i wiekszych problemów zadnych nigdy nie miałem ;)